2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

:anne::anneadayı: artık hamile kalıp bebegimize ne kıyafetler alcamizi hangi bebek arabasını hangi besiyi falan of of gelsin artık ya bu günler :KK51::KK42::cry:

Ay ağlıcam yapma :cry: ilk aylar bebek giysilerine bakıp, ay bu ne tatlı ay bu ne güzel, bunu alırız dimi falan derdik, geçen de eşim yeğenine hediye bakıyordu, karnımı sevip gel be yavrum baban sana çok güzel şeyler alacak, batıracağız onu beraber hadi gel diye sevdim :110:

Ay ağlıcam yapma :cry: ilk aylar bebek giysilerine bakıp, ay bu ne tatlı ay bu ne güzel, bunu alırız dimi falan derdik, geçen de eşim yeğenine hediye bakıyordu, karnımı sevip gel be yavrum baban sana çok güzel şeyler alacak, batıracağız onu beraber hadi gel diye sevdim :110:
:KK43:((( inşallah çok bekletmezler çok yıprandık inan gülüyoruz konuşuyoruz ama çokda üzülüyoruz işte

:KK43:((( inşallah çok bekletmezler çok yıprandık inan gülüyoruz konuşuyoruz ama çokda üzülüyoruz işte
Kesinlikle öyle :KK43: bu yaşta bir sürü beyazım olmaya başladı :KK43: çok bekletmeden gelirler inşallah, bu gece edilen dualar kabul olurmuş, muharrem ayının 10una giriyoruz ya, dua edelim inşallah kabul olur:dua::anneadayı::KK200:

Kesinlikle öyle :KK43: bu yaşta bir sürü beyazım olmaya başladı :KK43: çok bekletmeden gelirler inşallah, bu gece edilen dualar kabul olurmuş, muharrem ayının 10una giriyoruz ya, dua edelim inşallah kabul olur:dua::anneadayı::KK200:
Evet canım bende oruç tutmak isterdim ama yumurtlama haftasına geldi 12 imamlar tutamadım:KK43: hamile kalayım önümüz deki sene inşallah tutarım..

Neden öyle düşündün canım sarı akıntı olunca regli gelmez diye düşünüyorum yumurtlama haftasını nasıl geçirdin canım?
Canim bende yumurtlama haftasi olmuyor yani simdi dr kontrolunde klomen kullaniyorum ya kontrol ediyor bu 20mm lik yumurta vardi igne vuruldum ignenin 36.saati iliski dedi o saatlerde catliyor cunki benimki 2 gun icinde catliyor biz 24.ve48.saati degerlendirdik hem oncesi hem sonrasi olsun diye.igneden 16gun sonra adet oluyorum 3 aydir bu sekilde yani gunu bile sasmiyor.bu ayda 16.gun yarin.

Göğüslerim 3 gündür büyüyor yavaş yavaş sertleşiyor gün geçince birde çok hafif ağrımaya başlıyor inşallah bunlar belirti olarak döner bana ya göyüs belirtisi

Merhaba hanımlar bende ocak ayı gibi ikinci çocuğuma gebe kalmak istiyorum. Üç ay öncesinden folik asit kullanayım diyorum. Bir iki gün içinde başlayacağım ilaç içmeye. Bir kızım olmasını çok istiyorum.

Merhaba hanımlar bende ocak ayı gibi ikinci çocuğuma gebe kalmak istiyorum. Üç ay öncesinden folik asit kullanayım diyorum. Bir iki gün içinde başlayacağım ilaç içmeye. Bir kızım olmasını çok istiyorum.

Malesef canim benim bak 30 u oldu ve beninki pembe pembe basladi bile agrilarimdan anlamistim zaten bu ayda olmadi.
Gerçekten mi nedense bu ay sen hamile kalırsın diye düşünmüştüm ya bosversek üstüne düşmesek inan öyle olanlar rahat olanlar daha çok hamile kalıyor biz ugrastikca olmuyor sanki üzüldüm ya :KK43: of

Evet folik asit 3 ay önceden kullanılmaya başlıyor inşallah 3 ayın sonunda ilk denemede hamile kalırsınız:)

X