- 4 Nisan 2018
- 433
- 261
- 53
- 44
- Konu Sahibi marbling817
- #10.981
En guzelini yapiyorsun arkadasim onlar yalandan sayilmaz dusunmeyen yuzunden yapilan bisi hakediyorlar valla.Ay kizlar siz ne iyi insanlarsiniz ya. Benim hayatta her zaman kendi keyfim kendi yasamimdir. Durumum boyleyken ve evimde darmadaginik ken kimse gelecek diye ne evimi toplarim ne de hizmet isine girerim. Her zaman hatta yakinim bile gelecek olsa cebimde hazir bir yalan vardir. Yalani sevmem ama hayat cok acimasiz gun gelir hersey yapmasaydin oluyor. Ben evladimi erken dogursam kimse ben gibi yanmaz. hatta ikide dedikodumu yapar yollarina devam ederler. O yuzden kendimi ve cocugumu korumak adina soyledigim yalanlari yalandan saymiyorum. Melek411 canim hic evi isi yapmadim yattim assagi. olanlar olsun temizlige birini tutarim dedim. esim toparladida erkek iste ne kadar yapabilirse. Sonrada tuttum birini hallettim. Annemi getirttim 1 aydirda o yapiyor herseyi. Benim evime cat kapi gelen hic olmaz. Gelmek isteyen arar. Bende kimseye cat kapi gitmem. Ne yapayim bende boyle seviyorum. Sizlerin bide evladi var ilgilenmeniz gereken. Melek411 gelirsin bu haftalara canim ya niye gelmeyesin. Bende inanmiyordum bu haftalari gorecegime. dinlen kendine bak arkadasim