• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canım naptn bulabildnmi
Yok canım bulamadım . İmom önerdiler genelde . Neyse artık . Çok ağrım oldu bugün hareketliydim yine . Şimdi de misafir geliyor . Yemek bile yapmadım walla. Dışardan sipariş edecegiz artık . İçime sinmiyor dışardan yemek ama napalim

Yok canım bulamadım . İmom önerdiler genelde . Neyse artık . Çok ağrım oldu bugün hareketliydim yine . Şimdi de misafir geliyor . Yemek bile yapmadım walla. Dışardan sipariş edecegiz artık . İçime sinmiyor dışardan yemek ama napalim
Yorma kendni ya bebeklern önemli zaten riskli gebeliklerimz hazır olsn yemek. Hamile olduğnu bilerek gelende kusur aramasn valla. Ben kendmze bile zor yapyorm yemeği. Dışardan söylüyoruz ara ara. Kahvaltı gibi bile yaptğmz çok oluyo. Takılma böyle şeylere.

Boşver canım ya bak sabah taburcu oluyorum aklımı hastanede bırakıyorum kimse için değmez inan.. yavrularımın elleri ayakları morarmış iğneden yat dinlen kimse için yorma kendini

Misafir falan kabul edilir mi illa edilecekse yemekle gelsin kızım ne yoruyorsun kendini seni düşünen hiç olmaz ben yerim den zor kalkıyorum bırak yemek yapmayı iş yapmayı

Kızlar ben bugün 17.30\17.32 de normal doğum yaptım kolay oldu demeyi çok isterdim ama malesef çok çok zor oldu epidural olmasına rağmen böyle acı yok yani tarifi mümkünsüz ama oldu bitti bebekler 2070 2200 dogdular ama solunum problemi var biraz malesef yoğun bakımdalar şimdi benim ağrılarım var malesef dualarınızı bekliyorum
Gözün aydın canim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim benimkilerde yoğun bakımda kaldı solunumdan dolayı bak şimdi 6 aylık oldular sağlıkla çıkarlar inşallah

Biz sabah 6:15 te doğduk ^^ birisi 1980 birisi 2495 okadar güzellerki anlık spinal karar verdik şipşak oldu doğum. Çok tatlılar yeni doğan yoğun bakımdalar prematüre de değiller :)
Gözün aydın canim sağlıkla kucağına alıp evine götürmeyi nasip etsin rabbim zor onları kuvezde bırakmak ama iyi olup kucağına alınca zaman nasıl geçecek anlamayacaksın bile benimkilerde küvezdeydi bak 6 aylık olduk bile

Boşver canım ya bak sabah taburcu oluyorum aklımı hastanede bırakıyorum kimse için değmez inan.. yavrularımın elleri ayakları morarmış iğneden yat dinlen kimse için yorma kendini
Benim oglanlarinda eller ayaklar mosmordu icim gidiyodu her baktigimda. 21 gunluk olduk halen daha tam olarak gecmedi ama yavrularim toparlanmaya basladi :) hayirli olsun canim benim. Kuvez sureci cok zor ama inan ordan cok daha saglikli cikiyolar. Birazcik sabir ve metanet.

Misafir hiç yormadi sağolsun kızlar . Hiç yükü olmadı yok gibi

Şimdi uzanırken aklıma bir soru takıldı . Doğum sezeryan görünüyor çoğumuzun . Epidural mi spinal mi olmak istiyorsunuz . Bilen biri beni aydınlatabilir mi . Fark nedir siz hangisini tercih edersiniz ???

Kıyamam yaa minicik bedenlerine dünyaya geldikleri gibi islem yapılıyor . Çok yakında toparlayacaklar inşallah kuzularini kucaklayıp evinize gotureceksiniz Allah'ın izniyle CanEs CanEs

Misafir hiç yormadi sağolsun kızlar . Hiç yükü olmadı yok gibi

Şimdi uzanırken aklıma bir soru takıldı . Doğum sezeryan görünüyor çoğumuzun . Epidural mi spinal mi olmak istiyorsunuz . Bilen biri beni aydınlatabilir mi . Fark nedir siz hangisini tercih edersiniz ???
Ben spinal oldum canim. İyikide ole karar vermisim. Hep kendimdeydim. Bebeklerimi de gordum dogduklari gibi. Esim de girdi hatta ameliyata. Foto cekindik bir suru. Ani kaldi o gunden cok guzel oldu :)

