Hadi ya kaç gün geçti:)Günaydın :) Hala adet olmadım
Hadi ya kaç gün geçti:)
Nasıl yani bat günün de akıntı yakaladin yeni mi yumurtlama oldu yani belki hamilesindir kaşık ağrısı ve akıntı ondandırİkiAma ben gecikme bekliyordum zaten adetimde; yaptığım hesaplara göre 2 hafta sonra adet olmam lazım çünkü dün sabahtı sanırım yumurtlama akıntısını gördüm bir haftadır da acaip kasık agrılarım var. Muhtemelen daha yeni yumurtluyorum.
Nasıl yani bat günün de akıntı yakaladin yeni mi yumurtlama oldu yani belki hamilesindir kaşık ağrısı ve akıntı ondandır
Anladım o zaman canım doğrudur o zaman yumurtlama günü olabilir o zaman gecikmeler yaşıyorsan geç yumurtlama oluyordur hadi inşallah degerlendirmissindirKasık agrısı ve ardından yumurta beyazı akıntıyı ben yumurtlamaya yordum... Aynen cumartesi adetimi bekliyordum normalde. 33 günde bir falan olurum ama sapıttığı da oluyor her zaman çok düzenli değil. Bazen 2 hafta bile gecikiyor. Ben de yine 2 hafta gecikecek diye düşünüyorum akıntıyı da görünce herhalde bat günümde yumurtlamaya başladım diye düşündüm. Hamile olabilir miyim bilmiyorum ya açıkçası çok da ihtimal vermiyorum.
Ins canim.oyle oldu biraz evet.bir an evvel guzel sonuclar gorelim ins hepimiz.:) hadi hayırlısı inşallah bu ay olur ikimizde güzel haberler aliriz .. kis ayı şans getirir yaz biz e sans getirmedi haha
Anladım o zaman canım doğrudur o zaman yumurtlama günü olabilir o zaman gecikmeler yaşıyorsan geç yumurtlama oluyordur hadi inşallah degerlendirmissindir
Evet benim döngü düzenli 29 günde bir oluyorum şuan yumurtlama havyarındayız çalışmalara başladık cumadan :) yumurtlama günleri başlamadan 3 gün önce basladim bu haftada ovilasyon gibi hangi gün catlar bilemem cuma gösteriyor :) gün olarak elimizden geleni yaparız gerisini beklemek le görürüz:)Değerlendiremedim :) Bir dahaki aya şansım yaver giderse inşallah:)
Senin Adet ne zaman bitiyor cNım? İr de düzenli miydi senin döngün?
Evet benim döngü düzenli 29 günde bir oluyorum şuan yumurtlama havyarındayız çalışmalara başladık cumadan :) yumurtlama günleri başlamadan 3 gün önce basladim bu haftada ovilasyon gibi hangi gün catlar bilemem cuma gösteriyor :) gün olarak elimizden geleni yaparız gerisini beklemek le görürüz:)
Ayni canim yasayip gidiyoruz iste.bu ay yine gununde geldi benim kirmizilar.bittince bu ay sogan suyu icmeyi planliyorum.sende ne var ne yok.Merhaba kizlar nasılsınız?? :)
Kısmet canım hadi inşallah ise yarar o zaman bende degerlendirmedeym işte günleri akıntıyı falanda yakaladım yine devamAyni canim yasayip gidiyoruz iste.bu ay yine gununde geldi benim kirmizilar.bittince bu ay sogan suyu icmeyi planliyorum.sende ne var ne yok.
Kızlar merhaba , sat 16 ekim
Çatlatma iğnesi 10 kasım
Tarlusal 16 kasım
Beta hcg 24 kasım : 11.009 sonuç
Yarın keseyi görme ye gideceğim insallah bi sorun yoktur
Hamil e mısın sen canım:)Kızlar gunaydn. 2-3 gü dr okudum ama yorum yazamadim. Daha önce kendmi biraz anlatmistim zaten. 7 gün gecikmeli de olsa regl oldum. Sogan kurü yapmistm bgün kist icin. Insaallah iyi gelmistir. Regl bitsin süt maydonoz buharini denicem bakalim. Daha onceden deneyen oldu mu .?
Canım senin ne oldu kese falan gördün müKızlar merhaba , sat 16 ekim
Çatlatma iğnesi 10 kasım
Tarlusal 16 kasım
Beta hcg 24 kasım : 11.009 sonuç
Yarın keseyi görme ye gideceğim insallah bi sorun yoktur
Evet canim 6 haftalik hamileyimHamil e mısın sen canım:)