Evet folik asit 3 ay önceden kullanılmaya başlıyor inşallah 3 ayın sonunda ilk denemede hamile kalırsınız:)
Amin canımİnşallah canım ya. İsteyen herkese nasip olur inşallah
Amin canımilk çocuğunuz kaç yaşında
Ne güzel allah bağışlasın inşallah bizde o güzel duyguları bir an önce yaşarız yaBugün tam 1 buçuk yaşında. Ve hala emiyor. Planım tutup kardeşi olursa tam iki buçuk yaşında oluyor.
Nasip iste ya.olanada olmayanada engel olunmuyor.bu ay dr.gitmesemmi diyorum ya birazda bu sekil deneyelim .Gerçekten mi nedense bu ay sen hamile kalırsın diye düşünmüştüm ya bosversek üstüne düşmesek inan öyle olanlar rahat olanlar daha çok hamile kalıyor biz ugrastikca olmuyor sanki üzüldüm yaof
Gitme canım eşindede sendede bir sorun yok akiisna bırakarak kendin ovilasyon testleri alıp dene bence yada onları da hiç almadan 2 günde bir ilişki olsa yeter bence inan birşey yokken üstüne düşünce sanki daha uzuyor yaNasip iste ya.olanada olmayanada engel olunmuyor.bu ay dr.gitmesemmi diyorum ya birazda bu sekil deneyelim .
Ne güzel allah bağışlasın inşallah bizde o güzel duyguları bir an önce yaşarız ya
Aynen bu ay gitmiyim en iyisi.bakalim duzen degisicekmi.Gitme canım eşindede sendede bir sorun yok akiisna bırakarak kendin ovilasyon testleri alıp dene bence yada onları da hiç almadan 2 günde bir ilişki olsa yeter bence inan birşey yokken üstüne düşünce sanki daha uzuyor ya
Aynen bi sadece bu ay dene bide böyle bakalım ne olcakAynen bu ay gitmiyim en iyisi.bakalim duzen degisicekmi.
Genelde ortalarda beyàz oluyo sona dogru sariya donuyo benim canim.Adetine yakın beyaz akıntı oluyormuydu G Gonulcelen_87
Nasip değilmiş canım,üzme kendini.İnşallah önümüzdeki aylarda hayırlısı ile hamile kalırsın ve bizi mutlu edersin.Dün gece bebek sahibi olmak isteyenlere dua ettim.Sen umudunu yitirme canım,güzel günler yakınMalesef canim benim bak 30 u oldu ve beninki pembe pembe basladi bile agrilarimdan anlamistim zaten bu ayda olmadi.
Saol cnm sanada:)Mutlu hafta sonları kızlar
Saol cnm sanada:)
Sorma canım bizim burda yağmur yok ama hava kapalı bende kapandım evetessekur ederim canım istanbul bugün yağışlı bugünde eve kapandık:)
Evet kötü kapalı havalar neden insanin içini daraltır hep böyle bilmiyorumSorma canım bizim burda yağmur yok ama hava kapalı bende kapandım eve
Evet ya insanın hiçbirşey yapası gelmiyor,içim sıkılıyor.Evet kötü kapalı havalar neden insanin içini daraltır hep böyle bilmiyorum
Oyle canim nasipten otesi yok bu ay sadece insulin direnci icin ilav alip oyle deniycem bide surekli hormon ilacida iyi deil klomenle olucak olsa olurdu 4 ay denedim enazindan bide kendi haline birakayim bikac ay olmadi artik duruma bakariz.devam ederiz doktora.Nasip değilmiş canım,üzme kendini.İnşallah önümüzdeki aylarda hayırlısı ile hamile kalırsın ve bizi mutlu edersin.Dün gece bebek sahibi olmak isteyenlere dua ettim.Sen umudunu yitirme canım,güzel günler yakın
Dene bakalım belki tek sebep odur ve faydası olur.Belkide bazen akışına bırakmak gerek.Sen kaç aydır deniyordun canım?Oyle canim nasipten otesi yok bu ay sadece insulin direnci icin ilav alip oyle deniycem bide surekli hormon ilacida iyi deil klomenle olucak olsa olurdu 4 ay denedim enazindan bide kendi haline birakayim bikac ay olmadi artik duruma bakariz.devam ederiz doktora.