2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Iyidir canım valla 7 gün kaldı bekliyorum hala sende ne var ne yok canısı
Valla bende dahiliyecinin verdigi ilaci alip basladim.calismalarada basladim.bu matofin yumurtlamayada faydaliymis bu ilaci kullandiktan sonra hamile kalanda varmis okuduguma gore.once su insulin direncine cozum bulalim belki geriside gelir.ama sunu farkettim akintida baya bi artis var ictigimden beri bu ay yine erken yumurtluyo olabilirim gibi.

Hadi inşallah faydasını görürsün canım çalışmaları aksatma :) bari değerlendir günleri güzel haberler verirsin inşallah ya

Kizlar ne yapiyorsunuz size bisey soracagim simdi ben corluda bir erkek doktor duydumda ona gitmek istiyorum ne zaman gidilmeli ladin dogumcuya suan benim yumurtlamam gecti adete ne kadar kaldi artik takip etmiyorum sizce simdi gideyim mi yoksa ader olmayi mi bekleyeyim

Simdi gitsen bile adetin 2.gunuyle 4.gunu arasinda testlerin icin yeniden cagiracak.hem adetin 2.gununde yumurtlama olayida basliyor hem.bence adetin 2.gunu gitsen daha iyi olur.

Yok haberim var canim 2 defa gittimde muayene etmisligi var doktorun simdi bir daha gitmek ostiyorum o zaman adetten sonra gideyim hormon testini saglik ocaginda yaptiririm kendim onuda alir giderim
Simdi canim mesela klomen turu bi ilac baslicak olursa adetin 5.gunu baslaniyor.yani sen 2.gunu doktora git testlerini yaptir sonuclarina gore bi yol cizer doktor.bi ay bosuna kaybetmis olma.

5ay oldu kızım vefat etti ilk bebeğimiz di Rabbim kısmet ederse yine istiyoruz bakalım inşallah bu yıl herkese hayırlı gelir de dolar kucaklarimiz

5ay oldu kızım vefat etti ilk bebeğimiz di Rabbim kısmet ederse yine istiyoruz bakalım inşallah bu yıl herkese hayırlı gelir de dolar kucaklarimiz
Başınız sağolsun neden vefat ettti özel değilse allah en yakın zamanda kucaginizi doldursun inşallah.

Sağolun Normal doğum yaptım doğumda havasız kalmış tesis öyle idi ama zor bı doğum değildi ömür olmayınca o mana oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…