2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Canımmm çok sevindim.İnşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana.Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bize nasıl umut oldun sen şimdi biliyor musun?Haberlerinin devamını bekliyorum:KK200::halay:

Allah razı olsun :KK200::) 1116 çıktı kan değerimde :)

Değerin bence çok güzel canım,çok sevindim senin adına.Bizlerede dua et,hamilelerin duası kabul olurmuş:anneadayı::KK200:
Çok şükür ya, sabah çok korkuyordum, sperm dna hasarı olabilir o yüzden tutunamazsa diye ama şimdilik değer çok iyi geldi çok şükür. Ediyorum tabi ki de, ben burda size yazarak rahatladım, biraz kendime geldim. Benim yüzüm güldü inşallah sizin de yüzünüz güler :) Rabbim çok büyük, inşallah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eder :) hepimiz hamile oluruz inşallah 2018de :) :anneadayı:,:KK200:

Anladım canım haklisin belirti sanıp kaç kez üzüntü yaşayınca aynı düşünceleri yaşamak istemiyorsun tabi herşey gönlümüzce olur ınşallah .. çok bekletmez yavrularımiz
Benim yavrum daha fazla bekletmedi çok şükür, inşallah darısı sizin başınıza bu topiktekiler ve isteyen herkese :)

Çok şükür ya, sabah çok korkuyordum, sperm dna hasarı olabilir o yüzden tutunamazsa diye ama şimdilik değer çok iyi geldi çok şükür. Ediyorum tabi ki de, ben burda size yazarak rahatladım, biraz kendime geldim. Benim yüzüm güldü inşallah sizin de yüzünüz güler :) Rabbim çok büyük, inşallah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eder :) hepimiz hamile oluruz inşallah 2018de :) :anneadayı:,:KK200:
Amin canım inşallah:)Şimdi zaman hamileliğin keyfini çıkarma zamanı.Kendini şımartmaya başlayabilirsin:KK49:Artık kendine dikkat et canım zorlayıcı hareketlerden kaçın:KK66:

Amin canım inşallah:)Şimdi zaman hamileliğin keyfini çıkarma zamanı.Kendini şımartmaya başlayabilirsin:KK49:Artık kendine dikkat et canım zorlayıcı hareketlerden kaçın:KK66:

Temizlik yapmak, bir şey kaldırmak yasak, eşim elimde bir şey görse kızıyor :) ben de keyfine bakıcam, yapsın eşim temizliği :KK70:

çok şükür mini minnacık da olsa kesmenizi görebildik :) her şey yolunda görünüyor, iyi yerde ve güzel yerleşmiş dedi çok şükür :) ama alerji yaptığı için her şeyi yasakladı bana. Şampuan bile yasak dedi, kozmetik ürünleri, temizlik malzemeleri falan yasak. Üç hafta da yatak istirahati dedi. Oh işime gelir, yemek bile yapmayacağım :KK70: bir tek özel derslere devam ederim, sonra yat uyu :KK70: şimdi bilgisi olan varsa eğer şampuan yerine ne kullanabilirim ben? Her türlü kimyasal ürünü yasakladı doktor.

şuan var ya, Allahım bu duyguyu hepsi tatsın lütfen diye dua ediyorum, inşallah kabul olur :dua:

çok şükür mini minnacık da olsa kesmenizi görebildik :) her şey yolunda görünüyor, iyi yerde ve güzel yerleşmiş dedi çok şükür :) ama alerji yaptığı için her şeyi yasakladı bana. Şampuan bile yasak dedi, kozmetik ürünleri, temizlik malzemeleri falan yasak. Üç hafta da yatak istirahati dedi. Oh işime gelir, yemek bile yapmayacağım :KK70: bir tek özel derslere devam ederim, sonra yat uyu :KK70: şimdi bilgisi olan varsa eğer şampuan yerine ne kullanabilirim ben? Her türlü kimyasal ürünü yasakladı doktor.

