• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

:) hastanede ünlü oldum ztn dediğin gibi ilk olduğu için bilemedim nasipmiş ama şükür geçti gitti darda bebişlerimiz kucağıma almaya inş.
İnşallah en kısa zamanda alırsın kucağna canm ya. O kadar acı çekip eve kucağn boş dönmek elbet zor gelmiştir ama onların iyiliği
İçin bu anneler nelerin üstesnden geliyor. Sabır az daha. Allahm güç versn bol süt versn. Bebeklere de sağlık inşallah

Tarifi olmayan bir kaşıntım var . Elim ayağım kollarım karnım ya bu nedir . Korktuğum başıma gelmese bari . Karaciğer enzimi ! Uykum var ölüyorum ağlamak üzereyim ya

Benimde öncesinde iki normal doğumum var ama şu an ikizleri normal doğurmak sezeryandan daha çok korkutuor beni:)). Allahım hayırlısı nasılsa ne ise onu nasip etsin inşallh. Sağ salim alalım bebeklermzi hepimizde kucağmza
Amin cnm ins korsakda bi şekilde çıkacak bu bebekler

Tarifi olmayan bir kaşıntım var . Elim ayağım kollarım karnım ya bu nedir . Korktuğum başıma gelmese bari . Karaciğer enzimi ! Uykum var ölüyorum ağlamak üzereyim ya
Aaa yenimi başladı canm. Bende uyuyamyorm ya ağrı baskı var. Toplanyorlar bide sanki biyere ikisi. Sona yaklaştıkca uyku hiç kalmyor.

Benimde çok umidim yok canım yinede inşallah tabii . Sen nasıl oldun dikişlerin nasıl aciyor mu cok
Dikişlerden çok göğüslerim acıyor sağmaktan bebeklerimin serumlarını çıkarmışlar emiyorlar 20 cc süt yetiştirmeye çalışıyorum sabah akşam 200 cc yolluyorum göğüslerim çok büyük olmadığı için ancak çıkıyor uçları felaket:((

Dikişlerden çok göğüslerim acıyor sağmaktan bebeklerimin serumlarını çıkarmışlar emiyorlar 20 cc süt yetiştirmeye çalışıyorum sabah akşam 200 cc yolluyorum göğüslerim çok büyük olmadığı için ancak çıkıyor uçları felaket:KK43:(
Evicap e vitamini tabletini kullanıyorum ben canım bıcakla kesip sürüyorum günde 3 kere falan çok iyi geliyor Benimkilerde 30 cc içiyorlar ama benim makinam kötü çıktı çekmiyor doğru düzgün 200 cc yi bulmuyor benimki ama gündüzleri gidip emziriyorum gece sağıyorum bu gece anca 70 cc falan sağım şimdi 9.30 da beslemeye emzirmeye gitcem hastaneye böle böle artar sütümüz inş minnoşlarımıza şifa olur

Evicap e vitamini tabletini kullanıyorum ben canım bıcakla kesip sürüyorum günde 3 kere falan çok iyi geliyor Benimkilerde 30 cc içiyorlar ama benim makinam kötü çıktı çekmiyor doğru düzgün 200 cc yi bulmuyor benimki ama gündüzleri gidip emziriyorum gece sağıyorum bu gece anca 70 cc falan sağım şimdi 9.30 da beslemeye emzirmeye gitcem hastaneye böle böle artar sütümüz inş minnoşlarımıza şifa olur
Deniyim canım biz daha emzirmeye başlamadık doktorunu yarın görcez bide balgam atmakta zorlanıyorum öksüremiyorum sırtımı dayadığım anda hırıltıdan nefesim kesiliyor konuşamaz hale geliyorum ve karnımda acıyor baya nasıl nezaman toparlancaz acaba tam olarak

Sizin bebeklerikizde fazla hareketimi ben 28. Haftadayım sanki alttan fırlayacaklar suyum gelcek gibi hissediyorum aşırı bi hareket var her yerime vuruyorlar.butun ic organlarımı hissediyorum sanki. Sizdede bole oldumu acaba

:) hastanede ünlü oldum ztn dediğin gibi ilk olduğu için bilemedim nasipmiş ama şükür geçti gitti darda bebişlerimiz kucağıma almaya inş.

Benimde cesaretim yok bu sefer normal doğuma . Alttan dikiş yiyeceğime karnimdan yiyeyim diyorum bu sefer . Dikişlerinin ağrısı nasıl ben uzun süre oturamamistim çok zorlandim canım ya

Aaa yenimi başladı canm. Bende uyuyamyorm ya ağrı baskı var. Toplanyorlar bide sanki biyere ikisi. Sona yaklaştıkca uyku hiç kalmyor.

