• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kizlar sizi sıkiyom ama kusura bakmayin rabduvum ayin 13 falan ben bazen sirt ustu uzandigimda alt karnimda yumru gibi sert bi sisme oluyor elimle dokununca bile hissediyorum 4 5 dakka bekleyince geciyor sizinde oldu mu hic böyle
Sirt ustu uzaninca rahat edemiyorlar kan akisindan dolayi belki oraya toplaniyorlardir.

Ne kadar açılmaya kadar böyle evde bekletiyorlar ki canım. Ben açılma olunca fazla bekletmiyorlar sanıyordum bu sitede öğrendim bekleniyormus meğer
Ben ogluma 6 aylik hamileyken 3 cm acilmam vardi eve gonderdiler tam gununde suni sanciyla dogurdum.Doguma kadar acilmam vardi

Owww baya erken olmuş . Kimbilir nasıl korkmussundur erken doğum olacak diye . İyi ne güzel Allah tamamına erdirmis sizi :)
Tek sorunumuz keske bu olsaydi.Yasadiklarimizi bi ben bilirim bi Allah.Simdiki bebegimi istememin nedenide o hamileligimde yasadigim sıkıntı lari unutmak isteyisimden.Arada bi de kizim var.Kizimda iyiydi hersey ama indada ikisine bir nasil bakicam dusuncesinden hamileligimi yasayamadim.Simdi de iyi bir hamilelik gecirip aklimda sadece bu hamileligim kalsin istiyorum.Oglumdaki hamileligimin surekki aklima gelipte gozlerimin dolmasini degil tebessum etmesini istiyorum.Ins hepimiz guzel bir sekilde atlatiriz bu donemi

Tek sorunumuz keske bu olsaydi.Yasadiklarimizi bi ben bilirim bi Allah.Simdiki bebegimi istememin nedenide o hamileligimde yasadigim sıkıntı lari unutmak isteyisimden.Arada bi de kizim var.Kizimda iyiydi hersey ama indada ikisine bir nasil bakicam dusuncesinden hamileligimi yasayamadim.Simdi de iyi bir hamilelik gecirip aklimda sadece bu hamileligim kalsin istiyorum.Oglumdaki hamileligimin surekki aklima gelipte gozlerimin dolmasini degil tebessum etmesini istiyorum.Ins hepimiz guzel bir sekilde atlatiriz bu donemi

Ay canım neler yaşadığını bilmiyorum tabii ama böyle söyleyince biliyormusum gibi üzüldüm . Rabbim bu sefer çok güzel hamilelik yaşatsın . Stres oluyor illaki ama sıkıntı çıkarmasın sana inşallah . Bu ikiz mi canım

Beslenmenize düzenli olarak dikkat edebiliyor musunuz ??? Bazen cok dikkat edemiyorum üzülüyorum . Şu aralar en dikkat etmem gereken zaman kilo alımlarının arttığı haftalar . Bugün akşam yemeği bile yemedim öğlen yediklerim istahimi kapadı

Sizler ne durumdasınız peki yeme duzeniniz hakkında bilgi verebilir misiniz :KK200:

Beslenmenize düzenli olarak dikkat edebiliyor musunuz ??? Bazen cok dikkat edemiyorum üzülüyorum . Şu aralar en dikkat etmem gereken zaman kilo alımlarının arttığı haftalar . Bugün akşam yemeği bile yemedim öğlen yediklerim istahimi kapadı

Sizler ne durumdasınız peki yeme duzeniniz hakkında bilgi verebilir misiniz :KK200:
Canım bende de aynı iştahsızlık var. Az yedimmi şişkinlik hissedyorum rahatsız oluyorum. Ama düzenli süt yemek az da olsa yemeye çalışıyorum. Ara öğün yap sık sık bir öğün süt bir öğün meyve gibi ben öyle zorluyorum kendmi yoksa inan şarylanmadan olmuyor. Bebeklern kiloları ne kadar dı seninn. Haftamız aynı

Ağrısız günler dilemek istiyorum sana ama son haftalar olunca artıyordur ağrı sancı .. çok geçmiş olsun canım ..

ağrısız günüm yok malesef canım ya kasıklara masaj yapıp bebeği yukarı itince az rahatlıyorum. Ben bugün ne yedimde dokundu bilmiyorum ne yesem çıkarıyorum çok dikkat etmiyorum da bebekler Allah a emanet gidiyor şuan 2 kiloyu geçmişler 26 sına kadar 3 e yaklaşırlar muhtemelen inşallah küveze girmezlerde çektiğimize değer

Kızlar gebelikte basur için ne yapılabilir Bi kaç gündür elime Bi şişkinlik geliyordu bugün agrımaya başladı üstüne oturunca bile ağrıyo az ağrım varmış gibi bide bu eklendi başına gelen oldumu yapabileceğim bişe Varmı ?

Canım bende yiyemiyorum pek hemen şişkinlik yapıyor midemde yanma yapıyor, bende dikkat edemediğim için üzülüyorum suda çok içmiyorum maalesef

Canım bende de aynı iştahsızlık var. Az yedimmi şişkinlik hissedyorum rahatsız oluyorum. Ama düzenli süt yemek az da olsa yemeye çalışıyorum. Ara öğün yap sık sık bir öğün süt bir öğün meyve gibi ben öyle zorluyorum kendmi yoksa inan şarylanmadan olmuyor. Bebeklern kiloları ne kadar dı seninn. Haftamız aynı

30. Hafta 1310 ve 1415 di
30+3 de muayene olmak zorunda kaldım tekrar sancidan ötürü 1405 ve 1500 olmuşlar canım . Sende durumlar nasıl . Ben minyon tipliyim bebekler 2500 ü bulur mu bilmem :))

ağrısız günüm yok malesef canım ya kasıklara masaj yapıp bebeği yukarı itince az rahatlıyorum. Ben bugün ne yedimde dokundu bilmiyorum ne yesem çıkarıyorum çok dikkat etmiyorum da bebekler Allah a emanet gidiyor şuan 2 kiloyu geçmişler 26 sına kadar 3 e yaklaşırlar muhtemelen inşallah küveze girmezlerde çektiğimize değer

Aman canım gebelik zehirlenmesi falan olmasın ne istifrasi bu böyle

30. Hafta 1310 ve 1415 di
30+3 de muayene olmak zorunda kaldım tekrar sancidan ötürü 1405 ve 1500 olmuşlar canım . Sende durumlar nasıl . Ben minyon tipliyim bebekler 2500 ü bulur mu bilmem :))
30+4 te 1558 ve 1495 ti benmkilerde. Yakınlar seninkilerle :))ama ben rekora koşuyorum 20 kilo aldım valla. Çatlamaya da başladım bu hafta. Önceki iki hamileliğimde hiç çatlamamıştım bunlar hatıra bırakıyorlar bana :))sağlıklı olsunlarda napalım.

30+4 te 1558 ve 1495 ti benmkilerde. Yakınlar seninkilerle :))ama ben rekora koşuyorum 20 kilo aldım valla. Çatlamaya da başladım bu hafta. Önceki iki hamileliğimde hiç çatlamamıştım bunlar hatıra bırakıyorlar bana :))sağlıklı olsunlarda napalım.

Bende 19 kilo aldım be kuzum çatlak bende de var önüne geçilmiyor ki. Bu arada bebekler günde ortalama 25-30 Gr alıyorlar . 36. Haftada doğurursak 2500 olur muhtemelen . Tabii o kadar durdurabilirsek . Tek yumurta demi seninkilerde

Back