• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Epidural doğumda belden iğne yapıldığında katater içind E bırakılıp zaman zama ağrı kesici veriliyo. Spinalde ise anlik iğne ile ugusturuluyo ardından işlem.bitiyo içerde katater bırakmıyorlar genelde sezeryanlarda spinal uygulaniyomus dün bi anestezi doktoru arkadaşa sordum.
Epidural bende ciddi kasinti yapmıştı 2 gün kafayı yedim şimdi bende spinal istiycem

Evet canim :) gece uykulari diye bisi yok artik :) kendinizi saglam bir maratona hazirlayin kizlaaaaar

Psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum ama hazır olamıyorum :)) tam rahatlamıştim derken 2. Çocuk . Birde ikiz tutunca düşünmemek elde değil :))

Psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum ama hazır olamıyorum :)) tam rahatlamıştim derken 2. Çocuk . Birde ikiz tutunca düşünmemek elde değil :))
Valla bana ikiz anneleri hep derdi kendi basina bakamazsin yardimci tut diye yok derdim hep ben yeterim cocuklarima :) cocuklara yetiyorumda ev isi yemek hak getire :) mecbur tuttuk birini. Yanliz bakacaklara allah kolaylik versin

Kızlar hastane çantamı tamamladım ama hala aklıma geldikçe birşeyler ekliyorum :)
Kolaylık olsun diye hastane çıkışlarını keselere koydum sizlerle paylaşmak istedim . Hazırlık yapacaklara fikir olur diye düşündüm

Eklentiler

• IMG_20180721_164002.jpg
    IMG_20180721_164002.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 62
premature bez de koydum doğar doğmaz giydirilecek olanın içine . Tabi kuveze olayı olacak mı bakalım nasip . Kırmızılar da eve dönüşte giydiririm dedim ..

Kızlar hastane çantamı tamamladım ama hala aklıma geldikçe birşeyler ekliyorum :)
Kolaylık olsun diye hastane çıkışlarını keselere koydum sizlerle paylaşmak istedim . Hazırlık yapacaklara fikir olur diye düşündüm
Bende boyle yapmistim canim 4 er takim hazirlamistim keselere. 2 takim da kendime. Hatta premature takim bile koymustum ama malesefki giydiremedim. İnsallah senin bebislerin hemen yanina gelir.

Bende boyle yapmistim canim 4 er takim hazirlamistim keselere. 2 takim da kendime. Hatta premature takim bile koymustum ama malesefki giydiremedim. İnsallah senin bebislerin hemen yanina gelir.

Evet canım giydirememe olasılığımiz da yüksek tabii . Ozeniliyor işte yine de hemde kolaylık olsun minik minik parçalar var hep :) sen doğumu da kuvezi de atlattin. Hayırlısıyla atlatsak bizlerde

Bende böyle hazırlamıştım geri geldi inşallah sen giydirirsin ^^

Evet canım giydirememe olasılığımiz da yüksek tabii . Ozeniliyor işte yine de hemde kolaylık olsun minik minik parçalar var hep :) sen doğumu da kuvezi de atlattin. Hayırlısıyla atlatsak bizlerde
İnsallah canim dualarim sizlerle. Bol bol dinlen yorma kendini

Bence spinal daha iyi o kataterin olması sonradan çıkarılması sıkıntı olabilir. Zaten ağrı kesici iğne ameliyattan cikarken yapiyolar. Daha sonra ihtiyaç olursa bacaktan da vuruyorlar iğne şeklinde ben ilk doğum spinal oldum ağrı kesici istemedim en son dayanamadım.aksam bacağımdan iğne yapmışlardı.

Kızlar bgün doktor gittim pazartesi idi doğum perşembe gününe aldık artık kesin perşembe kadar sancım gelirse normal olcak yoksa sezeryan
Maşallah sende normale cesareti olanlardansn:)). Allah kırtarsın inşallah. Haftan çok çok iyi maşallah. Bebekler kaç kilo olmşlar

İlk olduğunu tahmin ettim yoksa hani ben iki normal doğumum olmasına rağmen israrla doktora kesin beni diyorum yani:))). Geçmiş olsn artık toparlanırsn hızlıca o doğru da işte da sı var :))). Ana haber bültenlernde ilk sırada yer almalısın :))). Ömürlü olsun canım tekrar
:) hastanede ünlü oldum ztn dediğin gibi ilk olduğu için bilemedim nasipmiş ama şükür geçti gitti darda bebişlerimiz kucağıma almaya inş.

Maşallah sende normale cesareti olanlardansn:)). Allah kırtarsın inşallah. Haftan çok çok iyi maşallah. Bebekler kaç kilo olmşlar
2 900 dedi ama yanılma payı olabilir dedi cnm 2 buçuk la 2 yediyüz arası doğar dedi bakalım öncesi de 2 kez normal doğum yaptım cnm o yüzden sezeryan çok korkutuyor ama bebekler içinde sezeryan daha rahat die çok kararsızım bende 37+5 gibi alcak ins

2 900 dedi ama yanılma payı olabilir dedi cnm 2 buçuk la 2 yediyüz arası doğar dedi bakalım öncesi de 2 kez normal doğum yaptım cnm o yüzden sezeryan çok korkutuyor ama bebekler içinde sezeryan daha rahat die çok kararsızım bende 37+5 gibi alcak ins
Benimde öncesinde iki normal doğumum var ama şu an ikizleri normal doğurmak sezeryandan daha çok korkutuor beni:)). Allahım hayırlısı nasılsa ne ise onu nasip etsin inşallh. Sağ salim alalım bebeklermzi hepimizde kucağmza

Back