• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Artmamıştır inş canım sola yat biraz ama geçmezse git mutlaka hastaneye gitmeyi bende hiç sevmiyorum ama orada kontrol altında olursun enazından

Valla canim mechul.evet hastaneye gitmeyede korkuyor insan birakmiyorlar.allah kolaylik versin.
hastanedede tuzlu suyu basıyorlar ödem yapıyo şişip çıkıyorum hiç gitmek istemiyorum ama çok şiddetli acıyor :(

Gene muhteşem bir kasık ağrısı bastırdı çatlicam orta yerimden hastaneye de gitmek istemiyorum ağrıyla gidince yatış veriyorlar acaba açılmamı arttıki :KK43:
Çok geçmiş olsun bebeklerin pozisyonundan dolayı da bazen kasık ağrısı çok şiddetli olabiliyor sol tarafa yatıp dinlenince geçiyor az da olsa benimki Rabbim yardımcımız olsun...

Çok geçmiş olsun bebeklerin pozisyonundan dolayı da bazen kasık ağrısı çok şiddetli olabiliyor sol tarafa yatıp dinlenince geçiyor az da olsa benimki Rabbim yardımcımız olsun...
Akşamdan beri var canım yattım hatta uyudum biraz ama yok geçmedi bacaklarımı zor hareket ettiriyorum

Allah yardımcın olsun canım çok da kasma kendini çok şiddetliyse muhakkak gitmeni tavsiye ederim yatış yapacaklar diye de ihmal etme yine de sen kendi durumunu bizden daha iyi bilirsin Rabbim şifa versin inşallah

Akşamdan beri var canım yattım hatta uyudum biraz ama yok geçmedi bacaklarımı zor hareket ettiriyorum
Allah yardımcın olsun canım çok da kasma kendini çok şiddetliyse muhakkak gitmeni tavsiye ederim yatış yapacaklar diye de ihmal etme yine de sen kendi durumunu bizden daha iyi bilirsin Rabbim şifa versin inşallah

Direniyorum şimdilik :(

Sorma canım ya . Ben nasıl 30 a bastım feleğimi şaştım. Gerçekten 30 dan sonrasında başlıyormuş zorluklar . İşlerimi zor yapıyorum çocuğumla ilgilenemiyorum , yemeği bile çeşitli yapamıyorum teke düştü menü. Sıcaklar da çok etkiliyor canım . Sen nasılsın peki gece uykularin falan nasıl , gün içinde neler yapıyorsun
Cocukla ilgilenememek kotu allah kolaylik versin arkadasim. Ben uyku problemi yasiyorum saat iki ve hala uyuyamadim. Gunduzlerim hep uzanarak yatarak geciyor ama uyumuyorum bide uyursam sabaha kadar hic uyuyamiyorum.
Ne güzel ozenmissiniz canım harika olmuşlar . Hastane için bende lokumla çikolata düşündüm . Küçük lokum kutuları var içime gül lokumu koysam dedim . Bide isimli çikolatalardan yaptırmayı düşünüyorum . Sadece hastane için değil eve gelen giden olursa ( kendi ailelerimizden )(komşu falan çok sonra ) ilk zamanlar onlarada tutmak için hoş olur :KK66:
Evet kuzum guzel olur tabi, lokumda iyi fikirmis.

Ben de 30 haftalık ikiz gebesiyim 17 haftalıktan beri kasık ağrısı çekiyorum...Allah yardımcımız olsun sağ ayağımı artık neredeyse ileriye atamıyorum yatakta sağa sola dönüşte çok acı çekiyorum yine de halimize binlerce kez şükürler olsun...
Aminnn canimm cok şükür Allah olmayan larda nasip ettsin

Kizlar sizi sıkiyom ama kusura bakmayin rabduvum ayin 13 falan ben bazen sirt ustu uzandigimda alt karnimda yumru gibi sert bi sisme oluyor elimle dokununca bile hissediyorum 4 5 dakka bekleyince geciyor sizinde oldu mu hic böyle

Evet benim oluyor canm kasıkta karında göğüs altinda dr a söledim yaşanci doğum ağrisisiymiş çok sık oluyorsa sorum dedi belli aralıkla oluyorsa yani. Kaçıncı haftadasın sen

Back