• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar bu arada ben doktoruma vajina bölgesine ağda yaptırabilir miyim diye sordum, o da yaptırma dedi. 30. Haftadan sonra yaptırırsın dedi. Erken doğumu tetikleyebiliyormuş.

Bilginiz olsun..

Evet canım 2.5 altına düşmemeli.. her kontrolde bakılıyoe dediğin gibi. İnşallah hiç risk sınıfına girmeyiz

Insallah canim.. insallah gelisimlerini en saglikli sekilde tamamlayipta saglikla gelirler kucagimiza amin..
Dogum sekilini düsündün mü? Epidural mi sence? Yoksa full narkoz mu?

Evet canım 2.5 altına düşmemeli.. her kontrolde bakılıyoe dediğin gibi. İnşallah hiç risk sınıfına girmeyiz

Insallah canim.. insallah gelisimlerini en saglikli sekilde tamamlayipta saglikla gelirler kucagimiza amin..

Amin canım inşallah sağlıcakla görelim 36ları :)

Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum ben de başkent hastanesine gidiyorum muayene ücreti 122 tl canım. Bu doçent ve prof parası, uzman doktor ücreti çok daha düşüktü ama tam olarak hatırlamıyorum onu.
Hacettepeninde öyle olması gerekiyor fiyatı

Kızlar bugün kontrol vardı bebişlerden birinde safra kesesini görmediğini söledi drum iki hafta sonra tekrar kontrole çağırdı aslında bu haftalar illa görülmesi gerekmionuş.ama ben kafama çok taktım diğerinde görünürken neden bundada förünmedi diye. Aklımla alıp veriyorum sürekli iki hafta nasıl geçecek. Bu konuda bişeyler bileniniz duyanınız vardır belki diye yazmak istedim. Bu arda bebeklerin ikiside eşit büyüyolar hemen hemen araları bir gün gibi
Bizde de bir bebeğin midesini göremedi ve ben o gece hastanelik oldum canım burun kanamasından bana da bir hafta sonraya randevu verdi Dr ama bekleyemeden bir radyoloğa gittim o gördü,mide boş olduğunda görünmeyebilirmiş sizde de durum böyledir inşallah,korkma lütfen dua et bolca

Iyi geceler kizlar. Sessiz takip edenlerdenim. Ilk gebeligim. Cok zor geciyor. Az once cubuk krakeri de kustum. Artik ne yiyecegimi bilmiyorum :110:
Canım ya geçmiş olsun dua kardeşim,ekmeğin dış kısmını yemeyi denesen belki iyi gelir ben de şimdi uyandım biraz ekmek yedim rahatlattı beni

Kızlar bi de rahim uzunluğunu kontrole başladı mı doktorlarınız başladıysa kaçıncı haftadaydınız bu konuda ne dediler ultrasondan mı ölçüyorlar yoksa alttan mı bakıyorlar acaba
Rahim boynu 20.hsftada bakmaya başladı usg ile karından ölçüyor,ama açıklık için vajinal yağ ve sanırım elle muayene şart

Bizde de bir bebeğin midesini göremedi ve ben o gece hastanelik oldum canım burun kanamasından bana da bir hafta sonraya randevu verdi Dr ama bekleyemeden bir radyoloğa gittim o gördü,mide boş olduğunda görünmeyebilirmiş sizde de durum böyledir inşallah,korkma lütfen dua et bolca
Sağol canım cevabın için bizde iki hafta bekliycez inşallah allah sağlıklı sıhhatli yavruları görmeyi elimize almayı nasip eder. Bu arada grip aşınızı oldunuzmu ben dün oldum doktorum olmamı istedi.

