2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Vermemisti ama cuma verecek bakalim bide pihtilasma ve genetik tahlil yaptiracagiz artik duruma gore bakacagiz kanamam basladiginda 10 cikti deger ama dusmustu benim zaten cok yukselmiyor deger 20 30 civarlarinda dusuyor
Anladım canım hayırlısı olsun ya tahlilerini yaptır da ama pıhtılaşma olduğunu düşünmüyorum ben pihtilasmada erken düşmüyor kalp atisi duymaya yakın bebek kalp atisi duyulmuyor senin esin de bence test yapsın bak bende birşey çıkmadı eşimde cıktı hareketlilik kötü cıktı söylemiştim zaten

2. Kimyasalda ben sormustum doktora pihtilasmami diye oda pihtilasma bu kadar erken dusurmez demisti senin cok erken dusuyor demisti anlamadik iste genetik tahlil yaptiracagiz belki ondandir bide iste dedigim gibi esim test yaptiracak sonra duruma gore dusunecegiz ne yapacagimizi ins rabbim dermaninida verir tez zamanda simdi inofolik kombi kullaniyorum bakalim yumurtayi gelistiriyormus sagliksiz yumurtaya iyi geliyormus bide oyle deneyelim bakalim

2. Kimyasalda ben sormustum doktora pihtilasmami diye oda pihtilasma bu kadar erken dusurmez demisti senin cok erken dusuyor demisti anlamadik iste genetik tahlil yaptiracagiz belki ondandir bide iste dedigim gibi esim test yaptiracak sonra duruma gore dusunecegiz ne yapacagimizi ins rabbim dermaninida verir tez zamanda simdi inofolik kombi kullaniyorum bakalim yumurtayi gelistiriyormus sagliksiz yumurtaya iyi geliyormus bide oyle deneyelim bakalim
Yaptırın canım herşeyi sorun nerde erkenden öğrenin zaman kaybetmeyin daha fazla

Kafam yerinde degil ki lutfen kusura bakma sende neden ne cikmisti
Bende hiç birşey cikmadi hormon testleri temiz cıktı rahim filmi temiz cıktı eşim yaptı onda spermde morfolojisi iyi cikmadi kimyasal nedenleri bu yüzden oldu galiba dedi dr kalitesiz sperm ilaç verdi içiyor şuan bitmek üzere

Kafam yerinde degil ki lutfen kusura bakma sende neden ne cikmisti
Abla, kimyasal olmasının nedeni eşinin sperm sorunundan kaynaklı olabilir. Çünkü kalitesiz sperm yumurtayı dölleyince, yaşayamayacak durumda oluyor, yaşasa bile bebek sakat olabilir, o yüzden eşin biran önce sperm testi yaptırsın. Tek sorun sperm olabilir ve o zaman boşuna kendini yıpratmış olabilirsin. Sperm sorunu olursa yardımcı olmaya çalışırım. Eşimde sorun vardı, o yüzden bayağı araştırdık ettik biz.

Kimyasal gebelikleriniz ne kadarlıkken düştü? Ben de yeni yaşadım dostinex kullanıyorum bi yandan, doktorum ondan olmaz diyo ama bi türlü içim rahat etmiyo

Kimyasal gebelikleriniz ne kadarlıkken düştü? Ben de yeni yaşadım dostinex kullanıyorum bi yandan, doktorum ondan olmaz diyo ama bi türlü içim rahat etmiyo
Kimyasal adetten 3 günü düşüyordu değer 30 .40 ve aşağı çıkar genel de yüksek çıkmaz yani

Abla, kimyasal olmasının nedeni eşinin sperm sorunundan kaynaklı olabilir. Çünkü kalitesiz sperm yumurtayı dölleyince, yaşayamayacak durumda oluyor, yaşasa bile bebek sakat olabilir, o yüzden eşin biran önce sperm testi yaptırsın. Tek sorun sperm olabilir ve o zaman boşuna kendini yıpratmış olabilirsin. Sperm sorunu olursa yardımcı olmaya çalışırım. Eşimde sorun vardı, o yüzden bayağı araştırdık ettik biz.
Olabilir canim bakalim yarin yapacak test ne kadar surede cikiyor

Gecikmenin 5. Veya 6. Gunu dustu hep be deger 30 ustune cikmadi cik
Benimde 20ydi baktığımda ondan bi kaç gün sonra düştü. Dostinexten mi anlamadım umarım o yüzden değildir. Hepimize kısa zamanda miniklerimiz nasip olsun inşallah

X