- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi marbling817
- #11.661
Canta bunu begendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az almissin tebrik ederim benim bide sekerim cikti cok kilo aldimÇok sağol canım
Ben 8 kilo almışım halen bir kaç günde bir kusuyorum ondan çok almadım kilo sanirim
Ben halen bişey almadım yaa bugün instagram dan isim yazılı nakışlı hastane çıkışı sipariş ettim bide anne bebek bakim cantasi sipariş edicem yarın
Park yatak çok istiyorum bende beğeniyorum onları
Ama besikleri annem alicakmiş illa mobilya alıcam diye tutturdu
Açıkçası halen bi hazırlık yapmadım
Ama aldıkça yazarım burdan fikir olur canım
himm senin ikisi de kiz o zaman benim bir kiz bir erkekEki Görüntüle 2171482
Hastane çıkışı da bu model den sipariş ettim
Evet canım ikiside kız minnoslarim elhamdülillahAz almissin tebrik ederim benim bide sekerim cikti cok kilo aldim
himm senin ikisi de kiz o zaman benim bir kiz bir erkek
Ay ben gece hiç uyumadım. Ağrım var ya. Göbeğmde sığmıyor hiç biyere:))doğuruveresim geliuo. Sen nasılsn canm ya
Benimde şeker cikti 12 kilo almıştım 25. Haftada şeker cikinca dikkat ettim 1 kilo vermişim verdiğim şekilde sabit kaldim yani 11 ile devam.ediyorum bende en başta aldim.kilolari 10. Haftada 6 kilo almıştım bile ben kıyafet aldim puset aldim reflu yatağı aldim park yatağa yerleştircem. Bide süslü hastane çıkışı yaptırıyorum benimde 2 hundur karın agrım.hagif bulantim var bugün doktora gitcem 2 gündür keyfim yok benim.ikinci hamileliğin. Ilk.bebehimde doğuma kadar ayaktaydım bunlar beni yataktan kaldirmiuo yürüyemiyorum ki kalkayım. Tam.tersi bi hamilelik geçiriyorum bide suyum gelcek.diye bi his oluştu çantamı hazırlamayı düşünüyorum sanirim Yavastan psikolojim.bozuluyoAz almissin tebrik ederim benim bide sekerim cikti cok kilo aldim
himm senin ikisi de kiz o zaman benim bir kiz bir erkek
bende 67 ile hamile kaldim simdi bazen 78 bazen 79 cikiyorum. Bende diyet yapiyorum.bana bi arkadas verecek reflu yatagini bende bi tane alicam. Canim psikolojini duzelt bak bende de oluyor agri ama yavas yavasta olsa hava serinleyince biraz yuruyup geliyorum. Hamilelikte en guzeli yurumek. Disari cikamazsan evde biraz gezin yavas yavas iyi gelir.Karin agrisi neden acaba bilemedim dr.un soyler nedenini insallah onemli bisey degildir.Benimde şeker cikti 12 kilo almıştım 25. Haftada şeker cikinca dikkat ettim 1 kilo vermişim verdiğim şekilde sabit kaldim yani 11 ile devam.ediyorum bende en başta aldim.kilolari 10. Haftada 6 kilo almıştım bile ben kıyafet aldim puset aldim reflu yatağı aldim park yatağa yerleştircem. Bide süslü hastane çıkışı yaptırıyorum benimde 2 hundur karın agrım.hagif bulantim var bugün doktora gitcem 2 gündür keyfim yok benim.ikinci hamileliğin. Ilk.bebehimde doğuma kadar ayaktaydım bunlar beni yataktan kaldirmiuo yürüyemiyorum ki kalkayım. Tam.tersi bi hamilelik geçiriyorum bide suyum gelcek.diye bi his oluştu çantamı hazırlamayı düşünüyorum sanirim Yavastan psikolojim.bozuluyo
