- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.601
Doktora Son gittiğimde konuştum hepsini canım, hastanenin hasta yatış birimiyle bile irtibata geçtim
Doğum fotoğrafçısı arkadaşımı sokmak istiyordum doğuma ama dışardan birini almıyorlarmış, ben yine de şansımı deneyeceğim ama eğer olmazsa hastanenin anlaştığı firmayla gerçekleşecek doğum:)
Sponsor arayışın bitmedi mi daha? 4moms’ı uygun fiyata buldum demiştin canım.. Almanyada ne kadar fiyata? Burada tanesi 750 civarı..
Ahahaha kesinlikleOo süper.. sende hem ultrasoncu hemde fotocu var.. kesin badanack boyaci vardir arkadas cevrende bize yollarmisin
400 tl ye buldum canim.. ama yinede sponsor ariylorum cünkü 800 eder 2 tanesi
Bebek arabasinida sanirim kayinvalidem alicak ama beklemedeyim..kipirti olursa hemen olur anne al dicem
Bacim is bunlarla bitse iyiki..
bir sermaye yatiriliyo bebe bezlerine.. o yüzden basta ne koparabilirsem kar
Şimdiye kadar ha hamile kaldım kalacam diye gitmediğime okadar pişmanımki lazere evlenmeden önce 2seans gitmiştim evlenince çocuk istiyoruz diye bıraktım bırakmaz olaydım çok büyük rahatlık, ama seninde baya azdır okadarlık ağdaya gitmeyle birşey olmaz bence hiç boşuna jilet yapma derim Doğuma kadar iki defa ağda yaptırsan yeter zaten canımAmin canım.. ben bebeklerimin doğduğu anı gözlerimle görmek istiyorum Allahım nasip ederse. O yüzden epidural olur muhtemelen.. Genel anestezi mecbur kalmadıkça almak istemem. Zaten içeriye doğum fotoğrafçısı filan da giricek, uyanık olmam lazım
Ben jilet yapamıyorum hiç.. yıllarca lazere gittim, çok azalttım o bölgeyi ama ara sıra ağda yaptırmak büyük rahatlık oluyordu.. Kaldı ki ben orayı göremiyorum göbekten :))
Başkent pahalı değil bence canım.. doğum fiyatları bile çok makul.. hiçbir özel hastanede böyle fiyatlat yok hepsi ticarethane olmuş ama Başkent öyle değil...
Aynen canım, üniversite yıllarımda burs alıyordum bi yerden, o paraya hiç dokunmadan direkt lazere başlamıştım.. yıllarca gittim tüm vücut. Rahatım tabi eski halim olsaydı imkanı yok böyle rahat olamazdım pcos olduğum için kıllanma fenaydı bendeŞimdiye kadar ha hamile kaldım kalacam diye gitmediğime okadar pişmanımki lazere evlenmeden önce 2seans gitmiştim evlenince çocuk istiyoruz diye bıraktım bırakmaz olaydım çok büyük rahatlık, ama seninde baya azdır okadarlık ağdaya gitmeyle birşey olmaz bence hiç boşuna jilet yapma derim Doğuma kadar iki defa ağda yaptırsan yeter zaten canım
Canım ayrıntılı usg fiyatı o. (480 usg+122 muayene ücreti) .jeliboni günaydın canım ben başkent hastanesini aradım çağrı beyin kontrolü için muayene ücretini ikiz gebelikte 600 küsur dedi acaba niye öyle dendi senin özel sigortan öı var ondan mı uygun acaba
Ahahaha kesinlikleorada uygun fiyataymış canım orda iki tane aldığın fiyata burda bir tane anca alabiliyorsun malesef..
sallanmalı şeylere gerek var mı ona karar veremedim ben henüz?? Yani beşiklerini sallanmayan beşik aldım. Sallamaya alıştırmak istemedim ve zaten önermediler de.. Şimdi anakucağı alsam mı almasam mı bilemedim..
