2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Bende varım kızlar rabbim hepimize inşallah en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Benim adetlerim düzensiz bi tarafımda pco var yumurtalarım az çalışıyor doktor önce adetini düzene sokacaz hamilelik için daha erken dedi ısrarla istediğimi söylediğim halde duphaston verdi düzensizlik için kullanıyorum fazlasıyla karın ve kas ağrılarım var belim ağrıyo ilacı içtiğimin 1.günü kahverengi leke geldi sonrasında da pembe lekelenme ilacın etkileriymiş sanırım aranızda benim durumuma benzer durum yaşayan varsa cevaplarını bekliyorum bide fikri olan varsa çok uzun oldu hakkınızı helal edin

Bende varım kızlar rabbim hepimize inşallah en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Benim adetlerim düzensiz bi tarafımda pco var yumurtalarım az çalışıyor doktor önce adetini düzene sokacaz hamilelik için daha erken dedi ısrarla istediğimi söylediğim halde duphaston verdi düzensizlik için kullanıyorum fazlasıyla karın ve kas ağrılarım var belim ağrıyo ilacı içtiğimin 1.günü kahverengi leke geldi sonrasında da pembe lekelenme ilacın etkileriymiş sanırım aranızda benim durumuma benzer durum yaşayan varsa cevaplarını bekliyorum bide fikri olan varsa çok uzun oldu hakkınızı helal edin
Hoşgeldin canım inşallah Düzen e girer 2018 'de güzel haberler alırız.

Bende yeni üyeyim benim regl tarihim 27 ocak umarım bu sefer tutar rabbim herkese sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin
Ha bu arada neyi atladım yumurta tembeligi var diye geçen sene dr bana demişti ya şimdi gittiğim doktor ultrasondan bakıp yumurtan tembel diyemez dr nasıl doktorms bir kadın adet görüyorsa ve adetleri duzenliyse yumurtası çatlıyor demektir tembel olamaz dedi öyle bir sınır oldum ki diğer doktora geçen yıl gittiğim boş yere 1 yıldır kendimi üzdüm G Gonulcelen_87 @Tekirdagli4259
Canım nekadar süredir istiyosun

Slm kizlar bende üc yildir Anne olmak icin can atanlardanim.bir kimyalsal gebelik yasadim ve bir yildir da tekrar hamile olmayi bekliyorum:KK43:Allah kimsenin kucagini bosbirakmasin.

Slm kizlar bende üc yildir Anne olmak icin can atanlardanim.bir kimyalsal gebelik yasadim ve bir yildir da tekrar hamile olmayi bekliyorum:KK43:Allah kimsenin kucagini bosbirakmasin.
Amin canım benim bizim gelinde kimyasal gebelik yaşadı ama nasıl birsey olduğuyla ilgili hicbir fikrim yok maleseff :110:

Amin canım benim bizim gelinde kimyasal gebelik yaşadı ama nasıl birsey olduğuyla ilgili hicbir fikrim yok maleseff :110:
Gecmis olsun canim. kimyalsal gebelik uzun süre bekleyip kisa süren sevincin ardindan yasanan bir aci :KK43:6 haftalik hamileydim ayaklarim yerden kesilmisti sevincten esimle hayaller kurmaya baslamistik ki. Doktor randevum vardi sabah lavaboda fark etimki kanamam var apar topar doktora gitigimde ögrendimki kimyalsal düsük yapiyormusum:KK43:sancim olmadan kanamayla kendiliginden giti. Ama canim cok yandi.bir yildir da bekliyorum melegimi:KK43:Allah büyüktür bizimde meleklerimiz olacak insallah canim.

Gecmis olsun canim. kimyalsal gebelik uzun süre bekleyip kisa süren sevincin ardindan yasanan bir aci :KK43:6 haftalik hamileydim ayaklarim yerden kesilmisti sevincten esimle hayaller kurmaya baslamistik ki. Doktor randevum vardi sabah lavaboda fark etimki kanamam var apar topar doktora gitigimde ögrendimki kimyalsal düsük yapiyormusum:KK43:sancim olmadan kanamayla kendiliginden giti. Ama canim cok yandi.bir yildir da bekliyorum melegimi:KK43:Allah büyüktür bizimde meleklerimiz olacak
Tatlım umarım bu yeni yıl ikimizede uğurlu gelir:anneadayı:

X