Amin canım.. ben bebeklerimin doğduğu anı gözlerimle görmek istiyorum Allahım nasip ederse. O yüzden epidural olur muhtemelen.. Genel anestezi mecbur kalmadıkça almak istemem. Zaten içeriye doğum fotoğrafçısı filan da giricek, uyanık olmam lazım :D :D
Jilet candir :KK70:
Devasa göbegimden artik o bile zor olmaya basladi :confused:
Ben jilet yapamıyorum hiç.. yıllarca lazere gittim, çok azalttım o bölgeyi ama ara sıra ağda yaptırmak büyük rahatlık oluyordu.. Kaldı ki ben orayı göremiyorum göbekten :))

Hacettepeninde öyle olması gerekiyor fiyatı
Başkent pahalı değil bence canım.. doğum fiyatları bile çok makul.. hiçbir özel hastanede böyle fiyatlat yok hepsi ticarethane olmuş ama Başkent öyle değil...

Iyi geceler kizlar. Sessiz takip edenlerdenim. Ilk gebeligim. Cok zor geciyor. Az once cubuk krakeri de kustum. Artik ne yiyecegimi bilmiyorum :110:

Hosgeldin aramiza canim..
eger hic yemek yiyemiorsan bunu mutlaka dokorunla danis.. belki serum takviyesi alirsin.. ihmal etme lütfen..
Evinde balkonun varsa acik havada birde yemegi dene.. önce ilik limonlu su ile basla.. ardina salatalik.. sonra biraz bekle.. ardindan tuzlz zeytin ve peYnir.. kücük lokmalarla az az yuta yuta denebirde..

Amin canım.. ben bebeklerimin doğduğu anı gözlerimle görmek istiyorum Allahım nasip ederse. O yüzden epidural olur muhtemelen.. Genel anestezi mecbur kalmadıkça almak istemem. Zaten içeriye doğum fotoğrafçısı filan da giricek, uyanık olmam lazım :KK70: :KK70:

Ben jilet yapamıyorum hiç.. yıllarca lazere gittim, çok azalttım o bölgeyi ama ara sıra ağda yaptırmak büyük rahatlık oluyordu.. Kaldı ki ben orayı göremiyorum göbekten :))

Başkent pahalı değil bence canım.. doğum fiyatları bile çok makul.. hiçbir özel hastanede böyle fiyatlat yok hepsi ticarethane olmuş ama Başkent öyle değil...

Ooo sen dogum fotografcisini bile ayarlamissin :-) ben henüz alisverisimi bile yapmadim :KK70:gerci avantajim kizimdan kalanlar var mis gibi duran o lari insallah düsündüm kullanmaya nasip olursa.. bi bebek arabasi ve 4moms listemde.. sponsor ariyorum:KK59:

fadiming fadiming benim en cok merak ettigim kizim aceba napicak insallah kiz kardeslerini görünce.. hadi 1 tanede okey der.. 2 de noluyo falan :KK70:
Biz nasip olursa insallah güzel bi hediye almak istiyoruz kizima.. hastanede insallah sagliklk günleri görürsek bebekler sana bunu getirdi demek isiyoruz tabi anlarmi bilmem:KK51:henüz 1.5 yasinda..

Ooo sen dogum fotografcisini bile ayarlamissin :-) ben henüz alisverisimi bile yapmadim :KK70:gerci avantajim kizimdan kalanlar var mis gibi duran o lari insallah düsündüm kullanmaya nasip olursa.. bi bebek arabasi ve 4moms listemde.. sponsor ariyorum:KK59:
Doktora Son gittiğimde konuştum hepsini canım, hastanenin hasta yatış birimiyle bile irtibata geçtim :-)
Doğum fotoğrafçısı arkadaşımı sokmak istiyordum doğuma ama dışardan birini almıyorlarmış, ben yine de şansımı deneyeceğim ama eğer olmazsa hastanenin anlaştığı firmayla gerçekleşecek doğum:)
Sponsor arayışın bitmedi mi daha? 4moms’ı uygun fiyata buldum demiştin canım.. Almanyada ne kadar fiyata? Burada tanesi 750 civarı..

Back