2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Bende de yok bu ay. Dün gece leke gelmişti, şimdi ağrım da çoğaldı, artık pembemsi gelmeye başladı bile. Rabbim inşallah hayırlısıyla yakında nasip eder bebek sahibi olmayı :110:
Deme canım ya.Ama olsun vardır bundada bir hayır demekki vakti gelmemiş,daha güzel bir zamanda gelecek inşallah.Sen inancını korumaya devam et ve moralini bozma canım.Eminim birgün hepimiz burada müjdeli haberleri kutlayacağız:dua:Kendine dikkat ve iyi bak bu bir son değil aksine yeni bir başlangıç:KK200:

Deme canım ya.Ama olsun vardır bundada bir hayır demekki vakti gelmemiş,daha güzel bir zamanda gelecek inşallah.Sen inancını korumaya devam et ve moralini bozma canım.Eminim birgün hepimiz burada müjdeli haberleri kutlayacağız:dua:Kendine dikkat ve iyi bak bu bir son değil aksine yeni bir başlangıç:KK200:

Rabbim hayırlısıyla sağlıklı versin de bekleriz biz, inşallah hepimiz güzel haberler veririz :KK200:

Ya Rabbim insanlara uğraştırmadan bebek nasip ediyor ama insanlar bunun ne kadar büyük bir nimet olduğunu bilmiyor, daha yeni emzirmeye başlayıp da kahve içmeye başlıyor falan. Neymiş 9 ay içmemiş, artık içermiş. Yazık ya, Rabbimin verdiği mucizenin kıymetini bilmiyorlar.

Nasilsiniz kızlar ne yapıyorsunuz daldım el örgüsüne yemek yaptım zaman geçti hava soğuk diye bugün de eve kapandım :KK69::kahve::kk77::temizlik: bugünde böyle bitti akşam oldu valla

Nasilsiniz kızlar ne yapıyorsunuz daldım el örgüsüne yemek yaptım zaman geçti hava soğuk diye bugün de eve kapandım :KK69::kahve::kk77::temizlik: bugünde böyle bitti akşam oldu valla

Eşimle maç izliyorum ben de :) kitap okudum bütün gün, halsizim diye hiç iş yapamadım ama iyi oldu dinlenmiş oldu vücudum birazcık :)

Selam cnm.Biraz iyileşince kendimi mutfağa attım hemen:)Sen neler yapıyorsun günün yaklaştı:KK66:
Iyiyim bende canım dışarı çıktım fatura fln yatırdım geldim :) yaklaştı evet 5 gün kaldı belirti yok anam hahaha dünden beri akintim çok artık enfeksiyon mu kaptım acaba

Iyiyim bende canım dışarı çıktım fatura fln yatırdım geldim :) yaklaştı evet 5 gün kaldı belirti yok anam hahaha dünden beri akintim çok artık enfeksiyon mu kaptım acaba
İnşallah belirtidir ama yinede her ihtimale karşı bol su iç,sıcak tut kendini.Enfeksiyon ise kendiliğinden temizlenir.Bebişin seninledir inşallah,az kaldı sabır :KK200:

Evet yumurtlama haftası yaklaştı.Bugün ovulasyon testinde 2.çizgi koyulaşmaya başladı 3 gün içinde yumurtlarım diye düşünüyorum:)
Ayy hadi inşallah güzel degerlendirir güzel haberler verirsin bize hepimiz inşallah sağlıklı gebelikler yaşarız kurban olduğum allahım inşallah yüzümüzü güldürür.

X