şuan var ya, Allahım bu duyguyu hepsi tatsın lütfen diye dua ediyorum, inşallah kabul olur :dua:
Yaaaa inanmıyorum ya neler olmuş böyle ya çok sevindim çok çok cooook beni çok mutlu ettin valla hadi senden sonra inşallah birer birer hamile kalırız bizde allah kucağına almayı nasıp etsin belirtilerin adet günün e yakın mi başladı göğüs hassasiyeti mide ağrıları falan umut olursun inşallah bize yemin ederim aklımda dün akşam vardın ne yaptin ne durumdasın diye unuttum akşam yazmayı düğüne gittik bugün de geldik şimdi öyle bakım dedim ve bingo çok güzel ya çok mutlu olun

Yaaaa inanmıyorum ya neler olmuş böyle ya çok sevindim çok çok cooook beni çok mutlu ettin valla hadi senden sonra inşallah birer birer hamile kalırız bizde allah kucağına almayı nasıp etsin belirtilerin adet günün e yakın mi başladı göğüs hassasiyeti mide ağrıları falan umut olursun inşallah bize yemin ederim aklımda dün akşam vardın ne yaptin ne durumdasın diye unuttum akşam yazmayı düğüne gittik bugün de geldik şimdi öyle bakım dedim ve bingo çok güzel ya çok mutlu olun
Allah razı olsun abla :) benim mide ağrım bir hafta önceden vardı, delinmiş gibi hissediyordum o kadar canımı yakıyordu. Geçen hafta cumartesi ve pazartesi günü alerji oldum. Göğüs hassasiyeti her adet dönemi olurdu ama göğüs ucumun yara gibi acıması adete 2 gün kala başladı, ilk başta dokununca falan ucu çok acıyordu ama şimdi hem acıyor hem de baya bir sert uç kısmı. Bir de eşimin doğum günüydü salı günü, pastasından yiyemedim, ama onu belirti olarak düşünmemiştim hiç, arada tatlı şeyler canım çekmez, yine öyle diye düşünmüştüm ama şuan hala tatlı şeyleri istemiyor midem. Ne kadar ekşili tuzlu şey varsa onları istiyor :) bu da bana hep olan bir şey olduğu için normal karşıladım, hamileliğe yormadım, ben her an ekşili tuzlu şeylere aş eren biriyim çünkü :) bir de ben ateş ölçümü yapıyordum her gün, son günlere doğru ateş düşeceği yerde yükselmeye devam ediyordu, o şüpheli bir durumdu işte. Bir de durduk yere ateşleniyordum, normalde çok üşüyen biriyim. Şuan da vücudum sıcak ama ayaklarım hep soğuk, üşüyor. Adet ağrısı hiç yok demiştim ya dün test yaptıktan sonra arada o da olmaya başladı, hatta test mi bozuktu acaba adet olacak gibiyim diye düşündüm. Bir de söylemesi ayıp ama çok gaz oluyor, bu da yediğim yemekten falan sandım, çünkü eşimde de aynı durum varmış ama onunki geçti benimki doktor muayenesini beklerken beni zorladı. Bir de sık tuvalete gitmeye başladım ama o adet olmam gereken gün başladı, test yapacağım günün gecesi tuvaletim yüzüne uyuyamadım, sabah test yapmam gerekiyor diye tuttum tuttum en son dayanamayıp testi de alıp tuvalete gittim :KK70: herkes çok uykum oluyor falan der ya belirti olarak, benim gece gözüme uyku girmiyordu, çok zor uyuyordum ve erken kalkıyordum ama eşim işe gittikten sonra 2 3 saat uyuyordum, gecenin acısını çıkarıyordum yani :KK70: yani demem o ki, ben sadece belirti olarak göğüs ucu acısını kafaya takmıştım, diğerleri normal günlerde de olabilen şeyler. Rabbim inşallah hayırlısıyla yakında nasip eder abla size de :anneadayı::dua::KK200: dua ediyorum ben, inşallah Rabbim kabul eder. Bu arada bizim sıkıntı olduğu için, çocuk olursa bir koyun keseceğim diye adak adamıştı kayınvalidem, bir de hatim yapacağım demiş :) eşim ve ben de 4444 selati tefriciye, 70 bin lem yelid velem yuled, iki tane de yasin okuyacağız diye bir adakta bulunmuştuk, tefriciye ve lem yelid velem yuled okumaya da başlamıştık. Rabbim bunların hürmetine nasip etti bence :anneadayı::dua:

