2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Kizlar bn kotu bise mi yaptim noglur yardim edin agladim suan az onceki yaptim icin cok kotuyum hasta mi oldum acaba off yaa noglur bise soyleyin
Ne yaptın ki, adet olmuşsun sanırım. Üzülme demeyeceğim çünkü ben her adet olduğumda üzülme dense de üzülüyorum. Ama inşallah bu üzüntülerin de bir sonu olacak, Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek. Dua et, ferahlatır inşallah

Takip edemedim sizin durumunuzu ama hadi inşallah hamilesindir :)
İnşallah canm benim 18 aydır deniyoruz olmuyodu 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi Son olarak hsg çekildim yapisiklik vardı oda geçti şükür bu ay tuttu galiba

1 ekimde adet oldum 3 ekin sabahı bitti acaba durumumuz ne olcak

tatlım ya bence bi idrar yap bir dahaki adetine çok daha var bekleme üzülmede çıkmazsa ben dün kan verdim bugün idrar yapıcam sigarada kullanıyorum bi görsem bırakıcm stressten daha çok yakıyorum

tatlım ya bence bi idrar yap bir dahaki adetine çok daha var bekleme üzülmede çıkmazsa ben dün kan verdim bugün idrar yapıcam sigarada kullanıyorum bi görsem bırakıcm stressten daha çok yakıyorum
Ben sigara kullanmıyorum erken degil mi acaba erken gebelik kartı mı alsam

Ben sigara kullanmıyorum erken degil mi acaba erken gebelik kartı mı alsam

ya canım normalde bu kadar kısa sürmüyor ya adet günün kaç gün sürüyor normalde yoğun mu geldi çok az az mı geldi 2 günde ya ben çok merak ettim gerçekten :d

İnşallah canm benim 18 aydır deniyoruz olmuyodu 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi Son olarak hsg çekildim yapisiklik vardı oda geçti şükür bu ay tuttu galiba

İnşallah tutmuştur :) adet günün falan geçti mi, sonucunu bizimle paylaşırsın, inşallah güzel haberini alırız :)

Aynen ya baya oldu konusali o topikten bu topiye beraber toplasa toplasa zaman su gibi alıp gidiyor birde hamiş olsak o konular hakkında konuşsak artık ya
İnşallah o günlerde gelse,çook istiyorum.Yeni konularımız "bulantımız nasıl geçer?bebeğimize neler alsak?Nerede doğum yapsam?"gibi sorulara cevap arasak:anne:İnşallah o günlerde gelir canım,Allah sesimizi duyacak ve birgün bu mucizeyi nasip edecek:dua:

İnşallah o günlerde gelse,çook istiyorum.Yeni konularımız "bulantımız nasıl geçer?bebeğimize neler alsak?Nerede doğum yapsam?"gibi sorulara cevap arasak:anne:İnşallah o günlerde gelir canım,Allah sesimizi duyacak ve birgün bu mucizeyi nasip edecek:dua:
Ayy keşke ya gelsin artık ah ah içimizde tek kalan istekler bunlar:))

Orasi oykede canim iste insan ne kadar istemesede kotu oluyo bn 5 gillik evliyim ama esim surekli yurt disina gitti icin olmadi malesef bi duzgun tedavi bile ilamiyiruz nagocami bilmiyirum artik cocugum olmicak dusuncesine giriyorum morelim sifir suan
Canım senin düşüncelerini çok iyi anlıyorum insan bazen yıkılıyor ve tüm ümidini yitirebiliyor.Ama kalkıp toparlanmalısın ve yine yeniden çabana devam etmelisin.İnşallah çabalarının karşılığını alacaksın.Tedavi arayışlarını bırakma cnm,dualarım seninle.

X