• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Oooo tombisim nerelerdesinncanimin ici.. sislik candir ya .. :-) napim bende .. fok baligindan balinaya gecis yapmis bulunmaktayim.. ayrica panda gibi ordan oraya yuvarlanip yatiyorum.. bazende fil misali göbegimi sallandira sallandira dönüyorum yatakta.. heee bide en süperi penguen gibi yürümeye basladim.. hayvan alemimden durumlar böyle :-)
kız anacım sorma bı yogunluk oldu hayatımda bı fırsat bulamadımkı yazayım uzaktan aılem geldı kalmaya falan normal gelen gıden derken baya yogundum:) ayrıca hayvanlar alemındekı durumlarının aynılarını yasıyorum :D yalnız olmadıgıma sevındım :D senın bebısler nasıl kuzum

Nerede bu doğum?
Bizden 4600+oda ücreti istediler odanın günlüğü de 460 tl süsleme falan var mı bilmiyorum

+ oda ucreti nedir ya hu!!! Hastanelrde de suit odalar var yatakli odanin yaninda misafir agirlama odası onun icin mi yoksa sizin yatacağınız oda icin mi?

İyiyim canım teşekkür ederim :super: Yeni evime alışmakta hiç zorlanmadım nedense ya düz ayak eve okadar hasretmişimki çok mutluyum :KK48: Komşularımdan birtek üst komşumla tanıştım oda ev sahibim :olamaz::KK48:
Çocuk odası yapacağım ama ikiz değil tek oda yapacağım 3kapaklı dolap, birtane büyüyen beşik, birde 4çekmeceli şifonyer alacağım ikisini tek beşikte yatıracağım zaten bi süre sonrasında bitane daha büyüyen beşik gerekirse alırım şimdi gereksiz masraf diye düşünüyorum :KK66: heee tabi bitanede park yatak alıcam ayrı yatırmak gerektiğinde ayırırım diye düşündüm :KK66: birazdan çıkıcaz bakalım annemle babamla mobilyalara bakmaya sponsor olacaklar sağolsunlar :KK70:

Oh oh sen en saglam sponsorlari bulmussun.. benimde anacugum bu ay insallah tr den yanimiza gelicek.. ve sagolsun her gün sorar kizim ne lazim alayim gelirken.. gelincede aliriz istediklerini diye.. allah eksikliklerini aratmsin.. canim ailem iyiki varlar...
bende suanda elimde olanlarla idare edicem bakalim.. insallah saglikla gelsinlerde.. bi bebek arabasi bide 4moms alincak.. bide bezdir sampuandir falan...

Maşallah küçükmüş seninki annesi daha çok anlamayabilir hediyeyi evin bıcır bıcır olacak. Bende çok istediği birşeyi almayı düşünüyorum kardeşlerin getirmiş diyeceğim. Benimki pek hevesli bebeklerim diye bahsediyor hep soruyor ne zaman doğarlar diye karnımı kontrol ediyor büyümüş diye seviniyor :) babamın göbeği kadar olunca mı çıkacaklar diyor ben de evet diyorum:KK70: birlikte bakacağız ben sana hep yardımcıyım anne diyor. Bakalım doğunca görücez kıskançlık olacakmı:KK73::KK73::KK73:

Evet benimki minnos canim.. seninki tam ablalii kavricak ve sana yardim edicek yasta masallah.. elbet kiskanclik olur.. bu cok normal.. bakssna koca insanlar bile birbirini kiskaniyo.. cocukllara ne kalmis.. ama bence büüyk kizinla herseyi beraber yaparsan ve ona hep ona sensiz ikizlere bakamam gibi bi hava olusturursan hicte zor olmucaktir.. bebekler ister istemez ön planda ihtiyaclarindan ötürü ama ablalarina bi cok seyi yaptirirsak bence kendilerini cok önemli görücekler bu rol icersinde... bide ben kizima hep sen ablasin yok yapma etme demicem.. kizimda soncta daha bebek.. ilgim 3e bölünsede elimden geldigi kadar insallah her firsatta büyük kizimi öne sürücem insallah.. mesela bebekler uyudugunda onunla tüm zamanimi geciririm diye düsünüyorum.. insallah nasip olur.. Allah yardim eder...

Ben 8 haftalik oldum belim çok ağrıyor normalmi

Cok normal canim suan bebekler iyice yerlesiyo rahim tüm funksiyonlari almis bulunmakta ve büyüme islemi basliyo..

Ayy yerim ben onu ya. Bizimki de kardesler diyip duruyor. Allah onlara da sabir versin. Isleri zor onalrinda...

PembeHelvam PembeHelvam bence yasi kucuk olsada anlar. Duzem degismeden once bi hediye.cok hosuna gider.

Tabiiki anlar .. o yüden ona karsi coook dikkatli ve titiz davranicam insallah.. ister istemez bebekler ön planda oluyo ihtiyaclardan ötürü ama hep büüyk kizimdan yardim isticem insallah..

kız anacım sorma bı yogunluk oldu hayatımda bı fırsat bulamadımkı yazayım uzaktan aılem geldı kalmaya falan normal gelen gıden derken baya yogundum:) ayrıca hayvanlar alemındekı durumlarının aynılarını yasıyorum :KK70: yalnız olmadıgıma sevındım :KK70: senın bebısler nasıl kuzum

Oh oh masallah.. yalniz olmadigina sevindim sanada iyi gelmistir gelen gideb..' son zamanlarda moralin bozuktu.. deisiklik olmus..
benimde cok sükür kizcelerim iyiler teyzesi.. dualarinizda bizlerdr unutmayin olur mu..

