- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.581
Evet canım 2.5 altına düşmemeli.. her kontrolde bakılıyoe dediğin gibi. İnşallah hiç risk sınıfına girmeyizMasallah canim.. bende bidahaki gittigimde ölctürcem insallah.. detaylidaki doktor artik her kontrölde bakilmasi lazim dedi.. sanirim 2.5'dabn asagiya düsmemeli..
Evet canım 2.5 altına düşmemeli.. her kontrolde bakılıyoe dediğin gibi. İnşallah hiç risk sınıfına girmeyiz
Evet canım 2.5 altına düşmemeli.. her kontrolde bakılıyoe dediğin gibi. İnşallah hiç risk sınıfına girmeyiz
Kızlar bu arada ben doktoruma vajina bölgesine ağda yaptırabilir miyim diye sordum, o da yaptırma dedi. 30. Haftadan sonra yaptırırsın dedi. Erken doğumu tetikleyebiliyormuş.
Bilginiz olsun..
Benim dün ölçtü karından alttan ölçmedi gayet güzel dedi bende kaç demedimKızlar bi de rahim uzunluğunu kontrole başladı mı doktorlarınız başladıysa kaçıncı haftadaydınız bu konuda ne dediler ultrasondan mı ölçüyorlar yoksa alttan mı bakıyorlar acaba
Hacettepeninde öyle olması gerekiyor fiyatıAmin canım inşallah sağlıcakla görelim 36ları :)
Geleceksin biliyorum ben de başkent hastanesine gidiyorum muayene ücreti 122 tl canım. Bu doçent ve prof parası, uzman doktor ücreti çok daha düşüktü ama tam olarak hatırlamıyorum onu.
Bizde de bir bebeğin midesini göremedi ve ben o gece hastanelik oldum canım burun kanamasından bana da bir hafta sonraya randevu verdi Dr ama bekleyemeden bir radyoloğa gittim o gördü,mide boş olduğunda görünmeyebilirmiş sizde de durum böyledir inşallah,korkma lütfen dua et bolcaKızlar bugün kontrol vardı bebişlerden birinde safra kesesini görmediğini söledi drum iki hafta sonra tekrar kontrole çağırdı aslında bu haftalar illa görülmesi gerekmionuş.ama ben kafama çok taktım diğerinde görünürken neden bundada förünmedi diye. Aklımla alıp veriyorum sürekli iki hafta nasıl geçecek. Bu konuda bişeyler bileniniz duyanınız vardır belki diye yazmak istedim. Bu arda bebeklerin ikiside eşit büyüyolar hemen hemen araları bir gün gibi
Canım ya geçmiş olsun dua kardeşim,ekmeğin dış kısmını yemeyi denesen belki iyi gelir ben de şimdi uyandım biraz ekmek yedim rahatlattı beniIyi geceler kizlar. Sessiz takip edenlerdenim. Ilk gebeligim. Cok zor geciyor. Az once cubuk krakeri de kustum. Artik ne yiyecegimi bilmiyorum
Rahim boynu 20.hsftada bakmaya başladı usg ile karından ölçüyor,ama açıklık için vajinal yağ ve sanırım elle muayene şartKızlar bi de rahim uzunluğunu kontrole başladı mı doktorlarınız başladıysa kaçıncı haftadaydınız bu konuda ne dediler ultrasondan mı ölçüyorlar yoksa alttan mı bakıyorlar acaba
Canım ya geçmiş olsun dua kardeşim,ekmeğin dış kısmını yemeyi denesen belki iyi gelir ben de şimdi uyandım biraz ekmek yedim rahatlattı beni
Sağol canım cevabın için bizde iki hafta bekliycez inşallah allah sağlıklı sıhhatli yavruları görmeyi elimize almayı nasip eder. Bu arada grip aşınızı oldunuzmu ben dün oldum doktorum olmamı istedi.Bizde de bir bebeğin midesini göremedi ve ben o gece hastanelik oldum canım burun kanamasından bana da bir hafta sonraya randevu verdi Dr ama bekleyemeden bir radyoloğa gittim o gördü,mide boş olduğunda görünmeyebilirmiş sizde de durum böyledir inşallah,korkma lütfen dua et bolca
Hayır canım bana önermediSağol canım cevabın için bizde iki hafta bekliycez inşallah allah sağlıklı sıhhatli yavruları görmeyi elimize almayı nasip eder. Bu arada grip aşınızı oldunuzmu ben dün oldum doktorum olmamı istedi.
Amin canım.. ben bebeklerimin doğduğu anı gözlerimle görmek istiyorum Allahım nasip ederse. O yüzden epidural olur muhtemelen.. Genel anestezi mecbur kalmadıkça almak istemem. Zaten içeriye doğum fotoğrafçısı filan da giricek, uyanık olmam lazımInsallah canim.. insallah gelisimlerini en saglikli sekilde tamamlayipta saglikla gelirler kucagimiza amin..
Dogum sekilini düsündün mü? Epidural mi sence? Yoksa full narkoz mu?
Ben jilet yapamıyorum hiç.. yıllarca lazere gittim, çok azalttım o bölgeyi ama ara sıra ağda yaptırmak büyük rahatlık oluyordu.. Kaldı ki ben orayı göremiyorum göbekten :))Jilet candir
Devasa göbegimden artik o bile zor olmaya basladi
Başkent pahalı değil bence canım.. doğum fiyatları bile çok makul.. hiçbir özel hastanede böyle fiyatlat yok hepsi ticarethane olmuş ama Başkent öyle değil...Hacettepeninde öyle olması gerekiyor fiyatı
Iyi geceler kizlar. Sessiz takip edenlerdenim. Ilk gebeligim. Cok zor geciyor. Az once cubuk krakeri de kustum. Artik ne yiyecegimi bilmiyorum
Amin canım.. ben bebeklerimin doğduğu anı gözlerimle görmek istiyorum Allahım nasip ederse. O yüzden epidural olur muhtemelen.. Genel anestezi mecbur kalmadıkça almak istemem. Zaten içeriye doğum fotoğrafçısı filan da giricek, uyanık olmam lazım
Ben jilet yapamıyorum hiç.. yıllarca lazere gittim, çok azalttım o bölgeyi ama ara sıra ağda yaptırmak büyük rahatlık oluyordu.. Kaldı ki ben orayı göremiyorum göbekten :))
Başkent pahalı değil bence canım.. doğum fiyatları bile çok makul.. hiçbir özel hastanede böyle fiyatlat yok hepsi ticarethane olmuş ama Başkent öyle değil...
En son kac ölctüler senin canim uzunlugu biliyormusun?Rahim boynu 20.hsftada bakmaya başladı usg ile karından ölçüyor,ama açıklık için vajinal yağ ve sanırım elle muayene şart
Doktora Son gittiğimde konuştum hepsini canım, hastanenin hasta yatış birimiyle bile irtibata geçtimOoo sen dogum fotografcisini bile ayarlamissinben henüz alisverisimi bile yapmadim gerci avantajim kizimdan kalanlar var mis gibi duran o lari insallah düsündüm kullanmaya nasip olursa.. bi bebek arabasi ve 4moms listemde.. sponsor ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?