- Konu Sahibi marbling817
-
- #11.101
Yok canım benimkiler çift yumurta bir kız bir erkek nasipse. Ağustos başı alırız dedi doktorum dururlarsa ozaman sanırm 35-36 anca olcam bende o zamana. İlaç olarak be kullanıyorsun. Cuma gündü benim kontrol vitamin decavit kullanıyordum onu bıraktık balıkyağı kapsül almamı söyledi duosvit her türlü vitamin içeriyor. Magnezyum günde iki kez ve kan hapı 1 kez kullanıyorum. Hareketleri baya güçlendi bebelerin seninde öyledir dimi. Uyuyamıyorum bile bazen alıştırıyorlar şimdiden :))Bende 19 kilo aldım be kuzum çatlak bende de var önüne geçilmiyor ki. Bu arada bebekler günde ortalama 25-30 Gr alıyorlar . 36. Haftada doğurursak 2500 olur muhtemelen . Tabii o kadar durdurabilirsek . Tek yumurta demi seninkilerde
Yok canım benimkiler çift yumurta bir kız bir erkek nasipse. Ağustos başı alırız dedi doktorum dururlarsa ozaman sanırm 35-36 anca olcam bende o zamana. İlaç olarak be kullanıyorsun. Cuma gündü benim kontrol vitamin decavit kullanıyordum onu bıraktık balıkyağı kapsül almamı söyledi duosvit her türlü vitamin içeriyor. Magnezyum günde iki kez ve kan hapı 1 kez kullanıyorum. Hareketleri baya güçlendi bebelerin seninde öyledir dimi. Uyuyamıyorum bile bazen alıştırıyorlar şimdiden :))
Tutabildiğmiz kadar tutcaz dedi doktorum ama büyük ihtimal ağıstos başı alırız dedi. Çift yumurtada olsa sanrım riske atmak istemyor çok ağrı çekiyorum şimdiden kasıklarımda belim sırtım. Yemek yapyorum sadece elim ayağım titriyor allahm güç versn de zorlanyorum çok. Allah allah balıkyağını sana neden önermedi acaba benmki verirken. Gel de rahat ol şimdi zararı yoktur inşallah olsa vermezdi bana ya dimi ama. Magnezyum beni rahatlatyor kasılma sertleşme oluyor içmezsem.Ben sadece kan hapı ile elevit kullanıyorum canım . Doktorum kesinlikle balık hapı kullanma dedi sebebini açıklamadı . Magnezyum da kullandığım yok . Maşallah çok hareketliler bazen rahat ettirmeseler de hareket sağlıklı olmalarıni gösteriyormus. benim doğum tarihim belli degil 34-36 arası dedi sadece canım . Aslında senin çift yumurtaymis daha fazla bekletilmiyor mu
Tutabildiğmiz kadar tutcaz dedi doktorum ama büyük ihtimal ağıstos başı alırız dedi. Çift yumurtada olsa sanrım riske atmak istemyor çok ağrı çekiyorum şimdiden kasıklarımda belim sırtım. Yemek yapyorum sadece elim ayağım titriyor allahm güç versn de zorlanyorum çok. Allah allah balıkyağını sana neden önermedi acaba benmki verirken. Gel de rahat ol şimdi zararı yoktur inşallah olsa vermezdi bana ya dimi ama. Magnezyum beni rahatlatyor kasılma sertleşme oluyor içmezsem.
Tutabildiğmiz kadar tutcaz dedi doktorum ama büyük ihtimal ağıstos başı alırız dedi. Çift yumurtada olsa sanrım riske atmak istemyor çok ağrı çekiyorum şimdiden kasıklarımda belim sırtım. Yemek yapyorum sadece elim ayağım titriyor allahm güç versn de zorlanyorum çok. Allah allah balıkyağını sana neden önermedi acaba benmki verirken. Gel de rahat ol şimdi zararı yoktur inşallah olsa vermezdi bana ya dimi ama. Magnezyum beni rahatlatyor kasılma sertleşme oluyor içmezsem.
