• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar bebek çantasi ne aldiniz bnm evde varda omuza asilandan sırt çantası istiom varmi sırt çantası alan oneri

Canim ben stylo popi bebek çantası aldım suan ikizlerim 5 aylık oldu çok memnun kaldım bu çantadan baya geniş içi gözleri falan benim işimi görüyor bi incele bence
Bi bakim canım ona da .Ayy ne güzel maşallah ya sen buyutmus un bile allah bagislasin bizde görürüz o günleri ins :))

Kızlar gunaydin dün kontrolum wardi doktor rahim agzına bakti 1_2cm aciklik gordu nst de iki sanci cikti Persembe sabah 8de gel alalim dedi 36+0olacak kuzularım dua edin bize.

Yani yarın alınacak demi canım . Sende kavuşuyorsun :) Allah yardımcınız olsun uzun ömürlü olsunlar inşallah :KK200:

Bebeklerden biri aşağıya çok vuruyor. Sanki suyu patlatacak gibi korkuyorum kuvvetli vuruyor çünkü

İlk doğumumda suyum gelmişti belki de o yüzden tereddüt ediyorum

Sizinde başınıza geliyor değil mi

Kızlar gunaydin dün kontrolum wardi doktor rahim agzına bakti 1_2cm aciklik gordu nst de iki sanci cikti Persembe sabah 8de gel alalim dedi 36+0olacak kuzularım dua edin bize.
Ayy hadi hayirli olsun canim saglikla gelsinler. Ben de yarin sabah gidecegim buyuk ihtimal gelecek bebisler ama biz kuvözde olacak gibiyiz. insaallah siz hep birlikte donersiniz evinize :)

Ayy hadi hayirli olsun canim saglikla gelsinler. Ben de yarin sabah gidecegim buyuk ihtimal gelecek bebisler ama biz kuvözde olacak gibiyiz. insaallah siz hep birlikte donersiniz evinize :)

Yarın iki doğum olabilir diyorsun yani :) Allah seninde yardımcın olsun canım . Yarın iyi haberlerle gelirsiniz inşallah

Ayy canım sağ salim ins kucağına alırsın bizde senin haftan geliriz ins çok heycanli ya

Aaa bi doğum dahaaa :) hayirlisiyla saglikla al kucagina insallah. Dualarimiz seninleeee

Insaallah canim ciger gelistiriciyi de gecen hafta yaptik etkisi bir hafta mi biliyor musun? Oyleyse iki gun falan gecmis oluyor. Senin de gözün aydin canim adina cok sevindim. Insaallah saglikla büyürler artik
Canim ben 31de olmustum,doktorum 34r kadar etki olur ondan sonrada gerek kalmaz demisti.34+1 de dogdulat,minik olan hic sikinti cekmedi,digeride 4gün solunum destegi aldi

Ca
Canım benımde ilk gecem İnan bekliyorum bende hala gazım çıkmadı cok fenayım
Canim hayrli olsun,benim sezaryen sonrasi 5günüm rezaletti gaz,agri,yataktan tek basima kalkamiyodum.bebeklerim küvözde olmasa nasil bakardim bilmiyorum.Ama genelde okadar kotu gecmiyomus,sen biran once toparlanirsin insallh

Kızlar bizde 22+3 uz bugün şükürler olsun dr şu zaman gelir bi zaman gelir demiyo size kaçıncı haftada söylemişti

Back