• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kizlar hastane hediyelikleri hazirladik annemle. Guzel olmusmu? Bide cikolata ve lohusa serbeti olacak. kafesin icinede badem sekeri konacak son gun. Bide isim tarih etiketi yapisicak
Güzel olmuş canım ben hiç uğraşmadım hastaneye kimseyi istemiyorum mevlütte hazırlık yaparım dedim zaten canım burnumda olur bide gelen gidenle uğraşamam tek ailelere haber vercez biz

Sagol canimm ozellikle sag kasigim ağrıyor gun icinde bende korktum acaba kotu bisey mi var diye
Yok korkma hic ben doktorumada sormustum. olacak tabi buyuyorlar dedi. Ben hatta merdiven cikamiyor otobuse binemiyordum bacagimi cekip kasigimin agrisindan. Ama geciyor

Güzel olmuş canım ben hiç uğraşmadım hastaneye kimseyi istemiyorum mevlütte hazırlık yaparım dedim zaten canım burnumda olur bide gelen gidenle uğraşamam tek ailelere haber vercez biz
sen zaten cok rahatsizzin canim. Mevluttede guzel olur tabi. Tsk ederiz teyzesi

evet kraftin ki saglam duruyor. Peki simdilik tek mi aldin? Birde kaca aldin acaba?
Evet canım tek aldım ben ayrıca oda yaptım iki tane montessori yatak ve dolap yaptırdım odalarına park yatağı baş ucuma aldım ilk 6 ay yatırırım sonrada oyun alanı olarak kullanırız die düşündüm 800 TL ye
e bebekten aldım ben ama geçen gün aynısının albebegin instagramda sayfasında 600 TL ye gördüm bizimkinden tek farkı dönencesi yoktu

Kizlar 14 haftada kasik agrisi cekmek normal mi 2 3 gundur kasiklarim ağrıyor sizinde öyle oldu mu
Ben de 30 haftalık ikiz gebesiyim 17 haftalıktan beri kasık ağrısı çekiyorum...Allah yardımcımız olsun sağ ayağımı artık neredeyse ileriye atamıyorum yatakta sağa sola dönüşte çok acı çekiyorum yine de halimize binlerce kez şükürler olsun...

Kızlar ben nolur nolmaz die hastane çantasına koymak için bir kutu mama al demiştim eşime humananın 1 numara bebek sütünü almış onu önermişler yani aldığı yerden doğrumu acaba kullanan varmı?

Melek411 canim sesin cikmadi bugun iyimisin?

Sorma canım ya . Ben nasıl 30 a bastım feleğimi şaştım. Gerçekten 30 dan sonrasında başlıyormuş zorluklar . İşlerimi zor yapıyorum çocuğumla ilgilenemiyorum , yemeği bile çeşitli yapamıyorum teke düştü menü. Sıcaklar da çok etkiliyor canım . Sen nasılsın peki gece uykularin falan nasıl , gün içinde neler yapıyorsun

Kizlar hastane hediyelikleri hazirladik annemle. Guzel olmusmu? Bide cikolata ve lohusa serbeti olacak. kafesin icinede badem sekeri konacak son gun. Bide isim tarih etiketi yapisicak

Ne güzel ozenmissiniz canım harika olmuşlar . Hastane için bende lokumla çikolata düşündüm . Küçük lokum kutuları var içime gül lokumu koysam dedim . Bide isimli çikolatalardan yaptırmayı düşünüyorum . Sadece hastane için değil eve gelen giden olursa ( kendi ailelerimizden )(komşu falan çok sonra ) ilk zamanlar onlarada tutmak için hoş olur ;)

Gene muhteşem bir kasık ağrısı bastırdı çatlicam orta yerimden hastaneye de gitmek istemiyorum ağrıyla gidince yatış veriyorlar acaba açılmamı arttıki :(

Gene muhteşem bir kasık ağrısı bastırdı çatlicam orta yerimden hastaneye de gitmek istemiyorum ağrıyla gidince yatış veriyorlar acaba açılmamı arttıki :KK43:
Artmamıştır inş canım sola yat biraz ama geçmezse git mutlaka hastaneye gitmeyi bende hiç sevmiyorum ama orada kontrol altında olursun enazından

Back