- 4 Nisan 2018
- 433
- 261
- 53
- 44
- Konu Sahibi marbling817
-
- #11.081
Sirt ustu uzaninca rahat edemiyorlar kan akisindan dolayi belki oraya toplaniyorlardir.Kizlar sizi sıkiyom ama kusura bakmayin rabduvum ayin 13 falan ben bazen sirt ustu uzandigimda alt karnimda yumru gibi sert bi sisme oluyor elimle dokununca bile hissediyorum 4 5 dakka bekleyince geciyor sizinde oldu mu hic böyle
Gittik geldik acile açılma aynı 1-1,5 cm değişiklik yok sancıda düzensiz geri geldik
Ben ogluma 6 aylik hamileyken 3 cm acilmam vardi eve gonderdiler tam gununde suni sanciyla dogurdum.Doguma kadar acilmam vardiNe kadar açılmaya kadar böyle evde bekletiyorlar ki canım. Ben açılma olunca fazla bekletmiyorlar sanıyordum bu sitede öğrendim bekleniyormus meğer
Ben ogluma 6 aylik hamileyken 3 cm acilmam vardi eve gonderdiler tam gununde suni sanciyla dogurdum.Doguma kadar acilmam vardi
Tek sorunumuz keske bu olsaydi.Yasadiklarimizi bi ben bilirim bi Allah.Simdiki bebegimi istememin nedenide o hamileligimde yasadigim sıkıntı lari unutmak isteyisimden.Arada bi de kizim var.Kizimda iyiydi hersey ama indada ikisine bir nasil bakicam dusuncesinden hamileligimi yasayamadim.Simdi de iyi bir hamilelik gecirip aklimda sadece bu hamileligim kalsin istiyorum.Oglumdaki hamileligimin surekki aklima gelipte gozlerimin dolmasini degil tebessum etmesini istiyorum.Ins hepimiz guzel bir sekilde atlatiriz bu donemiOwww baya erken olmuş . Kimbilir nasıl korkmussundur erken doğum olacak diye . İyi ne güzel Allah tamamına erdirmis sizi :)
Tek sorunumuz keske bu olsaydi.Yasadiklarimizi bi ben bilirim bi Allah.Simdiki bebegimi istememin nedenide o hamileligimde yasadigim sıkıntı lari unutmak isteyisimden.Arada bi de kizim var.Kizimda iyiydi hersey ama indada ikisine bir nasil bakicam dusuncesinden hamileligimi yasayamadim.Simdi de iyi bir hamilelik gecirip aklimda sadece bu hamileligim kalsin istiyorum.Oglumdaki hamileligimin surekki aklima gelipte gozlerimin dolmasini degil tebessum etmesini istiyorum.Ins hepimiz guzel bir sekilde atlatiriz bu donemi
Gecmis olsun canim dinlen bakalimGittik geldik acile açılma aynı 1-1,5 cm değişiklik yok sancıda düzensiz geri geldik
Benim 2-3 haftadır 1-1,5 cm canım bekletiyorlar bende çok anlamamNe kadar açılmaya kadar böyle evde bekletiyorlar ki canım. Ben açılma olunca fazla bekletmiyorlar sanıyordum bu sitede öğrendim bekleniyormus meğer
Benim 2-3 haftadır 1-1,5 cm canım bekletiyorlar bende çok anlamam
Canım bende de aynı iştahsızlık var. Az yedimmi şişkinlik hissedyorum rahatsız oluyorum. Ama düzenli süt yemek az da olsa yemeye çalışıyorum. Ara öğün yap sık sık bir öğün süt bir öğün meyve gibi ben öyle zorluyorum kendmi yoksa inan şarylanmadan olmuyor. Bebeklern kiloları ne kadar dı seninn. Haftamız aynıBeslenmenize düzenli olarak dikkat edebiliyor musunuz ??? Bazen cok dikkat edemiyorum üzülüyorum . Şu aralar en dikkat etmem gereken zaman kilo alımlarının arttığı haftalar . Bugün akşam yemeği bile yemedim öğlen yediklerim istahimi kapadı
Sizler ne durumdasınız peki yeme duzeniniz hakkında bilgi verebilir misiniz
Ağrısız günler dilemek istiyorum sana ama son haftalar olunca artıyordur ağrı sancı .. çok geçmiş olsun canım ..
