• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

melek411 melek411 geçmiş olsun canım rabbim Bidaha yaşatmasın böle erken haftalarda sancı bende bugün büyük temizlik yaptırdım belki Bidaha yaptırmam die hiç bişe yapmadığım halde yorgunluktan bayılacak gibiyim artık bize iş güç misafir fazla bol bol yatmak dinlenmek lazım

melek411 melek411 geçmiş olsun canım rabbim Bidaha yaşatmasın böle erken haftalarda sancı bende bugün büyük temizlik yaptırdım belki Bidaha yaptırmam die hiç bişe yapmadığım halde yorgunluktan bayılacak gibiyim artık bize iş güç misafir fazla bol bol yatmak dinlenmek lazım

Öyle canım öyle akillandim ben ya . Bugün yormadim kendimi . Böylesi daha güzel :)

melek411 melek411 geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben bu erken haftalarda bile işi gücü bıraktım sen hiç ardına bile bakma derim :) gerçi bende düşük riski devam ettiği için yasakladı doktorum. kanamam oluyor ara sıra. ful yatıyorum akrabalardan gelip bakan oluyorsa oluyor olmuyorsa eşim de yardımcı olmaya çalışıyor elinden geldiğince. Bolca dinlenmene bak unutma hiçbişey meleklerinden kıymetli değil. Evin dağınıklığı işler güçler geçici şeyler.

Yatmak da sıkıcı ama neticede başımıza iş açmaz . Bebeklerimizin sağlığı için herşeye değer . Rabbim senin bebeklerini de korusun dusuk riskin tez zamanda gecsin ,hepimizin yardımcısı olsun inşallah ..

bol bol yat ilk zaman benim de dusuk riski vardi hep yattim isler oldugu kadar oldu olmadigi kaldi simdi de erken dogum riski var yine yatiyorum ama kendini hic yormabence

Yatmak gerçekten erken doğumu engelliyor mu acaba ya . Benim doktorum hiç dinlen yat uzan falan demiyor :))

Amin canım inşallah elimden geldiğince takip ediyorum testte yapıldı bu ara oynak tansyonum malesef okadar çok ağırlaştımki heryerim ağrıyor :KK43:
Normal canım artık son günlere yaklaşmışsın çift can taşıyorsun kolay değil. Vücutta bi şekilde tepkisini gösteriyor. Sarımsak falan ye bol bol dengeler tansiyonunu hemde bağışıklığı artırır. İnşaallah herşey güzel olur.

Benimki soyledi ben is yapmiyorum yatiyorum ihtiyacim olursa kalkiyorum sadece sen de yat dinlen sonra yatamayiz insallah allahim o gunleri gostersin saglikla
Zaten hemen farkediliyor biliyo musun bi iş yaparken ya da ayaktayken hemen bi batmalar kramplar hissediyorum nasıl yatıyosam hemen geçiyor demekki zorlamaya gelmiyor. Ama işte hayat şartları yedi yirmidört yatırmıyor insanı artık elimizden geldiği kadar.

Yatmak da sıkıcı ama neticede başımıza iş açmaz . Bebeklerimizin sağlığı için herşeye değer . Rabbim senin bebeklerini de korusun dusuk riskin tez zamanda gecsin ,hepimizin yardımcısı olsun inşallah ..
Sağol canım inşaallah geçer. Daha şimdiden böyleysem sonlara doğru düşünemiyorum kendimi diyorum bazen ama herşeyin hayırlısı. Kıymetli olan şeyler hep bir zorlukla sınanıyor malesef.

Kan sulandiriciyi biraktin ama degilmi sarimsak yeme balik yagi icme bunlar kani sulandirir canim
Bıraktım canım ama bende hafiften pıhtı sorunu da çıktı çok yüksek oranda olmasada factor5 iyi diğerleri biraz heterezigot çıktı. Kar zarar durum değerlendirmesi yapınca mecburen bırakıcaz dedi doktorum. artırıyo çünkü kanama bölgesi iyice büyümüştü ultrasonda. Kullanmadan önce bu kadar deildi. Şimdi de içim çok rahat değil pıhtı sorununu da düşünüyorum. Hiç olmazsa gıdalarla mı desteklesem diyorum bol su limon falan. Yine iğne kadar artırmaz belki. Arada derede gidiyoruz valla Allaha emanet

Normal canım artık son günlere yaklaşmışsın çift can taşıyorsun kolay değil. Vücutta bi şekilde tepkisini gösteriyor. Sarımsak falan ye bol bol dengeler tansiyonunu hemde bağışıklığı artırır. İnşaallah herşey güzel olur.
Bu ara sürekli bol hıyarlı sarımsaklı cacık içiyorum canım sürekli istiyor :))

Kızlar bu haftalarda nst de sancılarınız çıkıyor muydu ?

Normal mi bu haftalarda yoksa erken doğum habercisi mi fikri olan yazabilir mi ?

Kızlar bu haftalarda nst de sancılarınız çıkıyor muydu ?

Normal mi bu haftalarda yoksa erken doğum habercisi mi fikri olan yazabilir mi ?
Canım çıkıyordu. 30. Haftada benim açılmam başladı 3 cm açılma ile ve nst de 90 üzeri sancılarla 36. Haftaya geldim. Ama sadecewc ye kalktım

Bugün kontrolüm vardı doktor 26 sında alacağını söyledi 36+3 te alacakmış hala 3 haftaya yakın vaktim var bi doğuramadım :KK70:
Gözün aydın canım günü belli olmuş enazından bende çok zor dayanıyorum artık heryerim ağrıyo ama herşey bebişler için inş. Sağlıkla alırsın kuzularını kucagına Allah yardımcın olsun:)

Gözün aydın canım günü belli olmuş enazından bende çok zor dayanıyorum artık heryerim ağrıyo ama herşey bebişler için inş. Sağlıkla alırsın kuzularını kucagına Allah yardımcın olsun:)
Ben heryerim ağrıyor diyorum doktor çok iyisin maşallah test sonuçların çok iyi diyo gülüyorum artık :D

Back