- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi marbling817
- #10.681
Yaaaa senin bu ikinciler yani masallahh sen bizden tecrubelisin. Allah bagislasin arkadasim
Sağol canım doğmadan tecrübelerim pek işe yaramıyor . İki hamileliğim bambaşka :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa senin bu ikinciler yani masallahh sen bizden tecrubelisin. Allah bagislasin arkadasim
Ben nike aldim canim baya da buyuk bi sirt cantasi. Bir surude gozu var.Kızlar bebek çantasi ne aldiniz bnm evde varda omuza asilandan sırt çantası istiom varmi sırt çantası alan oneri
Kızlar bebek çantasi ne aldiniz bnm evde varda omuza asilandan sırt çantası istiom varmi sırt çantası alan oneri
Stylo aider diye bir canta aldim. Büyük normallerden. Ama henuz kullanmadim ilk oluncaKızlar bebek çantasi ne aldiniz bnm evde varda omuza asilandan sırt çantası istiom varmi sırt çantası alan oneri
Kızlar bebek çantasi ne aldiniz bnm evde varda omuza asilandan sırt çantası istiom varmi sırt çantası alan oneri
Canim ben stylo popi bebek çantası aldım suan ikizlerim 5 aylık oldu çok memnun kaldım bu çantadan baya geniş içi gözleri falan benim işimi görüyor bi incele benceKızlar bebek çantasi ne aldiniz bnm evde varda omuza asilandan sırt çantası istiom varmi sırt çantası alan oneri
Bi bakim canım ona da .Ayy ne güzel maşallah ya sen buyutmus un bile allah bagislasin bizde görürüz o günleri ins :))Canim ben stylo popi bebek çantası aldım suan ikizlerim 5 aylık oldu çok memnun kaldım bu çantadan baya geniş içi gözleri falan benim işimi görüyor bi incele bence
Kızlar gunaydin dün kontrolum wardi doktor rahim agzına bakti 1_2cm aciklik gordu nst de iki sanci cikti Persembe sabah 8de gel alalim dedi 36+0olacak kuzularım dua edin bize.
Ayy hadi hayirli olsun canim saglikla gelsinler. Ben de yarin sabah gidecegim buyuk ihtimal gelecek bebisler ama biz kuvözde olacak gibiyiz. insaallah siz hep birlikte donersiniz evinize :)Kızlar gunaydin dün kontrolum wardi doktor rahim agzına bakti 1_2cm aciklik gordu nst de iki sanci cikti Persembe sabah 8de gel alalim dedi 36+0olacak kuzularım dua edin bize.
Ayy hadi hayirli olsun canim saglikla gelsinler. Ben de yarin sabah gidecegim buyuk ihtimal gelecek bebisler ama biz kuvözde olacak gibiyiz. insaallah siz hep birlikte donersiniz evinize :)
Ayy canım sağ salim ins kucağına alırsın bizde senin haftan geliriz ins çok heycanli yaKızlar gunaydin dün kontrolum wardi doktor rahim agzına bakti 1_2cm aciklik gordu nst de iki sanci cikti Persembe sabah 8de gel alalim dedi 36+0olacak kuzularım dua edin bize.
Aaa bi doğum dahaaa :) hayirlisiyla saglikla al kucagina insallah. Dualarimiz seninleeeeKızlar gunaydin dün kontrolum wardi doktor rahim agzına bakti 1_2cm aciklik gordu nst de iki sanci cikti Persembe sabah 8de gel alalim dedi 36+0olacak kuzularım dua edin bize.
Canim ben 31de olmustum,doktorum 34r kadar etki olur ondan sonrada gerek kalmaz demisti.34+1 de dogdulat,minik olan hic sikinti cekmedi,digeride 4gün solunum destegi aldiInsaallah canim ciger gelistiriciyi de gecen hafta yaptik etkisi bir hafta mi biliyor musun? Oyleyse iki gun falan gecmis oluyor. Senin de gözün aydin canim adina cok sevindim. Insaallah saglikla büyürler artik
Canim hayrli olsun,benim sezaryen sonrasi 5günüm rezaletti gaz,agri,yataktan tek basima kalkamiyodum.bebeklerim küvözde olmasa nasil bakardim bilmiyorum.Ama genelde okadar kotu gecmiyomus,sen biran once toparlanirsin insallhCanım benımde ilk gecem İnan bekliyorum bende hala gazım çıkmadı cok fenayım
Anlasildigimi bilmek cok guzel,tesekkur ederim umarim tez zamanda normallesirizAynı nedenlerle bende ilk gece uyuyamamıştım. Hala bir endişe durumu var ama uyuyorum valla insan alışıyor sanırım :)