Sponsor konusunda inşallah herkeste bi kıpırtı oluşur da tüm eksikler çabucacık giderilir :)
ikizlerde 4moms cok önerilio cünkü elin kolun oluyo.. sallanmasi diger ürünlere farkli.. abartilk degil yani hafif rotasyonlu.. o sekil bi anakucak mutlaka lazim.. ister sallansin ister sallanmasin canim cünkü mesela bebekler uyanik olabilir ama sende is görürsün .. yatirirsin anakucaklarina yemegini yaparsin wc ihtiyacini görürsün yanina alirsin.. basit seylermis gibi duyuluyo ama inan ihtiyac bunlar.. gözünün önünde olunva daha baska hem onlarda seni görüyo ses duyuyuo,. Bence sart.. illa sallanmasina gerek yok..
Bende 2. el alicam canim insallah ikinci el fiyti zaten 400 kendi fiyati ayni 750 tl civarinda.. ne gerek var ki? Sonucta en fazla 4-5 ay kullanilcsk.. kullananlarda öyle ki onun kirindennnolur? Bebe yatmis icinde 4-5 ay.. o ürünlerin fazla zevalHmm öyle diyorsun yani.. ay bilemedim kampanya filan olursa gider alırım dayanamam muhtemelen, binde şu ikinci el sitelerinde görüyorum 4moms’ı. İşi biten insan hemen satıyor, alıcısı da çok yani.. en kötü ihtimal alıp öyle satarım
Benim baktığım 4 momslar hep 1500 civarıydı acaba siz nerden bakıyorsunuz. Bende öyle olunca ikinci el alalım diye düşünmüştüm en azından ikisi birden sıfır fiyatına gelir diyeBende 2. el alicam canim insallah ikinci el fiyti zaten 400 kendi fiyati ayni 750 tl civarinda.. ne gerek var ki? Sonucta en fazla 4-5 ay kullanilcsk.. kullananlarda öyle ki onun kirindennnolur? Bebe yatmis icinde 4-5 ay.. o ürünlerin fazla zeval
Gördügünüde düsünmüyorum sonucta tertemiz kullananlar var.. diyorum ya illa 4moms olmasi sart degil..baska ürünlerde var.. ama olumlu seyler okudum hep.. ve ergonomik.. yani icinde uyuya kalsada uzun süre sIknti olmuyormus.. gerekirsede ac sallanma modunu uyusun ,. Sende rahat et.. rahat anne rahat bebek demek
Doğru söylüyorsun canım, araştırayım bakayım.. girdin kanımaBende 2. el alicam canim insallah ikinci el fiyti zaten 400 kendi fiyati ayni 750 tl civarinda.. ne gerek var ki? Sonucta en fazla 4-5 ay kullanilcsk.. kullananlarda öyle ki onun kirindennnolur? Bebe yatmis icinde 4-5 ay.. o ürünlerin fazla zeval
Gördügünüde düsünmüyorum sonucta tertemiz kullananlar var.. diyorum ya illa 4moms olmasi sart degil..baska ürünlerde var.. ama olumlu seyler okudum hep.. ve ergonomik.. yani icinde uyuya kalsada uzun süre sIknti olmuyormus.. gerekirsede ac sallanma modunu uyusun ,. Sende rahat et.. rahat anne rahat bebek demek
İyiyim canım teşekkür ederimDmrz canikom sen naptin nasilsin? Yeni evine alistin mi.. komsularin falanda iyidir insallah..
Cocuk odasi yapicakmisin?
Maşallah küçükmüş seninki annesi daha çok anlamayabilir hediyeyi evin bıcır bıcır olacak. Bende çok istediği birşeyi almayı düşünüyorum kardeşlerin getirmiş diyeceğim. Benimki pek hevesli bebeklerim diye bahsediyor hep soruyor ne zaman doğarlar diye karnımı kontrol ediyor büyümüş diye seviniyor :) babamın göbeği kadar olunca mı çıkacaklar diyor ben de evet diyorumfadiming benim en cok merak ettigim kizim aceba napicak insallah kiz kardeslerini görünce.. hadi 1 tanede okey der.. 2 de noluyo falan
Biz nasip olursa insallah güzel bi hediye almak istiyoruz kizima.. hastanede insallah sagliklk günleri görürsek bebekler sana bunu getirdi demek isiyoruz tabi anlarmi bilmemhenüz 1.5 yasinda..
