• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Defalarca karar aldım yatacağım ne olursa olsun diye ama hiç yapamıyorum öyle çok ayaktayım ki. Geceleri çıkıyor acisi . Hastanede elleyen olmaz sana dinlenirsin :) beni de yatirsa hayrına doktor :) kızların büyük ya sana nefes aldırır yine de hiç yoktan iyidir şanslısın seeeeen :))
Ben gündüz de yatar haldeyim çocuklar büyük olduğndan sadece yemek yapmaya kalkyorum. Bazen yemeği bile yapacak halim olmuyor eşim yapyor yada dışardan söylüyoruz. Aslında dinlenyorm ama ağrılar rahat yatamamak yoruyor. Az biraz şanslıyım evet kızlar büyük destek olurlar. Haftaya mesela hastanede kızımla kalcaz. Doğuma kadar yanlz kalırım diyor anne sus konu kapandı kalcam diyor. Nst yi de kızım bağlyor yani biz bize yetiyoruz :)))

A Asecul_8682
Beth18 Beth18
Kızlar sanırım aynı haftadayiz sizinle
Sizin nasıl geçiyor ağrı sızı başladımı
Kaç kilo aldınız şimdiye kadar
Bebekleriniz kaç gram oldular
Aktif hayatınız devam mı ediyor yoksa sürekli yatiyormusun
Beşik aldınız mı
Ay çok sordum kusura bakmayın

Merhaba hanimlar.
Hamileyken vajinal mantar Problemi yasayan oldumu aranizda? Nasil tedavi oldunuz. ?
Bende mantar olmus. Doktor fitil verdi. Ama kullanmaya korkuyorum. Ya bebeklere zararı olursa diye

18 haftalik ikizlere hamileyim Allah'in izniyle.
Bu mantar Problemi nasil iyilesir acaba?
Fitil kullansam bebiklere zarar verirmi?
Kullanmasan nasil iyilesir. ?

Merhaba hanimlar.
Hamileyken vajinal mantar Problemi yasayan oldumu aranizda? Nasil tedavi oldunuz. ?
Bende mantar olmus. Doktor fitil verdi. Ama kullanmaya korkuyorum. Ya bebeklere zararı olursa diye
Canım ben 8 haftalikken olmuştum geçti
Cuma günkü kontrolümde doktor muayene etti ve mantar olmuşsun dedi
İdrar yolunda da hafif enfeksiyon göründü bir tane fitil verdi içinde iki tane var 3 gün arayla kullanicam birde suda eriyen bi ilaç verdi

Canım ben 8 haftalikken olmuştum geçti
Cuma günkü kontrolümde doktor muayene etti ve mantar olmuşsun dedi
İdrar yolunda da hafif enfeksiyon göründü bir tane fitil verdi içinde iki tane var 3 gün arayla kullanicam birde suda eriyen bi ilaç verdi
Kullanicakmisiniz fitili? Zarari olurmu acaba

Deniyim canım biz daha emzirmeye başlamadık doktorunu yarın görcez bide balgam atmakta zorlanıyorum öksüremiyorum sırtımı dayadığım anda hırıltıdan nefesim kesiliyor konuşamaz hale geliyorum ve karnımda acıyor baya nasıl nezaman toparlancaz acaba tam olarak
Benimde ilk gün boğazım ağrıyordu ıkınırken bağırmaktan:)) şimdide biraz sırtım ağrıyo süt sağlarken eğiliyorum ondan toparlanırız yavaş yavaş inş

Benimde cesaretim yok bu sefer normal doğuma . Alttan dikiş yiyeceğime karnimdan yiyeyim diyorum bu sefer . Dikişlerinin ağrısı nasıl ben uzun süre oturamamistim çok zorlandim canım ya
Oturmakta sorun yokta çok yürüyünce zonkluyo bebişler evde olsa lohusa lık yaşar yatar uzanırdım kucağıma getirirlerdi ama hastanede olunca 3 saatte bir emzirmeye gidiyorum sadece beni alıyorlar bide 3 günlük lohusayım 2 gündür hep ayaktayım anlıycan canım napalm herşey bebeklerimiz için