S Susammmmm bu arada kan değerin iyi çıkmış yeni olmasına rağmen acaba ikiz olabilir mi diye düşünmedim deil :KK66:
Doktor da son adet başlangıcını sordu, 1 ekim dedim, inanmadı eylül olması lazım dedi, hayır 1 ekim dedim ısrarla çünkü biliyorum yani 1 ekim. Bu sefer de o zaman adet 3 gün mü sürüyor dedi, hayır 6 gün sürüyor diye bir de ona ikna etmeye çalıştım. Daha önce de aynı doktor 7. günde yumurtamın çatlama boyutuna gelmiş olmasına inanamamıştı :KK70: kadın sanki benden daha iyi biliyor gibi hayır olamaz diyor sinirim bozuluyor ya, hayır o adet ağrılarını ben çekiyorum canım diyemedim :KK70: yani abla benim yumurta erken çatlıyor, adet bittikten hemen sonra bile çatlama ihtimali oluyor. O yüzden bu kadar yüksek olmuş olabilir belki değerim :) gerçi eşim de sürekli ikiz olsun diye dua etmiş ama :KK70: annem de 3 4 gün önce benim bebeğimi görmüş rüyasında, kız çocuğuymuş :) bakalım hayırlısı, Rabbim sağlıklı hayırlı eylesin de ne cinsiyeti ne de tek ya da ikiz olmaları önemli :) Rabbim inşallah size de nasip etsin de neler yaşadığımızı, neler yağtığımızı anlatalım birbirimize inşallah :dua: Rabbim inşallah hayırlısıyla bu ay hepinize nasip etsin de 2018 olmadan hamile olun, amiiiin :dua::anneadayı::KK200:

Çok şükür maaşallah bebişimize tutunsun sımsıkı.Anneyi yormaya şimdiden başladı desene:)Olsun canım o sağlıklı olsunda varsın yasaklar başlasın.Yat dinlen canım bebişimize iyi bak:KK66:Valla o konuda fikrim yok ama belki aktarlarda satılan doğal kalıp sabunlardan kullanabilirsin.Hem onlar şampuanlardan daha iyide diyorlar.Temizlik içinde karbonat,limon tuzu ve sirke üçlüsünü kullabilirsin canım:KK200:

Çok şükür maaşallah bebişimize tutunsun sımsıkı.Anneyi yormaya şimdiden başladı desene:)Olsun canım o sağlıklı olsunda varsın yasaklar başlasın.Yat dinlen canım bebişimize iyi bak:KK66:Valla o konuda fikrim yok ama belki aktarlarda satılan doğal kalıp sabunlardan kullanabilirsin.Hem onlar şampuanlardan daha iyide diyorlar.Temizlik içinde karbonat,limon tuzu ve sirke üçlüsünü kullabilirsin canım:KK200:

Ya hiç sorma abla, şimdiden başladı yaramazlıklara :KK70: dinlenmezsem bel ağrım sırt ağrım oluyor zaten. Tamam abla, dediklerini kullanırım temizlikte, o sabunlardan burda varsa da onlara bakarım :) teşekkür ederiz :) :KK200:

S Susammmmm anladım 27 günde falan adet oluyorsun yani benim de 10 gün kaldı bata diğer ay çok çaba harcadım ama olmadi bu ayda ovilasyon gününden 3 gün önce ovilasyon günü o akıntıyı yakaladığım gün ve ondan 1 gün sonra oldu toplamda 3 :KK48: ne yapım artık bu ayda böyle oldu geçen ay çok güzel geçirdik ama olmadi bu ay az pek umudum yok ama taktir Allahin :KK200: bakalım 10 gün nasıl geçicek artık:) hayırlısı ile inşallah bizde senin gibi güzel haberler aliriz 2018 de hepimiz anne oluruz :anneadayı:

X