Maşallah küçükmüş seninki annesi daha çok anlamayabilir hediyeyi evin bıcır bıcır olacak. Bende çok istediği birşeyi almayı düşünüyorum kardeşlerin getirmiş diyeceğim. Benimki pek hevesli bebeklerim diye bahsediyor hep soruyor ne zaman doğarlar diye karnımı kontrol ediyor büyümüş diye seviniyor :) babamın göbeği kadar olunca mı çıkacaklar diyor ben de evet diyorumbirlikte bakacağız ben sana hep yardımcıyım anne diyor. Bakalım doğunca görücez kıskançlık olacakmı
Canım aynen tüp bebek ilaçlar derken çok para gitti...Canım ben hacettepeye gidiyorum. Bi doktora degil ama canım bende eksra doktoru var muayene ücreti alan hastanenin ona gitmek istiyorum çünkü doğru dürüst soru sorulmuyor normal muayenede.bi sıkıntı yok boyu kilosu güzel bakıyorlar ama doğumu iyi dendiği için oraya gidiyorum.aradada meraktan etlik zübeydeye gidiyorum.zaten tüp bebek çok para gitti hastaneyede ekstra para ödemek istemedim.haliyde ikiz onlarada herşeyini yapmak istiyorum biraz öncesinde tutmak gerekiyor. Muayene ücreti ne kadar alıyorlar başkentte
Bana da üç haftaya bakılacak 16. Haftamda yani alttan bakıldığıni duymustumKızlar bi de rahim uzunluğunu kontrole başladı mı doktorlarınız başladıysa kaçıncı haftadaydınız bu konuda ne dediler ultrasondan mı ölçüyorlar yoksa alttan mı bakıyorlar acaba
Canım ben 2 gün önce soğum fiyatlarını öğrendim. Normal doğum 1450 tl sezaryen 1200 tl. Bu ikiz bebek fiyatları..Canım aynen tüp bebek ilaçlar derken çok para gitti...
Su an başkentte muayeneye 122 tl veriyorum aslında kan test ücretleri falan fahiş değil uygun sayılır fiyatlar. Ama doğum ücretini çok merak ediyorum. Bi daha ki muayene de ogrenicem insanla daha 3 hafta var ama zaman geçse biuygun bi fiyat söylerlerse dusunmem bile baska yer ama cebimizi zorlarsa devleti düşünmek zorundayım
Amin canım.. ben bebeklerimin doğduğu anı gözlerimle görmek istiyorum Allahım nasip ederse. O yüzden epidural olur muhtemelen.. Genel anestezi mecbur kalmadıkça almak istemem. Zaten içeriye doğum fotoğrafçısı filan da giricek, uyanık olmam lazım
Ben jilet yapamıyorum hiç.. yıllarca lazere gittim, çok azalttım o bölgeyi ama ara sıra ağda yaptırmak büyük rahatlık oluyordu.. Kaldı ki ben orayı göremiyorum göbekten :))
Başkent pahalı değil bence canım.. doğum fiyatları bile çok makul.. hiçbir özel hastanede böyle fiyatlat yok hepsi ticarethane olmuş ama Başkent öyle değil...
Ayyy sana yazdım bende su an süper ay nasıl rahatladımCanım ben 2 gün önce soğum fiyatlarını öğrendim. Normal doğum 1450 tl sezaryen 1200 tl. Bu ikiz bebek fiyatları..
oda süsleme+doğum fotoğrafçısı da 600 tl dediler..
bebekler eğer küveze girerse onlardan ayrıca para alınmıyor, bebekler devlet güvencesinde oluyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?