Canim ben evlendikten 1 yil sonra benim regl duzenim bozuldu.4 yil oldu evleneli 3 sene filan biz kendimizde dusunmedik.ben dr gittim duzensizlik icin kilo verince oda duzeldi.yani yumurtlamaydi catlamaydi diye duzgun takip ederek 4 ay oldu.dr gittigimden beri onceden duzensiz oldugu icin ne nezaman kestiremiyodum dogal olarak.Dene bakalım belki tek sebep odur ve faydası olur.Belkide bazen akışına bırakmak gerek.Sen kaç aydır deniyordun canım?
Üzülme canım bozma moralini seninde elbet çocuğun olcak bizden yas olarak daha küçüksün senin hormonlar daha canlıdır:) gelir yakında merak etme sen erken hamile kalırsın içinden bir ses öyle diyor hayırlısı ile bekle canım hepimiz beklemek zorundayız ben kimseye gitmem etmem o yüzden duymam böyle şeyleri:) anca düğün veya başka bir yerde görürsem görürüm söylerler çocuk düşünmüyor musun diyeElime ne zaman bebek alsam, patavatsızın birisi illa ki moralimi bozuyor. "Boşver sen böyle yapılmışını al bak daha rahat." diyip güldü bugün birisi, içimden "4 tane dığurmasaydın madem böyle başkasınınkini alıp bakmak iyidiyse." diyesim geldi. Ne kadar anlayışsız insanlar var ya. Bir de durmadan, "Ay çok narin tutuyorsun bebeği" diyorlar, napim bebeği boğarak mı tutayım, benim değil ya bir şey olursa diye korkuyoruz herhalde. Çok sinirimi bozdular. İnsanı sadece kendisiyle aynı derdi çeken anlıyor
Anladım cnm takip ederek 4 ay ise çok uzun bir süre değil.Tabi bize çok istediğimiz için yıl gibi geliyor o ayrı.Umudumuzu yitirmek için çok erken bence sıkıntılı durum için ilacını kullanınca olumlu gelişmeler olabilir.Bazen çok küçük bir sorun engel olabiliyormuş gebeliğe.İnşallah en kısa zamanda tedavin olumlu sonuçlanır.Canim ben evlendikten 1 yil sonra benim regl duzenim bozuldu.4 yil oldu evleneli 3 sene filan biz kendimizde dusunmedik.ben dr gittim duzensizlik icin kilo verince oda duzeldi.yani yumurtlamaydi catlamaydi diye duzgun takip ederek 4 ay oldu.dr gittigimden beri onceden duzensiz oldugu icin ne nezaman kestiremiyodum dogal olarak.
Seni çok iyi anlıyorum canım.Bana neler dediler bilsen.Bende tutarken korkarım,çok dikkat ederim başkasının bebeği sonuçta.Taze bebeğe çok alışkın değilim çevremde uzun süreli yanında olacağım bebek olmadı.Senin olursa nasıl bakacaksına kadar getiriyorlar durumuElime ne zaman bebek alsam, patavatsızın birisi illa ki moralimi bozuyor. "Boşver sen böyle yapılmışını al bak daha rahat." diyip güldü bugün birisi, içimden "4 tane dığurmasaydın madem böyle başkasınınkini alıp bakmak iyidiyse." diyesim geldi. Ne kadar anlayışsız insanlar var ya. Bir de durmadan, "Ay çok narin tutuyorsun bebeği" diyorlar, napim bebeği boğarak mı tutayım, benim değil ya bir şey olursa diye korkuyoruz herhalde. Çok sinirimi bozdular. İnsanı sadece kendisiyle aynı derdi çeken anlıyor
Benim şuan her şey iyi görünüyor çok şükür ama eşimin sorunu düzelir mi onu bilemiyoruz işte, onunla uğraşıyoruz, ama inşallah dediğin gibi olur, olursa hepiniz için dua edicem çok iyi geldiniz bana :)Üzülme canım bozma moralini seninde elbet çocuğun olcak bizden yas olarak daha küçüksün senin hormonlar daha canlıdır:) gelir yakında merak etme sen erken hamile kalırsın içinden bir ses öyle diyor hayırlısı ile bekle canım hepimiz beklemek zorundayız ben kimseye gitmem etmem o yüzden duymam böyle şeyleri:) anca düğün veya başka bir yerde görürsem görürüm söylerler çocuk düşünmüyor musun diye
Rabbim sabrını verir inşallah hepimize, en sonunda birine patlayacağım yoksa bu gidiş. Bi de sakin suskun bir yapım var diye rahat rahat her şeyi söylüyorlar ama sinirlenince de gözüm kimseyi görmüyor. İnşallah sinirlenip de bir şeyler söylemek zorunda bırakmazlar beni. İnşallah olur bebeğin de o zaman görürler ne kadar da güzel bir anne olacağını. Rabbim büyük, eminim biz çok güzel anne oluruz çünkü şimdiden çok özlem duyuyoruz ve her şeyi araştırıyoruz, hamile değilim ama hamilelik ile ilgili o kadar şey okudum ki, hamile insana teorik olarak yardım edebiliyordum. Bebeğimiz olunca inşallah çok da güzel bakacağız.Seni çok iyi anlıyorum canım.Bana neler dediler bilsen.Bende tutarken korkarım,çok dikkat ederim başkasının bebeği sonuçta.Taze bebeğe çok alışkın değilim çevremde uzun süreli yanında olacağım bebek olmadı.Senin olursa nasıl bakacaksına kadar getiriyorlar durumuHalbuki annelik çok farklı birşey eminimki her anne kendi bebeği olunca misler gibi bakacaltır.Demem o ki boşver kuzum içinden nasıl geliyorsa öyle davran.Herkese göre eğilsekte yine bir şey bulacaklardır.Sen o güzel bebişi sevmenin tadını çıkar canım.1haftaya kalmaz benimde yakınımda bir doğum gerçekleşecek ve aynı şeyleri banada yaşatacaklar.Boşver stres yapma canım
Ins canim benim.cogu yerde engel olduguna dair seyler okudum bu ayda bunu deneyeyim bakalim nasil olucak.cunki baska hicbir problem olmadigini soyluyor dr da.yumurt buyuyor catliyorda.esimin testinede sorun yok normal dedi.gerci hepsi bahane rabbim ol dedimi olmayacak sey bile olur.Anladım cnm takip ederek 4 ay ise çok uzun bir süre değil.Tabi bize çok istediğimiz için yıl gibi geliyor o ayrı.Umudumuzu yitirmek için çok erken bence sıkıntılı durum için ilacını kullanınca olumlu gelişmeler olabilir.Bazen çok küçük bir sorun engel olabiliyormuş gebeliğe.İnşallah en kısa zamanda tedavin olumlu sonuçlanır.
