2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ah ah benim sekerim var insilu n kullaniyorum habire diyet istedikleimi hic yiyemiyirum 4 kilo zayifladim onlarda dogal olarak az kilo aliyorlar

Ah canım ya sagliklica al bebeklerini kucağına inşallah . Burada bir arkadaş vardı adını hatırlayamıyorum . O da diyetle geçirmişti ama sağlıklı doğmuştu bebekleri kuveze bile girmemislerdi . Normal kendi kilosundan -10 olmuştu doğumdan sonra. hiç almamıştı hamileyken

Allah sana sabır versin ya gerçekten çok şey yasadin sen . 2 haftan kaldı doğuma değil mi . Su gibi aksın geçsin inşallah

Seninle günlerimiz aynı canım. Yarın tam 31 olacağım bakalım. seninki tek mi çift yumurta mı
Zor haftalara doğru yol alıyoruz canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı...benim çift yumurta ikizleri...beş buçuk yaşında bir kızım var bunlar da erkek hayırlısıyla bakalım...

Balik yaginin kan sulandirici etkisi var sanirim ondan olabilir

Benimde 4 buçuk yaşında kızım var canım . Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın . Kimsenin canini evlayla sinayip yakmasın

Bebeklerinin durumu nasıl . Çift yumurtalar daha ileri haftaları görüyor daha kilolu oluyor canım . Ben öyle okudum yani genelde.Tek yumurtalar a risk gözüyle bakıyor doktorlar :)

Napıyosunuz kızlar size bişey sorcam çalışan arkadaşlar en erken kaçıncı haftada doğum iznine ayrılabiliyoruz 10 hafta doğum öncesi 40 haftaya göre mi hesap yapıcaz erken doğuma göre mi

Bebeklerinin durumu nasıl . Çift yumurtalar daha ileri haftaları görüyor daha kilolu oluyor canım . Ben öyle okudum yani genelde.Tek yumurtalar a risk gözüyle bakıyor doktorlar :)
Deme yahu iyice gözüm korktu :)) benimkilerde tek yumurta ikizleri:) zaten sağıma dönüyorum risk bizde soluma dönüyorum risk bizde. Üç maymunu mu oynasak hiçbişeyden haberimiz yok gibi. Yoksa zaman geçmeyecek

Doktor kontrolüm yarın canım inşallah yakın zamanda gitmedim yalnız geçen hafta elimden ameliyat olduğumda sağlık durumlarına bakmak için ultrasondan baktılar birinin kilosu 1145 ti 28 haftalıktım o zaman diğerini söylemediler her şey normal görünüyor dediler...özel hastaneye gidiyordum doğumu orada yapamayacağım için şimdi Araştırma hastanesine devam ediyorum bakalım yarın yazarım inşallah sağlık durumlarını kontrolden sonra....

Benim yarın 30.haftam bitiyor canım sen kaç haftalıksın her doktorun farklı demek ki ya da bünyeye göre kullandırıyor olabilir
Benim yarın 30.haftam bitiyor canım sen kaç haftalıksın her doktorun farklı demek ki ya da bünyeye göre kullandırıyor olabilir
yakınız canım benimde 31 yeni bitti 32 içindeym. Sırayla patlatcaz bombaları allahın izniyle :))

Napıyosunuz kızlar size bişey sorcam çalışan arkadaşlar en erken kaçıncı haftada doğum iznine ayrılabiliyoruz 10 hafta doğum öncesi 40 haftaya göre mi hesap yapıcaz erken doğuma göre mi
Evet arkadasim 40 haftaya gore oluyor. 30. Haftanda dogum iznine cikma hakkin var. Ancak ben heyet raporuyla 26. Haftamda 1 ay rapor cikardim. 30. Haftamdada dogum iznim basladi. Zaten risk gebelik ikiz gebelikler. Doktorunuza soylerseniz calisamiyorum artik diye 26-27 de heyet raporuyla 30. Haftaya gelirsiniz. Bu surenin odemesini devletten aliyorsunuz zaten

İkiz gebelikte 30.haftada çalışamaz raporu veriliyor canm tek gebelikte 32. Ben geçen hafta aldım 30 haftalıkken.

Deme yahu iyice gözüm korktu :)) benimkilerde tek yumurta ikizleri:) zaten sağıma dönüyorum risk bizde soluma dönüyorum risk bizde. Üç maymunu mu oynasak hiçbişeyden haberimiz yok gibi. Yoksa zaman geçmeyecek

Korkup da ziyan etme günleri canım herkes yaşamıyor kötü taraflarını :) ben tranfuzyondan yana cok korkutuldum ama yaşamadım çok şükür darısı başına inslalh

Bende raporla ne kadar erken alırsam o kadar iyi. İşle beraber yürütemiycem gibi geliyo Keşke doğum sonrası 8 haftayla birleştirip öncesinde alabilsek hepsini ama yokmuş öyle bişey. Sonrasında birleştirme oluyor. Bana da sonrası lazım değil. ücretsiz izinde düşündüğüm için benim için doğum öncesi bir an önce almam daha önemli. Doktorlar ayarlar inşaallah o zaman durumumuza göre :)

Tamam canım yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah . Msjini bekliyor olacağım ayrıca çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl elin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…