Hayırlı olsun doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın inşaallah tez zamanda toparlanırsınız çok eğilip kalkmayın iltihap toplamasın dikiş yerleriniz. O da uğraştırıcı. Tekrar geçmiş olsun

A Asecul_8682
Beth18 Beth18
Beşik aldınız mı
Valla benim.sancim var sanırım karnım.cok.agriyo. Yarın doktora gitcem sürekli yatıyorum yürüyünce karnım.sertlwsiyo alttan agrım.var bıçak saplanır gibi sadece yemek. Yapmak.icin kalkıyorum yatıyorum 11 kilo aldim bebekleri bi yatakta yatırmayı düşünüyorum kızımdan kalma.park yatak var daha sonra ikinciyi alirim sanirim.

A Asecul_8682
Beth18 Beth18
Beşik aldınız mı
Merhabalar
Benimde cok ayakta kalinca vajinama baski hissediyorum karnim ozellikle cok yuruyunce sertlrsiyo. 20. Haftalarda cok sirtim agriyordu gecti cok sukur. Iyiyim gayet ama cok yorulmamak sartiyla. Hafif hafif ev islerini yapiyorum kolayindan yemek yapiyorum. Sicakta degilde aksam 30-45dk yuruyuse cikiyorum hergun. 12 kilo aldim bende. Ama ilk aylarda cok aldim neredeyse 2 aydir sabit kilodayim? Sen kac kilo aldin?
Jokerden 2 tane tripper park yatak aldim bide ikeadan sifonyer aldim 6 cekmeceli benim isimi gorurler 2 yaslarina kadar. Sen yatagi bebek aranasini ve diger eksikleri ne yaptin? Ikiz olunca baya kulfetli oluyor

Valla benim.sancim var sanırım karnım.cok.agriyo. Yarın doktora gitcem sürekli yatıyorum yürüyünce karnım.sertlwsiyo alttan agrım.var bıçak saplanır gibi sadece yemek. Yapmak.icin kalkıyorum yatıyorum 11 kilo aldim bebekleri bi yatakta yatırmayı düşünüyorum kızımdan kalma.park yatak var daha sonra ikinciyi alirim sanirim.
Çok sağol canım cevabın için
Ben kalkıyorum ya sürekli yatamıyorum ağrılarım çok var ama belim kopucakmiş gibi ağrıyor
Allahım vakti saati gelince sağlıkla doğurmayı nasip etsin

Merhabalar
Benimde cok ayakta kalinca vajinama baski hissediyorum karnim ozellikle cok yuruyunce sertlrsiyo. 20. Haftalarda cok sirtim agriyordu gecti cok sukur. Iyiyim gayet ama cok yorulmamak sartiyla. Hafif hafif ev islerini yapiyorum kolayindan yemek yapiyorum. Sicakta degilde aksam 30-45dk yuruyuse cikiyorum hergun. 12 kilo aldim bende. Ama ilk aylarda cok aldim neredeyse 2 aydir sabit kilodayim? Sen kac kilo aldin?
Jokerden 2 tane tripper park yatak aldim bide ikeadan sifonyer aldim 6 cekmeceli benim isimi gorurler 2 yaslarina kadar. Sen yatagi bebek aranasini ve diger eksikleri ne yaptin? Ikiz olunca baya kulfetli oluyor
Çok sağol canım
Ben 8 kilo almışım halen bir kaç günde bir kusuyorum ondan çok almadım kilo sanirim
Ben halen bişey almadım yaa bugün instagram dan isim yazılı nakışlı hastane çıkışı sipariş ettim bide anne bebek bakim cantasi sipariş edicem yarın
Park yatak çok istiyorum bende beğeniyorum onları
Ama besikleri annem alicakmiş illa mobilya alıcam diye tutturdu
Açıkçası halen bi hazırlık yapmadım
Ama aldıkça yazarım burdan fikir olur canım

Screenshot_2018-07-22-18-37-53.png

Back