Aynen benim çevremdede kullanan var o yüzden hiç sormadım kullanmasam olmazmı diye.kafamı bulandırmıyaym ben yine gidince soraym:)). Kontrollerm artık haftada 10 günde bir.Canım ben iki ayrı doktora gidiyorum . Biri profesör diğeri normal kadın dogumcu. İkiside kullanma dedi . Hatta profosor sorar sormaz hayır balık hapı içme dedi . İnan sebebini bilmiyorum . Kullanan çok insan var öneren çok doktor var . Bende benim doktor niye böyle diyorum
Beni de 10 gün sonraya çağırdı :)) . Hadi bakalım haberlesiriz yine . Bende gittiğimde tekrar balık hapını sorayım :))Aynen benim çevremdede kullanan var o yüzden hiç sormadım kullanmasam olmazmı diye.kafamı bulandırmıyaym ben yine gidince soraym:)). Kontrollerm artık haftada 10 günde bir.
Haberleşiriz canım:)). Dikkat et kendne ve bebişlere.Beni de 10 gün sonraya çağırdı :)) . Hadi bakalım haberlesiriz yine . Bende gittiğimde tekrar balık hapını sorayım :))
Ah ah benim sekerim var insilu n kullaniyorum habire diyet istedikleimi hic yiyemiyirum 4 kilo zayifladim onlarda dogal olarak az kilo aliyorlarBeslenmenize düzenli olarak dikkat edebiliyor musunuz ??? Bazen cok dikkat edemiyorum üzülüyorum . Şu aralar en dikkat etmem gereken zaman kilo alımlarının arttığı haftalar . Bugün akşam yemeği bile yemedim öğlen yediklerim istahimi kapadı
Sizler ne durumdasınız peki yeme duzeniniz hakkında bilgi verebilir misiniz
Sabah kahvaltıda bişeyler yemiştim ondan oldu muhtemelen canım tansyonum normal çünkü ağzımın tadı kaçtı. Az öncede gözümün pınarında minik bi yara gibi bişey vardı onu yolmuşum yüzüm gözüm kan içinde kaldım hepimiz korktuk aynaya bakınca gördüm bende nerden geldiğinide anlamadım ki normalde hiç kanım akmaz nasıl okadar çok kanadı şok oldum. Benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmediAman canım gebelik zehirlenmesi falan olmasın ne istifrasi bu böyle
Doktor bana bağırsakları düzenleyici şurup vermişti ve ılık suya günde iki defa on dakika oturmamı söylemişti şişkinlik ve ağrıyı azaltmak için...gebelikte yapabileceğimiz başka bir şey yok demişti birinci hamileliğimde...çok geçmiş olsun zor oluyor gebelikte...Kızlar gebelikte basur için ne yapılabilir Bi kaç gündür elime Bi şişkinlik geliyordu bugün agrımaya başladı üstüne oturunca bile ağrıyo az ağrım varmış gibi bide bu eklendi başına gelen oldumu yapabileceğim bişe Varmı ?
Ben de balık yağı kullanıyorum hatta doğumdan üç ay sonrasına kadar devam etmemi söyledi doktorum...profesör benimki de...kullandığım ilaçlar folik asit,decavit ve omega 3 balık yağı...üçünü de doğumdan üç ay sonrasına kadar devam etmelisin dedi...Tutabildiğmiz kadar tutcaz dedi doktorum ama büyük ihtimal ağıstos başı alırız dedi. Çift yumurtada olsa sanrım riske atmak istemyor çok ağrı çekiyorum şimdiden kasıklarımda belim sırtım. Yemek yapyorum sadece elim ayağım titriyor allahm güç versn de zorlanyorum çok. Allah allah balıkyağını sana neden önermedi acaba benmki verirken. Gel de rahat ol şimdi zararı yoktur inşallah olsa vermezdi bana ya dimi ama. Magnezyum beni rahatlatyor kasılma sertleşme oluyor içmezsem.
