- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.766
Ben adet oldum bu sefer yüzümde çok sivilce çıktı saç diplerime doğru şakaklarımda. Hormonlarım tavan bu ayAnladım canım haklisin :)
Iyiyim canim ayni iste sen nasilsin var mi gelismeT Tekirdagli4259 selam nasılsın canım??
Valla gelişme hormon testleri ve rahim filmi çektirdim ve hepsi temiz cıktı esimde biraz sknti cıktı spermiyogram testinde oda ilaç verdi hareketlilik bozuktu ve sivilasma düzelir inşallah hepsiIyiyim canim ayni iste sen nasilsin var mi gelisme
Bekleyin isterseniz kan testinde çıkar ama beklemek en garantisi gününüz geçince herşey netlesir şimdi yaparsanız çıkmaz üzülürsünüz adet günleri düzenliyse geçince yapınBende 2018 de anne olmak istiyorum. Hamile kalmak devam ettirmek saglikli bi bebek dunyaya getirmek ne kadar zor bir seymis yarabbim bu kadar insan nasil doguruyor anlamiyorum. İsteyen herkese nasip olur insallah.
Benimde bu ay adetime 5-6 gun var sizce kan testi yaptirsam mi?
Durumlar ayni canim ne iyi ne kotu yonde bi gelisme yok henuz.bunada sukur.sevindim bi sorununun cikmamasina.ins esinin sikintisida gecer kisa surede.G Gonulcelen_87 canım nasılsın?? Ne durumdasın
Bekleyin isterseniz kan testinde çıkar ama beklemek en garantisi gününüz geçince herşey netlesir şimdi yaparsanız çıkmaz üzülürsünüz adet günleri düzenliyse geçince yapın
Az kalmış zaten en iyisi beklemek bende erkenden testler yapıp hayal kırıklığına uğramak daha kötüTesekkurler cevabiniz icin insan gercekten boyle durumlarda konusacak birini ariyor ve etrafimdaki kimse beni anlamiyobeklemek cok zorrrrr
Şükür bir sorun yok 1 senedir boşuna hep kendimi üzdüm en başta yapsaydım keşke bu testleriDurumlar ayni canim ne iyi ne kotu yonde bi gelisme yok henuz.bunada sukur.sevindim bi sorununun cikmamasina.ins esinin sikintisida gecer kisa surede.
Valla canim bizde iste en son buranin en iyi dpktoruna gittik progesteron testi falan yapti yumurta takibi yapti yumurtan catliyor bir sorun yok dedi gonderdi kafani rahatlat dediŞükür bir sorun yok 1 senedir boşuna hep kendimi üzdüm en başta yapsaydım keşke bu testleri
Bende kullandım bendede hiç ağrı falan yapmadı doktora gittim sonra yumurtalıklarımda çatlamıştı yani sıkıntı yapmaMerhaba bende polikistik over var doktora klomen verdi adetin 5.gunu basladim 5 gun kullandim gunde bi tane dun son gunuydu herkes klomenin yaptigi bel kasik agrilarindan bahsediyo ben.hic bisey hissetmedim hic hir agrim yok ilac klanirkenmi etki ediyo yoksa daha sonrami olcak agrilar yarin yumurtalik takibine baslicak acaba bende etkietmedimi diye korkuyorum ilac bilgisi olan varsa yardim edebilirmi lutfen
Canim ben 3. Kimyasalimi yaaiyorum suan malesef sende ne var ne yokŞükür bir sorun yok 1 senedir boşuna hep kendimi üzdüm en başta yapsaydım keşke bu testleri
Aaa ınanmiyorum yaCanim ben 3. Kimyasalimi yaaiyorum suan malesef sende ne var ne yok
Kaç cıktı değerin senin esin sperm testi verdi mi bak kimyasal genelikle erkekler den dolayı oluyor sperm kalotesizlgndenIyiyim canim sagol