Kasılma değil mi o canım bende de oluyor arada . Tam göbeğinin ortası semsert oluyor . Hatta kasilmya başladığını bile anlıyorum nefesim daraliyor

Ne zaman doğuracağına dair bir hissin var mı :) malum zamanlarımiz aynı . Ben 36 yi tamamlayacağım diyorum . Daha doğrusu hislerim öyle söylüyor ama yanilabilirim tabii . Doktor sana yakında doğum olabilir demişti değil mi sancıların çıkıyordu

Sürekli sağmak göğüs uçlarını acıtıyor canım maalesef . Ben kantaron yağı süreceğim yine ayni acıyı yasarsam. Her dönemin ayrı zorluğu var gerçekten . Allah kolaylık versin CanEs CanEs

Sizin bebeklerikizde fazla hareketimi ben 28. Haftadayım sanki alttan fırlayacaklar suyum gelcek gibi hissediyorum aşırı bi hareket var her yerime vuruyorlar.butun ic organlarımı hissediyorum sanki. Sizdede bole oldumu acaba

Suyumu getirecekler hissi uzunsuredir var bende de canım . Hala daha devam ediyor . Bazen oh şükür gelmedi diyorum öyle bir altta baskı yapıyorlar ki hele birinin kafası tan ortada altta ondan dolayı korkuyorum . Ama daha su gelmedi :) sende de böyledir canım . Aman öyle mi ki böyle mi ki derken zaman geçiyor

Kasılma değil mi o canım bende de oluyor arada . Tam göbeğinin ortası semsert oluyor . Hatta kasilmya başladığını bile anlıyorum nefesim daraliyor
Kasılma canm yatırcaktı beni yatmadım nst de çıkıyor demiştm ya. Çarşamba kontrolm var o zaman yatarm artık. Dayanılmyor bazen.

Ne zaman doğuracağına dair bir hissin var mı :) malum zamanlarımiz aynı . Ben 36 yi tamamlayacağım diyorum . Daha doğrusu hislerim öyle söylüyor ama yanilabilirim tabii . Doktor sana yakında doğum olabilir demişti değil mi sancıların çıkıyordu
Ben bir hafta sonra doğuracakmışım gibi hissedyorum:)). Bu haftayıda da atlatıp 35 de takılcam sanki gibi geliyor. Sancı çıkmıştı bende aynen. Doktor hatta lekelenme en ufak çocukların hareketlerinde değişiklik veya suyun gelirse hemen uç yanıma demişti. Sürekli yatyorm. Salı temizlik yaptırcam çarşamba gidip rahat rahat yataym artık diyorum.

Kasılma canm yatırcaktı beni yatmadım nst de çıkıyor demiştm ya. Çarşamba kontrolm var o zaman yatarm artık. Dayanılmyor bazen.

Bebeklerin kilo olarak kendilerini kurtardılar . Birde 34 ü geçince çokta sıkıntı olmaz sanırım . Benimkilerin zayıf olması korkutuyor beni o yüzden 36. Haftalar olsa bebekler de toparlar sanki . Haftaya yatırıp ne yapacak ki kontrollerini orada mi devam edecek . Gününü uzatmaya çalışacak ?

Bebeklerin kilo olarak kendilerini kurtardılar . Birde 34 ü geçince çokta sıkıntı olmaz sanırım . Benimkilerin zayıf olması korkutuyor beni o yüzden 36. Haftalar olsa bebekler de toparlar sanki . Haftaya yatırıp ne yapacak ki kontrollerini orada mi devam edecek . Gününü uzatmaya çalışacak ?
Gözetim altında tutup serumla ağrıları kasılmaları durdurmaya çalışcak. Riskli gebelik ikiz dedi her an hazır olmalıyız dedi. Gözlem altında daha iyi olur dedi sancılarn kasışmalarn nst de sürekli takip edilir. Bebeklerin kalp atışları takip edilir dedi. Bir hafta daha atlatırsam çok iyi olcak. Ye iç yat hiç kalkma ki bebekler kilo alsn az daha dedi. Sende yat :)).elime alıyorum muz ceviz fındık uzandğm yerden yiyorm:)). Uzanmak ta ölüm ya sen yatabiliyormusun. Sırt üstü zaten imkansız yan yatyorm bi süre sonra bi yere yığılıyorlar gibi oluyır zorla dönüyorm az sonra yine aynı. Doğum yapaym diyorum benm kızlara iyileşince 2 saat bebeklere siz bakcaksınız ben yüz üstü kapanıp hiç gözümü açmadan uyucam diye:))). Tabi yapamam ama özledm uykuyu:))

Gözetim altında tutup serumla ağrıları kasılmaları durdurmaya çalışcak. Riskli gebelik ikiz dedi her an hazır olmalıyız dedi. Gözlem altında daha iyi olur dedi sancılarn kasışmalarn nst de sürekli takip edilir. Bebeklerin kalp atışları takip edilir dedi. Bir hafta daha atlatırsam çok iyi olcak. Ye iç yat hiç kalkma ki bebekler kilo alsn az daha dedi. Sende yat :)).elime alıyorum muz ceviz fındık uzandğm yerden yiyorm:)). Uzanmak ta ölüm ya sen yatabiliyormusun. Sırt üstü zaten imkansız yan yatyorm bi süre sonra bi yere yığılıyorlar gibi oluyır zorla dönüyorm az sonra yine aynı. Doğum yapaym diyorum benm kızlara iyileşince 2 saat bebeklere siz bakcaksınız ben yüz üstü kapanıp hiç gözümü açmadan uyucam diye:))). Tabi yapamam ama özledm uykuyu:))

Defalarca karar aldım yatacağım ne olursa olsun diye ama hiç yapamıyorum öyle çok ayaktayım ki. Geceleri çıkıyor acisi . Hastanede elleyen olmaz sana dinlenirsin :) beni de yatirsa hayrına doktor :) kızların büyük ya sana nefes aldırır yine de hiç yoktan iyidir şanslısın seeeeen :))

Back