Ay ben gece hiç uyumadım. Ağrım var ya. Göbeğmde sığmıyor hiç biyere:))doğuruveresim geliuo. Sen nasılsn canm ya
Nasıl yapıldığını bilmiyorum pek.ugrasmadim acikcasi
Yaşlılığmızı gösteryor bu bebişler bize. Bir bulaşık yıkadm akşam az uzadı işim anam dedm bu işler geçmiş benden yok yok:))). Eşim gülüyor:)).demek bi ben değilmişim sende aynı olmuşsn. Yükümüz ağır canım kolay değil valla allahım güç kuvvet versn. Erken doğumdan bende korkuyorm inşallah küveze giremeyecekleri haftalara kadar dayanırız. 33 bitirdik şükür. Senin kontrol yarınmıydıBende dün akşam kızımla markete gideyim dedim . Çok canı sıkılıyor şu aralar . Gitmeye gittim ama gelmeye gelemedim mahvoldum . Gelince bir ton ağrı çektim . Tamam artık benden geçmiş böyle hareketler dedim . Çok uzakta değildi oysaki market . Karnım beni de zorluyor . Kalça kemiklerimi agritiyor
Aynen senin söylediğin gibi doguversinler diyorum ama aklım çıkıyor erken dogurmaktanda :) hedef 36 yha eğer başka birşey mani olmazsa :)
Yaşlılığmızı gösteryor bu bebişler bize. Bir bulaşık yıkadm akşam az uzadı işim anam dedm bu işler geçmiş benden yok yok:))). Eşim gülüyor:)).demek bi ben değilmişim sende aynı olmuşsn. Yükümüz ağır canım kolay değil valla allahım güç kuvvet versn. Erken doğumdan bende korkuyorm inşallah küveze giremeyecekleri haftalara kadar dayanırız. 33 bitirdik şükür. Senin kontrol yarınmıydı
Kullanan var canim azıcık sirke tahretlenirken katarsan kasintini alır enfeksiyona yardımcı olur az ama18 haftalik ikizlere hamileyim Allah'in izniyle.
Bu mantar Problemi nasil iyilesir acaba?
Fitil kullansam bebiklere zarar verirmi?
Kullanmasan nasil iyilesir. ?
Yatmak varya artık çok uzak bize :))). Yemek çamaşır bulaşık bende de devam ama desteklenyorm eşim kızlar tarqfından yoksa küt gitcem. Sende de oluyormu bilmyorum ama böyle anlık bacaklarımdan kollarmdan can gidiyor yığılacak gibi oluyorm az ayakta kalıncaEvet yarın . Ben bulaşık çamaşır yemek vs hala devam . Eşimin yardımı oluyor sağolsun ama o işteyken falan bekleyemiyorum yapiveriyorum. Bak dün ağrı çektim diye bugün yatayım dedim . Yatamıyorum ya müthiş sıkılıyorum . Yatmayı nasıl zevkli kilabilirim ki ben :)
Hıçkırık benmkilerde de farklı farklı oluyır. Hareketler hatta baştan beri biri daha az biri daha çoktu halâ daha öyle. Doktora sordm normal biri uslu biri az hareketli olcaktır dedi güldü. Sırt üstü uzanınca benm göbeğim yumurta gibi sivreliyor:))). Ama harekete başlarlarsa sırt üstüyjken daha yaygın oluyor orantısızlık olabiliyor. Mesela benm kız oğlumu tekmeliyor onu hissedyorm. İçerde işler iyi gitmyor :)).N NVLN birde şu aralar soldaki bebeğim daha çok hickiriyor . Sagdaki nadir . Sende de böyle fark var mı . Ciğer gelişimi birinin daha mı yavaş ki diyorum :)
Diğer sorum da ; sırt üstü yatınca karnım sola doğru gidiyor . Dik durmuyor :) sanki sol ağır basıyor . Oysa aralarında en son 10 Gr fark var dendi .
canim eklemek istersen benim yazdigim yorumlarin altin hamilelik takvimi ekle yaziyor yada herhangi bi hamilenin oraya tiklayip yapabilirsinNasıl yapıldığını bilmiyorum pek.ugrasmadim acikcasi