Ben spinal oldum canim. İyikide ole karar vermisim. Hep kendimdeydim. Bebeklerimi de gordum dogduklari gibi. Esim de girdi hatta ameliyata. Foto cekindik bir suru. Ani kaldi o gunden cok guzel oldu :)

Ben hamilelik sıkıntısından uyuyamıyorum sende bebeklerden dolayı mı ayaktasin canım :)

Canm bnde 34+3de dogum yaptim çok az solunum skntisi vardı 1 günde düzeldi sonra çok kücukler diye eMme refleksi tam olana kadar bide bi gün sarılık oldu mavi isikta tuttular 6gun bişeyi olmadığı halde elleri ayaklari kolları bacağı bile mosmor bacakta bile kan almaya çalışmışlar damar bulamayinca :( ama şimdi evimizdeyiz çok şükür darısı da size canım unuttuk hepsini

Bn de suan bebeklerde dolayi ::):) biri uyusa diğeri uyanık :))bide gündüz uyuyo gece uyumuyo :)))uyuyabilirsen uyu canım ya uyuyamiosan bol bol uzan yat:)

Öylesi daha zordur ,böylesi de yorucu be canım başından geçti bilirsin . Karnimda tepiniyorlar. Sağdaki bebek hickiriyor . İyi güzel Allah eksik etmesin fakat gel görelim uykusuzluk yüzünden gecelerden hoşlanmamaya başladım . Gece olmasın yha :) Allah Sana kolaylık versin biri uyuyup diğeri uyuyorsa sen hangi ara uyuyorsun :)

Kırk bin kere maşllah sana arkadaşım. Cesaretine hayran kaldım:)). Allahım bebeklerine uzun ömür versin sağlıkla gelsinler kucağna inşallah. Toparlarsın allahn izniyle kısa sürede. İlk mi doğum önce den varmıydı başka doğumun. Benm iki tane normal doğumum var bunlar da baş geliş doktorum normal olabilir diyor ama ben yok cesaret edemyorm sezeryan olcam yani kararım kesin :))). Tekrar tebrikler
Teşekkür ederim canım evet Bi cesaret le normal olsun sonra çabuk toparlanır dedim ama sonra çok pişman oldum yalan yok 30 saate yakın sancı çektim ikiz die suni sancı vermediler oldu bitti şükür ilk hamileliğim olduğu için bukadar zor olacağını tahmin edemedim :) bende Bidaha normale tek gebelik bile olsa cesaret edemem bu macera anca 1 kere yaşanır:KK70:

Kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim dün emzirmeme izin verdiler ilk defa kucağıma aldım kuzularımı çok küçükler:) iyi gidiyo dedi ama doktor 35 haftayı burda tamamlasınlar öle Bi bakalım dedi ben bugün eve çıkcam artık mecbur umarım kuzularımıza da en yakın zamanda kavuşuruz

Teşekkür ederim canım evet Bi cesaret le normal olsun sonra çabuk toparlanır dedim ama sonra çok pişman oldum yalan yok 30 saate yakın sancı çektim ikiz die suni sancı vermediler oldu bitti şükür ilk hamileliğim olduğu için bukadar zor olacağını tahmin edemedim :) bende Bidaha normale tek gebelik bile olsa cesaret edemem bu macera anca 1 kere yaşanır:KK70:
İlk olduğunu tahmin ettim yoksa hani ben iki normal doğumum olmasına rağmen israrla doktora kesin beni diyorum yani:))). Geçmiş olsn artık toparlanırsn hızlıca o doğru da işte da sı var :))). Ana haber bültenlernde ilk sırada yer almalısın :))). Ömürlü olsun canım tekrar

Epidural doğumda belden iğne yapıldığında katater içind E bırakılıp zaman zama ağrı kesici veriliyo. Spinalde ise anlik iğne ile ugusturuluyo ardından işlem.bitiyo içerde katater bırakmıyorlar genelde sezeryanlarda spinal uygulaniyomus dün bi anestezi doktoru arkadaşa sordum.

Epidural doğumda belden iğne yapıldığında katater içind E bırakılıp zaman zama ağrı kesici veriliyo. Spinalde ise anlik iğne ile ugusturuluyo ardından işlem.bitiyo içerde katater bırakmıyorlar genelde sezeryanlarda spinal uygulaniyomus dün bi anestezi doktoru arkadaşa sordum.

O zaman epidural daha iyi gibi görünüyor ?

Back