2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Merhaba arkadaşlar bende 2018 yılında anne olmak istiyorum 1 buçuk yıllık evliyim adet düzensizliğim vardi doktora gittim pco olduğumu öğrendim doktor aşılama yapılcak ddi özel hast. Gittim rahim filminde tüplerim 2 side kapalı çıktı Laparoskopi yapilcakti ameliyat masasına yattım trombosit degerim 50 bin çıktı(normal değer 150 bin 450 bin arasi operasyon için en az 100 bin istiyolar) eşimde sperm değeri çok düşük ve Varikosel çıktı suan ilaç tedavisi görüyor Rabbim büyük işallah bizede evlat sevgisi yaşatır

Bende 2018 de anne olmak istiyorum. Hamile kalmak devam ettirmek saglikli bi bebek dunyaya getirmek ne kadar zor bir seymis yarabbim bu kadar insan nasil doguruyor anlamiyorum. İsteyen herkese nasip olur insallah.
Benimde bu ay adetime 5-6 gun var sizce kan testi yaptirsam mi?

Bekleyin isterseniz kan testinde çıkar ama beklemek en garantisi gününüz geçince herşey netlesir şimdi yaparsanız çıkmaz üzülürsünüz adet günleri düzenliyse geçince yapın

Bekleyin isterseniz kan testinde çıkar ama beklemek en garantisi gününüz geçince herşey netlesir şimdi yaparsanız çıkmaz üzülürsünüz adet günleri düzenliyse geçince yapın

Tesekkurler cevabiniz icin insan gercekten boyle durumlarda konusacak birini ariyor ve etrafimdaki kimse beni anlamiyo beklemek cok zorrrrr

Merhaba bende polikistik over var doktora klomen verdi adetin 5.gunu basladim 5 gun kullandim gunde bi tane dun son gunuydu herkes klomenin yaptigi bel kasik agrilarindan bahsediyo ben.hic bisey hissetmedim hic hir agrim yok ilac klanirkenmi etki ediyo yoksa daha sonrami olcak agrilar yarin yumurtalik takibine baslicak acaba bende etkietmedimi diye korkuyorum ilac bilgisi olan varsa yardim edebilirmi lutfen

Bende kullandım bendede hiç ağrı falan yapmadı doktora gittim sonra yumurtalıklarımda çatlamıştı yani sıkıntı yapma

Vermemisti ama cuma verecek bakalim bide pihtilasma ve genetik tahlil yaptiracagiz artik duruma gore bakacagiz kanamam basladiginda 10 cikti deger ama dusmustu benim zaten cok yukselmiyor deger 20 30 civarlarinda dusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…