• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar ben bugün 17.30\17.32 de normal doğum yaptım kolay oldu demeyi çok isterdim ama malesef çok çok zor oldu epidural olmasına rağmen böyle acı yok yani tarifi mümkünsüz ama oldu bitti bebekler 2070 2200 dogdular ama solunum problemi var biraz malesef yoğun bakımdalar şimdi benim ağrılarım var malesef dualarınızı bekliyorum

Yok devlet hastanesinde oldu canım ben tıp sevmiyorum devletin yenidoğan ve prematüre yoğun bakımı çok iyi
bende ücretli diye duydum ondan vazgeçtim gazım çıktı çorbaya terfi ettim çok şükür baya açım :)

Owww iyi hadi afiyet olsun yarasın , kuzucuklarina süt olsun ;)

Devlet hastanesinin durumundan hiç haberim olmadı canım

Kızlar ben bugün 17.30\17.32 de normal doğum yaptım kolay oldu demeyi çok isterdim ama malesef çok çok zor oldu epidural olmasına rağmen böyle acı yok yani tarifi mümkünsüz ama oldu bitti bebekler 2070 2200 dogdular ama solunum problemi var biraz malesef yoğun bakımdalar şimdi benim ağrılarım var malesef dualarınızı bekliyorum

Normal doğumun ağrısını bilirim canım . Çabuk toparlar gezinirsin ama . alttan dikisin yoksa daha çabuk atlatirsin. Bebeklerini görebildin mi bari . Ciğer geliştirici iğne yaramıyor mu nedir solunum sıkıntısı oluyor ona rağmen ... Tez zamanda iyileştirsin bebeklerine de kavuşursun inşallah canım

Normal doğumun ağrısını bilirim canım . Çabuk toparlar gezinirsin ama . alttan dikisin yoksa daha çabuk atlatirsin. Bebeklerini görebildin mi bari . Ciğer geliştirici iğne yaramıyor mu nedir solunum sıkıntısı oluyor ona rağmen ... Tez zamanda iyileştirsin bebeklerine de kavuşursun inşallah canım
4 dikişim var malesef canım onlar ağrı yapıyor ztn yoksa çoktan ayaklandı bebekleri Bi kere gördüm küvez in içinde ama dokunmak yasak malesef öle tatlılar ki onlar yanıma gelse ağrı sızı psikoloji bozukluğu kalmıycak inş herşeyi unutmam allahın izniyle rabbim tüm hamişleri kutarsın sağlıkla inş

4 dikişim var malesef canım onlar ağrı yapıyor ztn yoksa çoktan ayaklandı bebekleri Bi kere gördüm küvez in içinde ama dokunmak yasak malesef öle tatlılar ki onlar yanıma gelse ağrı sızı psikoloji bozukluğu kalmıycak inş herşeyi unutmam allahın izniyle rabbim tüm hamişleri kutarsın sağlıkla inş

İnsallah caniiim inşallah bu günleri de atlatacaksin elbet koskoca hamileliğin sonuna gelip normal doğuma cesaret etmiş insansın sen ;) çabuk kavuşacaksin insallah

İnsallah caniiim inşallah bu günleri de atlatacaksin elbet koskoca hamileliğin sonuna gelip normal doğuma cesaret etmiş insansın sen :KK66: çabuk kavuşacaksin insallah
Saol canım ztn hastanede herkes şaşkındı uzun zamandır hiç ikiz normal doğum olmamış bide çok zor Bi doğum oldu dilden dile yayılmış ünlü oldum hastanedebuarada ciğerler röntgeni temiz çıkmış ama küçük oldukları için solunum desteğini gerekli görmüş doktor ben daha konuşamadım 17.30 de doğum oldu ama 21 Di odaya geldiğim Bi süre soğuk gözlem odasında titredim böle diyorum ama soba yanıyordu karşımda ben zangır zangır titriyorum benim doğum hikayem bitmez artık psikolojisini atlatıp biraz uyusam çok iyi olcak ama uyuyamıyorum hala kalbim güm güm yukarı çıkıp yogun bakım ünitesinin önünde bekleyesim var

Saol canım ztn hastanede herkes şaşkındı uzun zamandır hiç ikiz normal doğum olmamış bide çok zor Bi doğum oldu dilden dile yayılmış ünlü oldum hastanedebuarada ciğerler röntgeni temiz çıkmış ama küçük oldukları için solunum desteğini gerekli görmüş doktor ben daha konuşamadım 17.30 de doğum oldu ama 21 Di odaya geldiğim Bi süre soğuk gözlem odasında titredim böle diyorum ama soba yanıyordu karşımda ben zangır zangır titriyorum benim doğum hikayem bitmez artık psikolojisini atlatıp biraz uyusam çok iyi olcak ama uyuyamıyorum hala kalbim güm güm yukarı çıkıp yogun bakım ünitesinin önünde bekleyesim var

Haftana göre kilolarinin masallahi var olsun beterinden korusun Allah . Aslında uyusan iyi olur süt sağma temposu başlamadan . Normal doğumda soğuk alanda bekletmeleri ilginc yha. Sezeryanda duydum bunu birtek . Neyse canım diyorum ya bu günlerde geçer bunlarida atlatirsin. Allah kolaylık versin sana canim bebislerine de tabii...