İnşallah canımmRabbim sabrını verir inşallah hepimize, en sonunda birine patlayacağım yoksa bu gidiş. Bi de sakin suskun bir yapım var diye rahat rahat her şeyi söylüyorlar ama sinirlenince de gözüm kimseyi görmüyor. İnşallah sinirlenip de bir şeyler söylemek zorunda bırakmazlar beni. İnşallah olur bebeğin de o zaman görürler ne kadar da güzel bir anne olacağını. Rabbim büyük, eminim biz çok güzel anne oluruz çünkü şimdiden çok özlem duyuyoruz ve her şeyi araştırıyoruz, hamile değilim ama hamilelik ile ilgili o kadar şey okudum ki, hamile insana teorik olarak yardım edebiliyordum. Bebeğimiz olunca inşallah çok da güzel bakacağız.
Aynen öyle,Allah ol dedikten sonra hiçbirşey engel olamaz.Ben senin hamile kalacağına inanıyorum:)Buda bizim sınavımız bunu hayırlısı ile atlatacağız inşallah.Ins canim benim.cogu yerde engel olduguna dair seyler okudum bu ayda bunu deneyeyim bakalim nasil olucak.cunki baska hicbir problem olmadigini soyluyor dr da.yumurt buyuyor catliyorda.esimin testinede sorun yok normal dedi.gerci hepsi bahane rabbim ol dedimi olmayacak sey bile olur.
Hepimiz burda hamile haberlerimizi vericez ins.hadi ben sizden umutluyum bu ay.guzel haberleriniz ins yakindir.Aynen öyle,Allah ol dedikten sonra hiçbirşey engel olamaz.Ben senin hamile kalacağına inanıyorum:)Buda bizim sınavımız bunu hayırlısı ile atlatacağız inşallah.
Hadi ya neyse uuzlmeyin kızlar beslenmenize dikkat edin bu ay tamam mı özelikle sende eşine sperm sayısını ve hareketlilgini attiran besinler yedir hepimiz için geçerli yani hepimiz yapalım uygulayalim tamam mı bence ovilasyon testleri yada adetten sonra 2 günde bir ilişki yaşamaya çalışın hadi inşallah bu ay daha güzel olcak herşeyBende de yok bu ay. Dün gece leke gelmişti, şimdi ağrım da çoğaldı, artık pembemsi gelmeye başladı bile. Rabbim inşallah hayırlısıyla yakında nasip eder bebek sahibi olmayı
Hadi ya neyse uuzlmeyin kızlar beslenmenize dikkat edin bu ay tamam mı özelikle sende eşine sperm sayısını ve hareketlilgini attiran besinler yedir hepimiz için geçerli yani hepimiz yapalım uygulayalim tamam mı bence ovilasyon testleri yada adetten sonra 2 günde bir ilişki yaşamaya çalışın hadi inşallah bu ay daha güzel olcak herşey
Benim bir kaç gündür sol tarafım da batmalar oluyor.. dün akşam uyur-ken bugün de artmaya başladı inşallah belirtidir bu ya
Akıntı ve batma var sol tarafda göğüslerde büyüme ve kenarları ağrıyor ve sertleşti belirtileri mi yazayım bakalım adete kadar başka neler olcak veya olmicak inşallah bu ay uğurlu gelir ya6 gün kaldı bata
Evet öyle haklisin biz elimizden geleni yapalım yinede taktir allahınEşim zaten o kadar çok şey yiyip içiyor ki, benim yumurtam erken çatlıyor o yüzden düzenli olarak çalışma oluyor zaten de, hayırlısı neyse o olsun, Rabbim ol demeden olmuyor işte. Bebeğimin daha ömrü başlamamış demek ki
Inşallah canım olmasada üzülmek yok devam ederiz yine o güzel bebek dünyaya gelene kadarİnşallah belirtidir de sen olsun sevindirirsin bizi bu ay
Hadi ins canim ya ama sana yasak adetin gecene kadar test yapmak yok ona gore.Benim bir kaç gündür sol tarafım da batmalar oluyor.. dün akşam uyur-ken bugün de artmaya başladı inşallah belirtidir bu ya
Akıntı ve batma var sol tarafda göğüslerde büyüme ve kenarları ağrıyor ve sertleşti belirtileri mi yazayım bakalım adete kadar başka neler olcak veya olmicak inşallah bu ay uğurlu gelir ya6 gün kaldı bata