• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Teyzeleriiiii biz bugün oda takımımızı aldık sağolsun ananemiz ve dedemiz :KK37: bide ben park beşiklerini aldım :KK37: ohh içim rahatladı valla işin büyük kısmı bitti :KK39: kıyafettir battaniyedir biberon emzik falan onlarda tamam çoğunlukla :KK9: önümüzdeki hafta İstanbul’a gidip uyku setlerini, hastane çıkışlarını, banyo setlerini, ve çantamızı alacağım inşallah dahada birşeyimiz kalmayacak :anneadayı::KK200::anneadayı:
Fotograf varsa oda takımının atabilirmisin canım

Ayyy sana yazdım bende su an süper ay nasıl rahatladım
Canım daha önceden de yazmıştım sana ama görmemiş olabilirsn, ben de göğşen hocada tüp bebek yaptırıp hamile kaldım. 9. Haftamdan beri perinatolog Çağrı hocaya devam ediyorum Başkent’te :)

Başkent hangi semtteydi.birde gazi hastanesi hakkında bilginiz varmı
Bahçelievlerde canım. Anıtkabir’in tam karşısında. Gazi hastanesini hiç bilmiyorum malesef
Ne kadar uygunmuş ay bidahaki gidişimde bende öğreneyim bari fiyatları ama duyduğum 2500₺ falandı
Aynen canım bana da çok uygun geldi :)
Teyzeleriiiii biz bugün oda takımımızı aldık sağolsun ananemiz ve dedemiz :KK37: bide ben park beşiklerini aldım :KK37: ohh içim rahatladı valla işin büyük kısmı bitti :KK39: kıyafettir battaniyedir biberon emzik falan onlarda tamam çoğunlukla :KK9: önümüzdeki hafta İstanbul’a gidip uyku setlerini, hastane çıkışlarını, banyo setlerini, ve çantamızı alacağım inşallah dahada birşeyimiz kalmayacak :anneadayı::KK200::anneadayı:
Oyyy yaşasınnn hayırlı uğurlu olsun gelinlerimin odası, pel de ciciymiş pek de güzelmiş maşallah :):):)

Pierre cardinin çok güzel modelleri valla ben de çok beğenmiştim, Allahım hayırlı uğurlu sağlıklı şekilde büyütmenizi nasip etsin inşallah canım

jeliboni jeliboni evet ya :) görmemişim. Perinatolog nedir hiç duymadım niye göğşeni değiştirdin ki?
Sorduysam daha önce yada yazdiysan kaçırdıysam afedersin kaçıncı ayındasin... Bu Göğşen de hepimize yapıştırmış çifter çifter bebekleri heheheh :)))

Canım daha önceden de yazmıştım sana ama görmemiş olabilirsn, ben de göğşen hocada tüp bebek yaptırıp hamile kaldım. 9. Haftamdan beri perinatolog Çağrı hocaya devam ediyorum Başkent’te :)

Bahçelievlerde canım. Anıtkabir’in tam karşısında. Gazi hastanesini hiç bilmiyorum malesef

Aynen canım bana da çok uygun geldi :)

Oyyy yaşasınnn hayırlı uğurlu olsun gelinlerimin odası, pel de ciciymiş pek de güzelmiş maşallah :):):)

Pierre cardinin çok güzel modelleri valla ben de çok beğenmiştim, Allahım hayırlı uğurlu sağlıklı şekilde büyütmenizi nasip etsin inşallah canım
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah cümlemize nasip etsin sağlıklı mutlu mesut büyütmemizi :KK200: Aralığın 25ine kadar teslim edecekler şimdiden yerleştirmeye başladım kafamda odayı :KK51:

3600₺ canım 10 taksit takım, 500₺ park yatak içinde yatağıda hediye
Oda takımı içinde neler var benim begendiğimde pierre cardin 2 beşik dolap 4000 tl dedi 400 de park beşik.araba 2.400 pusetler dahil.henüz almadım şimdilik kafamda belirlediğim bunlar.braz daha ilerleyeyim öyle düşünüyorum

Begendiğim bunlar nasip olur inşallah o günleri görmek
sketch-1510251643332.png
Screenshot_20171109-201941.png

Oda takımı içinde neler var benim begendiğimde pierre cardin 2 beşik dolap 4000 tl dedi 400 de park beşik.araba 2.400 pusetler dahil.henüz almadım şimdilik kafamda belirlediğim bunlar.braz daha ilerleyeyim öyle düşünüyorum
3 kapılı dolap, 4çekmeceli şifonyer, birde büyüyen beşik canım iç yatağınıda hediye verdiler . Ben biraz aceleciyim galiba bide şimdi güzel indirimler var kaçırmak istemedim “genç bebe” mağazasından aldım Meltem bebeğe girdim çok pahalıydı, çilek mobilyadaki büyüyen beşikler sallanmıyor, hügo mağazasına gittim orası çok ucuz 2700-3200 arası ama malları hoşumuza gitmedi derken bu takımı beğendik :)

Bebek arabası olarakta bunu beğendik istenildiğinde tek istenildiğinde ikiz olarak kullanılabiliyor, şimdi bunun için bir sponsor arıyorum :KK70:

Dmrz Dmrz canimmmm hersey muhtesem masaAllahsaglikla gelsin irmakla nehir :KK70:
Ben göbek adlarini verdim bak:KK70:
Iyi günlerde kullanin.. sen sponsorun en saglimink bulmussun.. arabayida kayonvaliden aliversin :KK70:

Back