- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi marbling817
- #1.641
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalacağım oda için+ oda ucreti nedir ya hu!!! Hastanelrde de suit odalar var yatakli odanin yaninda misafir agirlama odası onun icin mi yoksa sizin yatacağınız oda icin mi?
Fotograf varsa oda takımının atabilirmisin canımTeyzeleriiiii biz bugün oda takımımızı aldık sağolsun ananemiz ve dedemiz bide ben park beşiklerini aldım ohh içim rahatladı valla işin büyük kısmı bitti kıyafettir battaniyedir biberon emzik falan onlarda tamam çoğunlukla önümüzdeki hafta İstanbul’a gidip uyku setlerini, hastane çıkışlarını, banyo setlerini, ve çantamızı alacağım inşallah dahada birşeyimiz kalmayacak
Kaça aldın canım fiyatları nedir.Eki Görüntüle 2065605 Pierre cardin
Canım daha önceden de yazmıştım sana ama görmemiş olabilirsn, ben de göğşen hocada tüp bebek yaptırıp hamile kaldım. 9. Haftamdan beri perinatolog Çağrı hocaya devam ediyorum Başkent’te :)Ayyy sana yazdım bende su an süper ay nasıl rahatladım
Bahçelievlerde canım. Anıtkabir’in tam karşısında. Gazi hastanesini hiç bilmiyorum malesefBaşkent hangi semtteydi.birde gazi hastanesi hakkında bilginiz varmı
Aynen canım bana da çok uygun geldi :)Ne kadar uygunmuş ay bidahaki gidişimde bende öğreneyim bari fiyatları ama duyduğum 2500₺ falandı
Oyyy yaşasınnn hayırlı uğurlu olsun gelinlerimin odası, pel de ciciymiş pek de güzelmiş maşallah :):):)Teyzeleriiiii biz bugün oda takımımızı aldık sağolsun ananemiz ve dedemiz bide ben park beşiklerini aldım ohh içim rahatladı valla işin büyük kısmı bitti kıyafettir battaniyedir biberon emzik falan onlarda tamam çoğunlukla önümüzdeki hafta İstanbul’a gidip uyku setlerini, hastane çıkışlarını, banyo setlerini, ve çantamızı alacağım inşallah dahada birşeyimiz kalmayacak
Kalacağım oda için
Belki özel oda fiyatıdır o. Tek kişilik odalardan ekstra ücret alıyorlar genelde..Hastanenin mantigi ilgincmis hangi hastane
Belki özel oda fiyatıdır o. Tek kişilik odalardan ekstra ücret alıyorlar genelde..
Biz başkent üniversitesi hastanesindn bahsediyoduk ama sen hangi hastanede verdin bu ücreti bu neee yuh amma çokNerede bu doğum?
Bizden 4600+oda ücreti istediler odanın günlüğü de 460 tl süsleme falan var mı bilmiyorum
3600₺ canım 10 taksit takım, 500₺ park yatak içinde yatağıda hediyeKaça aldın canım fiyatları nedir.
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah cümlemize nasip etsin sağlıklı mutlu mesut büyütmemizi Aralığın 25ine kadar teslim edecekler şimdiden yerleştirmeye başladım kafamda odayıCanım daha önceden de yazmıştım sana ama görmemiş olabilirsn, ben de göğşen hocada tüp bebek yaptırıp hamile kaldım. 9. Haftamdan beri perinatolog Çağrı hocaya devam ediyorum Başkent’te :)
Bahçelievlerde canım. Anıtkabir’in tam karşısında. Gazi hastanesini hiç bilmiyorum malesef
Aynen canım bana da çok uygun geldi :)
Oyyy yaşasınnn hayırlı uğurlu olsun gelinlerimin odası, pel de ciciymiş pek de güzelmiş maşallah :):):)
Pierre cardinin çok güzel modelleri valla ben de çok beğenmiştim, Allahım hayırlı uğurlu sağlıklı şekilde büyütmenizi nasip etsin inşallah canım
Oda takımı içinde neler var benim begendiğimde pierre cardin 2 beşik dolap 4000 tl dedi 400 de park beşik.araba 2.400 pusetler dahil.henüz almadım şimdilik kafamda belirlediğim bunlar.braz daha ilerleyeyim öyle düşünüyorum3600₺ canım 10 taksit takım, 500₺ park yatak içinde yatağıda hediye
3 kapılı dolap, 4çekmeceli şifonyer, birde büyüyen beşik canım iç yatağınıda hediye verdiler . Ben biraz aceleciyim galiba bide şimdi güzel indirimler var kaçırmak istemedim “genç bebe” mağazasından aldım Meltem bebeğe girdim çok pahalıydı, çilek mobilyadaki büyüyen beşikler sallanmıyor, hügo mağazasına gittim orası çok ucuz 2700-3200 arası ama malları hoşumuza gitmedi derken bu takımı beğendik :)Oda takımı içinde neler var benim begendiğimde pierre cardin 2 beşik dolap 4000 tl dedi 400 de park beşik.araba 2.400 pusetler dahil.henüz almadım şimdilik kafamda belirlediğim bunlar.braz daha ilerleyeyim öyle düşünüyorum
Bu takıma hugo mağazasında baktık canım 3kapılı dolap, büyüyen beşik, 4çekmeceli şifonyer ve yatağı hediye 2700₺ dediler. Sendeki fotoda 3865 diyor çok fazla değilmi? Bide mağazada mı baktın internetten mi baktın kesinlikle mağazada canlı canlı görerek almak gerekiyorBegendiğim bunlar nasip olur inşallah o günleri görmekEki Görüntüle 2065632 Eki Görüntüle 2065634