Ohoo basuru söylemiyorum bile hiç yoktu bende bigün aynadan bi gördüm son evre oturup ağladım baya doğumdan sonra ameliyat olcam mecbur felaket haldeCanEs aynı şeyi bende kendim için söylüyorum canım gebelikte yaşanan ne olumsuzluk varsa yaşıyorum dün basur ağrısından zar zor Bi iki saat uyudum şimdide de sağ elimin parmaklarını oynatyamıyorum uyuşmuş kimsede anlamıyor halimden böyle olur diyolar ama ben okadar çok yoruldum ki şu kalan zaman sağlıkla geçsin artık
Banada balık yağına başlayınca decaviti bırak dedi:)). Ferrum fort kan hapı efermag magnezyum birde duosvit balıkyağı kullanyorum şu an. Sen kaçıncı haftafasın canımBen de balık yağı kullanıyorum hatta doğumdan üç ay sonrasına kadar devam etmemi söyledi doktorum...profesör benimki de...kullandığım ilaçlar folik asit,decavit ve omega 3 balık yağı...üçünü de doğumdan üç ay sonrasına kadar devam etmelisin dedi...
Ay gerçektenmi canım nasıl dayanıyorsun agrımıyomu benimki küçük sanırım ama dışa çıkmış çok agrıyo merhem falan kullandınmı canım doktoruma söylesem yazarmış bişe acaba genel cerrahi gönderir hemen die de korkuyorumOhoo basuru söylemiyorum bile hiç yoktu bende bigün aynadan bi gördüm son evre oturup ağladım baya doğumdan sonra ameliyat olcam mecbur felaket halde
Saol canım çok zormuş gerçekten ben kabızlıktan hiç çekmedim gebelikte neden oldu anlamıyorum oturma banyosu erken doğuma neden olur diyenler var korktum ztn erken doğum riski var zeytin yağı sürüyorum şimdilik yarın randevum var doktoruma söliym inş. Bişeler yazar biraz rahatlarım seninki doğumdan sonra geçti mi peki canım?Doktor bana bağırsakları düzenleyici şurup vermişti ve ılık suya günde iki defa on dakika oturmamı söylemişti şişkinlik ve ağrıyı azaltmak için...gebelikte yapabileceğimiz başka bir şey yok demişti birinci hamileliğimde...çok geçmiş olsun zor oluyor gebelikte...
Benim yarın 30.haftam bitiyor canım sen kaç haftalıksın her doktorun farklı demek ki ya da bünyeye göre kullandırıyor olabilirBanada balık yağına başlayınca decaviti bırak dedi:)). Ferrum fort kan hapı efermag magnezyum birde duosvit balıkyağı kullanyorum şu an. Sen kaçıncı haftafasın canım
Ilık suya on dakikadan fazla oturursan erken doğumu tetikliyor on dakikayı geçmesin demişti...Doğumdan sonra az da olsa geçmişti rahatsız etmiyordu ama tamamen geçmedi yediklerine dikkat edersen biraz iyi oluyor işte idare ediyoruz bu gebeliğimde biraz oldu ama aşırı değil...Saol canım çok zormuş gerçekten ben kabızlıktan hiç çekmedim gebelikte neden oldu anlamıyorum oturma banyosu erken doğuma neden olur diyenler var korktum ztn erken doğum riski var zeytin yağı sürüyorum şimdilik yarın randevum var doktoruma söliym inş. Bişeler yazar biraz rahatlarım seninki doğumdan sonra geçti mi peki canım?
Dayanıyorum bi şekilde canım ağrımıyoda baya yanıyo doktora demedim kaşıntıya ilaç yazdı eczane vermedi cildiye yazmalı diye ben basur geçmiyo kremle falan diye biliyorum ameliyat şart hele bana kesin şartAy gerçektenmi canım nasıl dayanıyorsun agrımıyomu benimki küçük sanırım ama dışa çıkmış çok agrıyo merhem falan kullandınmı canım doktoruma söylesem yazarmış bişe acaba genel cerrahi gönderir hemen die de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?