- 3 Eylül 2012
- 1.852
- 2.289
İnşallah canım yaaa çok istiyorum Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaahhhHoşgeldin canım inşallah hepimiz 2018 annesi oluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım yaaa çok istiyorum Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaahhhHoşgeldin canım inşallah hepimiz 2018 annesi oluruz
Spermin 2 veya 3 gun canli kalabildigine dair soylemler var ama 4 gun sanki biraz uzun bi sure spermin canli kalmasi icin.he erken yumurtlarsan belki olabilir.cunki is yumurtlamayla bitmiyor bide onun catlamasi icin belli bi sure lazim.velhasil olabilirde olmayabirde.Kızlar Merhaba, bir şey soracaktım yardımcı olursanız sevinirim. Doğurgan dönem diye adlandırılan 7 günlük bir süre var ya , bu doğurgan dönemin 2. günü ilişkiden gebe kalınır mı ?
Yani yumurtlamadan 4 gün önce olan ilişkiden.
Sağol cnm peki bat'a 4-5 gün var test yapsam varsa çıkar mı?Spermin 2 veya 3 gun canli kalabildigine dair soylemler var ama 4 gun sanki biraz uzun bi sure spermin canli kalmasi icin.he erken yumurtlarsan belki olabilir.cunki is yumurtlamayla bitmiyor bide onun catlamasi icin belli bi sure lazim.velhasil olabilirde olmayabirde.
Hep iki ucu acik sorular bunlar yani cikabikirde cikmayabilirde.ama bence adetinin gecmesini bekle.en kesin sonuc adet gecince belli oluyor cunki.sabirli olmak lazim.azda kalmis zatwn bekle gunun gecsin.Sağol cnm peki bat'a 4-5 gün var test yapsam varsa çıkar mı?
offf yaptım negatif çıktıGonulcelen ile aynı fikirdeyim. Adetten 4-5 gün öncesi; idrar testinin doğru sonuç vermesi için yeterli bir süre değil ama vereceği tüm sonuçların yanlış olacağı anlamına da gelmiyor bu. En iyisi adetin gecikmesini beklemek bence de.
Spermlerin de 5 hatta 6 güne kadar yaşayabildiğini biliyorum ben, ama yine de tüm spermler 5-6 gün yaşayacak diye bir kaide de yok. Yani hamile kalma ihtimaliniz var. İnşallah güzel haberinizi alırız :)
offf yaptım negatif çıktı
4 gün var adetimeAdetine kaç gün vardı canım?
4 gün var adetime
Iyi canim sen nasilsin nasil oldun agrilarin gectimi?Merhaba kizlar nasılsınız??
Evet geçti canım sadece regli günü oluyor agri fena ağrı ama sen nasılsın? Neler yapıyorsun bat günü ne zaman:)Iyi canim sen nasilsin nasil oldun agrilarin gectimi?
Biraz geç cevap oldu :) benim ama bende bugün mobilya baktık aldik oturma odası icin :)Selamlar; iyidir yolla düştüm işe gidiyorum :) Sen nasılsın?
Biraz geç cevap oldu :) benim ama bende bugün mobilya baktık aldik oturma odası icin :)
Ayy inşallah ALLAH sesini duysun :)Güle güle sağlıkla oturun inşallah hemen üstüne de bir bebiş gelir :))))
Ayin 22 sinden sonra buyuk ihtimal ama gecen ay erken gelmisti bu ay ne olur bilmiyorum.ama gecen ay farketmistim mesela reglden hemen sonra yogun akinti baslamisti.yani erken yumurtlamisim demekki.bu ay reglden sonra biraz kuruluk oldu ondan sonra basladi akinti.ya nasip ya kismet.sloganim bu artik:)mobilyalarin hayirli olsun artik eviniz 3 kisilik olsunEvet geçti canım sadece regli günü oluyor agri fena ağrı ama sen nasılsın? Neler yapıyorsun bat günü ne zaman:)
:) hadi hayırlısı inşallah bu ay olur ikimizde güzel haberler aliriz .. kis ayı şans getirir yaz biz e sans getirmedi hahaAyin 22 sinden sonra buyuk ihtimal ama gecen ay erken gelmisti bu ay ne olur bilmiyorum.ama gecen ay farketmistim mesela reglden hemen sonra yogun akinti baslamisti.yani erken yumurtlamisim demekki.bu ay reglden sonra biraz kuruluk oldu ondan sonra basladi akinti.ya nasip ya kismet.sloganim bu artik:)mobilyalarin hayirli olsun artik eviniz 3 kisilik olsun