Haftana göre kilolarinin masallahi var olsun beterinden korusun Allah . Aslında uyusan iyi olur süt sağma temposu başlamadan . Normal doğumda soğuk alanda bekletmeleri ilginc yha. Sezeryanda duydum bunu birtek . Neyse canım diyorum ya bu günlerde geçer bunlarida atlatirsin. Allah kolaylık versin sana canim bebislerine de tabii...
Süt sağma maratonu çoktan başladı 2 defa çıkardık birer şırınga:) evet soguk oda enfeksiyon kapmaması içinmiş ama ben doğumdan sonra ağrıdan ve ilaçlardan titredim çok Saol canım rabbim hepimize kolaylık versin :)

Gözün aydin cnm Rabbim çok kalmazlar kuvezde ıNS yanına gelirler bebislerin ne güzel normal doğum. Olmuş ya ikinci bebek doğarken ilk bebek kadar ağrı yaşanıyormu cnm

Biz sabah 6:15 te doğduk ^^ birisi 1980 birisi 2495 okadar güzellerki anlık spinal karar verdik şipşak oldu doğum. Çok tatlılar yeni doğan yoğun bakımdalar prematüre de değiller :)
Gözün aydin arkadaşım sağlıklı bi şekilde dogmuslar allah uzun ömür versin ins bebislerine

Gözün aydin cnm Rabbim çok kalmazlar kuvezde ıNS yanına gelirler bebislerin ne güzel normal doğum. Olmuş ya ikinci bebek doğarken ilk bebek kadar ağrı yaşanıyormu cnm
Saol canım ilkini doğrama kadar ben çok zorlandım hatta defalarca vazgeçtim sezaryandan dönelim die yalvardım ama bebeğin başı görünüyor artık olmaz die zorla çıktı ilk miniğim küçük olduğu için bana hiç yardımcı olamadı kendini istemedi yani ama o çıkınca ikinci in nasıl çıktığını bilmedim bile hiç yormadı yavrum 2 dakika arayla çıktı oda ztn içeride kardeşini beklemekten sıkışmış yavrum çıkar çıkmaz çocuk doktorunun üzerine işemiş:KK70:

Biz sabah 6:15 te doğduk ^^ birisi 1980 birisi 2495 okadar güzellerki anlık spinal karar verdik şipşak oldu doğum. Çok tatlılar yeni doğan yoğun bakımdalar prematüre de değiller :)

Maşallah maşallah kuzulara hadi gözün aydın.
İnşallah çabucak toparlanıp evinize dönersiniz.
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah..
Valla senden haber bekliyorduk ne iyi haberler verdin.
Zor olmuş ama çok güzel olmuş.
Aferin kız sana normal ikiz bebiş :)
Allah sağlık versin çabucak kavuş kokularına miniklerinin inşallah..
Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün..

Ca
Canım rabbim sağlık versin yardimcin olsun insallah bebeklerde saglikli olurda bi an once cikarlar insallah

Kırk bin kere maşllah sana arkadaşım. Cesaretine hayran kaldım:)). Allahım bebeklerine uzun ömür versin sağlıkla gelsinler kucağna inşallah. Toparlarsın allahn izniyle kısa sürede. İlk mi doğum önce den varmıydı başka doğumun. Benm iki tane normal doğumum var bunlar da baş geliş doktorum normal olabilir diyor ama ben yok cesaret edemyorm sezeryan olcam yani kararım kesin :))). Tekrar tebrikler

Yaaa doktora gittim yine yok . Bu ikinci oldu yhaa . Çıkmadan önce aramıştım hastanedeyim demisti. Acil işi çıkmış gitmiş . Walla zorlukla geliyorum artık doktora falan. Haftaya salıya aldım randevuyu artık N NVLN . Duosvit OMEGA 3 ü arıyoruz şimdi eczanelerde :) kafama göre alayım dedim

Yaaa doktora gittim yine yok . Bu ikinci oldu yhaa . Çıkmadan önce aramıştım hastanedeyim demisti. Acil işi çıkmış gitmiş . Walla zorlukla geliyorum artık doktora falan. Haftaya salıya aldım randevuyu artık N NVLN . Duosvit OMEGA 3 ü arıyoruz şimdi eczanelerde :) kafama göre alayım dedim
Balıkyağı hapı dedğnde bulursun sanırım canım. Hadi kolay gele

Bu doktorlar niye böyle yapyor zaten zorla çıkıyoruz evden bide yok işi çıktı geçen hafta benmde öyle olmştu. Allahım ne eksik etsn ne muhtaç dicem ama muhtacız şu an :))

Canım naptn bulabildnmi

Back