• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Şakın doğurmayın kızlar doğunca vallahi daha zormuş diyene kızardım ama yok hele ki benim gibi başka çocuğu olan en zoru büyüğü düşünüyorsun bebeler bakım istiyor karışıyor herşey birbirine

Şakın doğurmayın kızlar doğunca vallahi daha zormuş diyene kızardım ama yok hele ki benim gibi başka çocuğu olan en zoru büyüğü düşünüyorsun bebeler bakım istiyor karışıyor herşey birbirine
Ben yardımcı olacak çok insan var diye rahatım biraz önde arkadada başka çocuk yok zaten inşallah zorlanmayız

Ay yok böylede zor ya hiçbişey yapamıyoruz. Yat yat yat nereye kadar arkadaşım :)))doğuralım koşturalım diyorum şimdilik:))benm çocuklar büyük yardımcı olurlar. Senin küçükse tabi zor ama herşey geçici büyüyecekler o zamanda arkadaş gibi oldularmı gururla izliceZ mucizelerimizi.

Ben heryerim ağrıyor diyorum doktor çok iyisin maşallah test sonuçların çok iyi diyo gülüyorum artık :KK70:
Arkadasim sabir de bana bak 38 de dogurcam resmen son gunlerimi izdirap gibi geciriyorum gun degil saatler gecmiyor artik. Carsamba dogumum var sanki daha 1 ay var oyle geliyor. Allah yardimcimiz olsun. Hersey bebeklerimiz icin

Aha iste ben buyugu dusunmekten sendromu allah hepimize yardimci olsun okul acilinca rahatlarsin belki okula gidiyorsa.

Arkadasim sabir de bana bak 38 de dogurcam resmen son gunlerimi izdirap gibi geciriyorum gun degil saatler gecmiyor artik. Carsamba dogumum var sanki daha 1 ay var oyle geliyor. Allah yardimcimiz olsun. Hersey bebeklerimiz icin
Maşallah 38 iyi sabrediyorsun ben arada kriz geçiriyorum eşimin burnundan getiriyorum bazen :)

Maşallah 38 iyi sabrediyorsun ben arada kriz geçiriyorum eşimin burnundan getiriyorum bazen :)
Sabir edilecek bir haftada degilim de elim mahkum almiyor dr. Beni teselli eden tarafi kuveze girmeyip kendini tamamlamis olacaklari. Sende boyle dusun evet duruyorlar ama bu onlarin hayrina olan bisey. Zaten durmayacaksa suyumuz gelir kanamamiz gelir yine gideriz doguma. Bize dusen beklemek kaliyor. Insallah dogunca unutucaz bunlari

Ay kizlar neler yazmissiniz . Bende katılıyorum . İlk bebegim doğunca karnımdaki halinin kıymetini bilemediğime çok üzülmüştüm :)) maraton başlayacak nasıl olsa ;)

Canım çıkıyordu. 30. Haftada benim açılmam başladı 3 cm açılma ile ve nst de 90 üzeri sancılarla 36. Haftaya geldim. Ama sadecewc ye kalktım

Ah canım ya iş güç yapmayım dediğim günler de bile yorgun geçiriyorum . İmreniyorum dinlenerek geçirenlere. Yanımda eşimden başka yok yardımcı . O da yapabildiği kadar işte . Birde kızım çok hareketli ilgi bekliyor . Anlatırken yoruldum şuan :))

Sabir edilecek bir haftada degilim de elim mahkum almiyor dr. Beni teselli eden tarafi kuveze girmeyip kendini tamamlamis olacaklari. Sende boyle dusun evet duruyorlar ama bu onlarin hayrina olan bisey. Zaten durmayacaksa suyumuz gelir kanamamiz gelir yine gideriz doguma. Bize dusen beklemek kaliyor. Insallah dogunca unutucaz bunlari
Doğumdan sonra uzun süre kepenkleri kapatmayı düşünüyorum :D kolay kolay unutmam ve inşallah Allah olmayanlarada verir diyorum bidaha cesaret edemem sanırım

Kizlar hastane hediyelikleri hazirladik annemle. Guzel olmusmu? Bide cikolata ve lohusa serbeti olacak. kafesin icinede badem sekeri konacak son gun. Bide isim tarih etiketi yapisicak

Eklentiler

• 20180707_142728.jpg
    20180707_142728.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 70
Back