ağrısız günüm yok malesef canım ya kasıklara masaj yapıp bebeği yukarı itince az rahatlıyorum. Ben bugün ne yedimde dokundu bilmiyorum ne yesem çıkarıyorum çok dikkat etmiyorum da bebekler Allah a emanet gidiyor şuan 2 kiloyu geçmişler 26 sına kadar 3 e yaklaşırlar muhtemelen inşallah küveze girmezlerde çektiğimize değerBeslenmenize düzenli olarak dikkat edebiliyor musunuz ??? Bazen cok dikkat edemiyorum üzülüyorum . Şu aralar en dikkat etmem gereken zaman kilo alımlarının arttığı haftalar . Bugün akşam yemeği bile yemedim öğlen yediklerim istahimi kapadı
Canım bende yiyemiyorum pek hemen şişkinlik yapıyor midemde yanma yapıyor, bende dikkat edemediğim için üzülüyorum suda çok içmiyorum maalesefBeslenmenize düzenli olarak dikkat edebiliyor musunuz ??? Bazen cok dikkat edemiyorum üzülüyorum . Şu aralar en dikkat etmem gereken zaman kilo alımlarının arttığı haftalar . Bugün akşam yemeği bile yemedim öğlen yediklerim istahimi kapadı
Canım bende de aynı iştahsızlık var. Az yedimmi şişkinlik hissedyorum rahatsız oluyorum. Ama düzenli süt yemek az da olsa yemeye çalışıyorum. Ara öğün yap sık sık bir öğün süt bir öğün meyve gibi ben öyle zorluyorum kendmi yoksa inan şarylanmadan olmuyor. Bebeklern kiloları ne kadar dı seninn. Haftamız aynı
ağrısız günüm yok malesef canım ya kasıklara masaj yapıp bebeği yukarı itince az rahatlıyorum. Ben bugün ne yedimde dokundu bilmiyorum ne yesem çıkarıyorum çok dikkat etmiyorum da bebekler Allah a emanet gidiyor şuan 2 kiloyu geçmişler 26 sına kadar 3 e yaklaşırlar muhtemelen inşallah küveze girmezlerde çektiğimize değer
Şu aralar fazla 2 litre içmeye basladim , azalttim artırmam gerekirken . Biri bizi gaza getirsin yaa :)Canım bende yiyemiyorum pek hemen şişkinlik yapıyor midemde yanma yapıyor, bende dikkat edemediğim için üzülüyorum suda çok içmiyorum maalesef
30+4 te 1558 ve 1495 ti benmkilerde. Yakınlar seninkilerle :))ama ben rekora koşuyorum 20 kilo aldım valla. Çatlamaya da başladım bu hafta. Önceki iki hamileliğimde hiç çatlamamıştım bunlar hatıra bırakıyorlar bana :))sağlıklı olsunlarda napalım.30. Hafta 1310 ve 1415 di
30+3 de muayene olmak zorunda kaldım tekrar sancidan ötürü 1405 ve 1500 olmuşlar canım . Sende durumlar nasıl . Ben minyon tipliyim bebekler 2500 ü bulur mu bilmem :))
30+4 te 1558 ve 1495 ti benmkilerde. Yakınlar seninkilerle :))ama ben rekora koşuyorum 20 kilo aldım valla. Çatlamaya da başladım bu hafta. Önceki iki hamileliğimde hiç çatlamamıştım bunlar hatıra bırakıyorlar bana :))sağlıklı olsunlarda napalım.
Aynen çok iyi olurŞu aralar fazla 2 litre içmeye basladim , azalttim artırmam gerekirken . Biri bizi gaza getirsin yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?