2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Hadi ya kaç gün geçti:)

İki Ama ben gecikme bekliyordum zaten adetimde; yaptığım hesaplara göre 2 hafta sonra adet olmam lazım çünkü dün sabahtı sanırım yumurtlama akıntısını gördüm bir haftadır da acaip kasık agrılarım var. Muhtemelen daha yeni yumurtluyorum.

Nasıl yani bat günün de akıntı yakaladin yeni mi yumurtlama oldu yani belki hamilesindir kaşık ağrısı ve akıntı ondandır

Nasıl yani bat günün de akıntı yakaladin yeni mi yumurtlama oldu yani belki hamilesindir kaşık ağrısı ve akıntı ondandır

Kasık agrısı ve ardından yumurta beyazı akıntıyı ben yumurtlamaya yordum... Aynen cumartesi adetimi bekliyordum normalde. 33 günde bir falan olurum ama sapıttığı da oluyor her zaman çok düzenli değil. Bazen 2 hafta bile gecikiyor. Ben de yine 2 hafta gecikecek diye düşünüyorum akıntıyı da görünce herhalde bat günümde yumurtlamaya başladım diye düşündüm. Hamile olabilir miyim bilmiyorum ya açıkçası çok da ihtimal vermiyorum.

Anladım o zaman canım doğrudur o zaman yumurtlama günü olabilir o zaman gecikmeler yaşıyorsan geç yumurtlama oluyordur hadi inşallah degerlendirmissindir

Anladım o zaman canım doğrudur o zaman yumurtlama günü olabilir o zaman gecikmeler yaşıyorsan geç yumurtlama oluyordur hadi inşallah degerlendirmissindir

Değerlendiremedim :) Bir dahaki aya şansım yaver giderse inşallah:)

Senin Adet ne zaman bitiyor cNım? İr de düzenli miydi senin döngün?

Değerlendiremedim :) Bir dahaki aya şansım yaver giderse inşallah:)

Senin Adet ne zaman bitiyor cNım? İr de düzenli miydi senin döngün?
Evet benim döngü düzenli 29 günde bir oluyorum şuan yumurtlama havyarındayız çalışmalara başladık cumadan :) yumurtlama günleri başlamadan 3 gün önce basladim bu haftada ovilasyon gibi hangi gün catlar bilemem cuma gösteriyor :) gün olarak elimizden geleni yaparız gerisini beklemek le görürüz:)

Adetine kadar deneyin işte denemekten zarar gelmez hadi bakalım inşallah tutunur kuzucuk :))

Hamil e mısın sen canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…