İlk ölçülen 4.1di ama o neyin uzunluğu bilmiyorum,geçen gece acildeki doktor da rahim boynun gayet iyi olduğunu söyledi ama cm.den bahsetmedi

Bence zerviks uzunlugudir.. harika bi deger masallah daimu olsun insallah..

Teşekkür ederim doktorum gebeliğe bağlı böbrek genişlemesi var dedi ağrının sebebi oymus

Olabiliyor gebelikte evet.. bol su icmelisincanim..

Canım ben 2 gün önce soğum fiyatlarını öğrendim. Normal doğum 1450 tl sezaryen 1200 tl. Bu ikiz bebek fiyatları..
oda süsleme+doğum fotoğrafçısı da 600 tl dediler..
bebekler eğer küveze girerse onlardan ayrıca para alınmıyor, bebekler devlet güvencesinde oluyormuş..
Başkent hangi semtteydi.birde gazi hastanesi hakkında bilginiz varmı

Canım ben 2 gün önce soğum fiyatlarını öğrendim. Normal doğum 1450 tl sezaryen 1200 tl. Bu ikiz bebek fiyatları..
oda süsleme+doğum fotoğrafçısı da 600 tl dediler..
bebekler eğer küveze girerse onlardan ayrıca para alınmıyor, bebekler devlet güvencesinde oluyormuş..
Ne kadar uygunmuş ay bidahaki gidişimde bende öğreneyim bari fiyatları ama duyduğum 2500₺ falandı

Teyzeleriiiii biz bugün oda takımımızı aldık sağolsun ananemiz ve dedemiz :KK37: bide ben park beşiklerini aldım :KK37: ohh içim rahatladı valla işin büyük kısmı bitti :KK39: kıyafettir battaniyedir biberon emzik falan onlarda tamam çoğunlukla :KK9: önümüzdeki hafta İstanbul’a gidip uyku setlerini, hastane çıkışlarını, banyo setlerini, ve çantamızı alacağım inşallah dahada birşeyimiz kalmayacak :anneadayı::KK200::anneadayı:

9CCBC6C0-5461-4784-BAFA-76DDBC0E3153.jpeg

Teyzeleriiiii biz bugün oda takımımızı aldık sağolsun ananemiz ve dedemiz :KK37: bide ben park beşiklerini aldım :KK37: ohh içim rahatladı valla işin büyük kısmı bitti :KK39: kıyafettir battaniyedir biberon emzik falan onlarda tamam çoğunlukla :KK9: önümüzdeki hafta İstanbul’a gidip uyku setlerini, hastane çıkışlarını, banyo setlerini, ve çantamızı alacağım inşallah dahada birşeyimiz kalmayacak :anneadayı::KK200::anneadayı:

Canim iyi günlerde kullanin insallah
Hepsi cok guzel.

Güle güle kullanın inşallah.
Ben giyisi dışında hiçbir şey almıcam kızımdan park yatak var kraft onu kullanıcam doğunca ikinci park yatağı alırım. Kızıma yeni bir oda alıp onun dolabını şifonyerini ikizlere kullanıcam. İkizler 2-3 yaşına gelince oda alcam direk. Öyle düşünüyorum. İlkinde insan hemen her şeyi almak istiyor biz doğmadan mama sandalyesi almıştık ya akla bak:))

Ben giyisi dışında hiçbir şey almıcam kızımdan park yatak var kraft onu kullanıcam doğunca ikinci park yatağı alırım. Kızıma yeni bir oda alıp onun dolabını şifonyerini ikizlere kullanıcam. İkizler 2-3 yaşına gelince oda alcam direk. Öyle düşünüyorum. İlkinde insan hemen her şeyi almak istiyor biz doğmadan mama sandalyesi almıştık ya akla bak:))

Ayyy bende acele etmek istemiyorum valla bugun gozlerim doldu ne bicim anneyim.kizimda ne kadar heyecanliydim her seyi alirdim simdi hic acele edesim gelmiyor. Kendimi tuhaf hissediyirdum.

Sağol canım :) bizimde ilk çocuk olunca bi heyecan aldık ama tek takım aldık lazım oldukça ikincileri alırım dedim :)

Kızlar erken daha ama benim içime sinen doktorum devlet hastanesinde daha önce yumurtalık ameliyatımı da o yapmıştı memnun kalmıştım. Doğumu istersem çınarlıda yaptırabileceğini söyledi.ilk doğumuda orda yapmıştım. Ama orda yenidoğan yoğun bakımı yok. Küvez var.Sadece o hastanede yaptırabilirmiş. Bilmiyorum kafam karıştı. Yenidoğan yoğun bakımı olmayan hastanede doğum yapmak mantıklımı

Ayyy bende acele etmek istemiyorum valla bugun gozlerim doldu ne bicim anneyim.kizimda ne kadar heyecanliydim her seyi alirdim simdi hic acele edesim gelmiyor. Kendimi tuhaf hissediyirdum.
Bende aynı senin gibiyim canımilkinde her türlü ıvırzıvırı aldık tadına vardık diyemi acaba. Kınagecesi gibi doğumgünleri yaptım. Bunlarda yapmam gibi geliyor

Back