- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.659
- 208
- 31
- Konu Sahibi marbling817
-
- #11.041
Sagol canimm ozellikle sag kasigim ağrıyor gun icinde bende korktum acaba kotu bisey mi var diyeOldu canim yerlesmeye calisiyorlar buyudukleri icin agri yapiyor. Sonraki zamanlarda geciyor
Güzel olmuş canım ben hiç uğraşmadım hastaneye kimseyi istemiyorum mevlütte hazırlık yaparım dedim zaten canım burnumda olur bide gelen gidenle uğraşamam tek ailelere haber vercez bizKizlar hastane hediyelikleri hazirladik annemle. Guzel olmusmu? Bide cikolata ve lohusa serbeti olacak. kafesin icinede badem sekeri konacak son gun. Bide isim tarih etiketi yapisicak
Yok korkma hic ben doktorumada sormustum. olacak tabi buyuyorlar dedi. Ben hatta merdiven cikamiyor otobuse binemiyordum bacagimi cekip kasigimin agrisindan. Ama geciyorSagol canimm ozellikle sag kasigim ağrıyor gun icinde bende korktum acaba kotu bisey mi var diye
sen zaten cok rahatsizzin canim. Mevluttede guzel olur tabi. Tsk ederiz teyzesiGüzel olmuş canım ben hiç uğraşmadım hastaneye kimseyi istemiyorum mevlütte hazırlık yaparım dedim zaten canım burnumda olur bide gelen gidenle uğraşamam tek ailelere haber vercez biz
Ben kraftınkini aldım canım 70×120 olanını ilk başta ikisini birlikte yatırcam güzel bence sağlam baya bakalım kullanınca görcezKizlar merhaba
Park yatak olarak hangi yatagi tavsiye edersiniz?
evet kraftin ki saglam duruyor. Peki simdilik tek mi aldin? Birde kaca aldin acaba?Ben kraftınkini aldım canım 70×120 olanını ilk başta ikisini birlikte yatırcam güzel bence sağlam baya bakalım kullanınca görcez
Cok guzel olmus canim saglikla gelsinler sevgiyle buyusunlerKizlar hastane hediyelikleri hazirladik annemle. Guzel olmusmu? Bide cikolata ve lohusa serbeti olacak. kafesin icinede badem sekeri konacak son gun. Bide isim tarih etiketi yapisicak
Bende Kraft ın aldım 70X120 krem kahve olanı. Çok memnunumBen kraftınkini aldım canım 70×120 olanını ilk başta ikisini birlikte yatırcam güzel bence sağlam baya bakalım kullanınca görcez
Tsk arkadasim cumlemizin insallahCok guzel olmus canim saglikla gelsinler sevgiyle buyusunler
canim iki tane mi aldin?Bende Kraft ın aldım 70X120 krem kahve olanı. Çok memnunum
Evet canım tek aldım ben ayrıca oda yaptım iki tane montessori yatak ve dolap yaptırdım odalarına park yatağı baş ucuma aldım ilk 6 ay yatırırım sonrada oyun alanı olarak kullanırız die düşündüm 800 TL yeevet kraftin ki saglam duruyor. Peki simdilik tek mi aldin? Birde kaca aldin acaba?
Bende gri sini aldım baya araştırdık gezdik biz en sağlam kullanışlı olanı buydu severek aldık inş minnoşlarımız da severBende Kraft ın aldım 70X120 krem kahve olanı. Çok memnunum
Ben de 30 haftalık ikiz gebesiyim 17 haftalıktan beri kasık ağrısı çekiyorum...Allah yardımcımız olsun sağ ayağımı artık neredeyse ileriye atamıyorum yatakta sağa sola dönüşte çok acı çekiyorum yine de halimize binlerce kez şükürler olsun...Kizlar 14 haftada kasik agrisi cekmek normal mi 2 3 gundur kasiklarim ağrıyor sizinde öyle oldu mu
Melek411 canim sesin cikmadi bugun iyimisin?
Kizlar hastane hediyelikleri hazirladik annemle. Guzel olmusmu? Bide cikolata ve lohusa serbeti olacak. kafesin icinede badem sekeri konacak son gun. Bide isim tarih etiketi yapisicak
Artmamıştır inş canım sola yat biraz ama geçmezse git mutlaka hastaneye gitmeyi bende hiç sevmiyorum ama orada kontrol altında olursun enazındanGene muhteşem bir kasık ağrısı bastırdı çatlicam orta yerimden hastaneye de gitmek istemiyorum ağrıyla gidince yatış veriyorlar acaba açılmamı arttıki
Valla canim mechul.evet hastaneye gitmeyede korkuyor insan birakmiyorlar.allah kolaylik versin.Gene muhteşem bir kasık ağrısı bastırdı çatlicam orta yerimden hastaneye de gitmek istemiyorum ağrıyla gidince yatış veriyorlar acaba açılmamı arttıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?