2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bi kaç gün önce nst ye girdim kadının biri geldi oda nst ye girecek bana bakarak Ayyy bnde bu kadar catlamismiyim diyo hemşireye bn şok dengesiz ya :))ne var yani bnm iki tane minnosum var orda hih
Aaa gerçekten dengesizce konuşmuşş. Ne demek ya allahn verdiği mucizelern izi o hıhh dicektin. Ben gibi iki bebek taşımda göreym deseydn ya :))

Sen kaç haftaliksin arkadaşım kunyen görünmüyor
Yaa ben bir türlü beceremedim bu hamilelik hesaplama işinin görünmesini. Adetime göre 29 doktorun ultraasyonuna göre 30 detaylı ultrasyona göre 31. Hafta içindeym seç beğen al :))ama göbeğe bakarsın yarın doğurcam gibi. Herşey yolunda giderse allahm nasip kısmet ederse 10 ağustos civarı alırım dedi doktorum. Hatta böyle gidersek normal doğum yaptırabilirm seni dedi kafa aşağada ikisininde. Ama ben gönüllü olarak kesebilirsnz herşey normali de göstersr dedm çünkü cesaretm yok normal doğuma. Riske giremem allah korusun paniklerm

Serumlarin etkisi geçer birkaç gune muhtemelen canım . Sen dogurmadigina sukret :)) hedefimiz en az 34 :)) tabii yinede Allah hayırlı zaman neyse o gün nasip etsin
Masaj yapa yapa baya indirdim ^^ yalnız kızlar karnım aşağı düştü taşımakta aşırı zorlanıyorum bebeğin kafası kasıkta duruyor resmen :s ayağa kalktığım an çıkıverecek gibi çok yukarıdaydı kaburgalarımı eziyorlardı şimdi tamamen aşağıdalar ve düşecek gibiler böyle olup bekleyen oldumu

Benim ilk doğumum normaldi ama ikizlerde bende sezeryana daha olumlu bakiyorum . Aslında sezeryandan da korkuyorum ama normal doğumda da dünya dikiş atıldı iç dış yırtıldı talihsizlik oldu . O yüzden sanıyorum ki birde sezeryanin tadına bakacağım :))

Benimde iki doğumum normaldi dikişlerim aynen iç dış çoktu uzun süre toparlanamadm üstüne birde yara oldu yaktırdım falan. 3 yıl önce rahim ameliyatı oldum kesip tekrar dikildim doğumyırtığı oluşmuştu. Yani bir kez daha göze alamam işin açıkcası. Sezeryan artık o kadar çok yapılıyor ki sıkıntı yaşamayız inşallah.

Benimde doğum esnasında rahmim yırtıldı . İç dış dikiş yedim oturamadim uzun sure . Sezeryan olsaydım daha az acı çekerdim belki dedim

şeker yükseltiyor benim 250 ye fırladı ondan kontrol altında tutmak istemistir.

Kızlaarrr benimkiler 18+4 çift yumurta ikizleri biri 248 diğeri 249 gram nasıl sizce ?

Benimde doğum esnasında rahmim yırtıldı . İç dış dikiş yedim oturamadim uzun sure . Sezeryan olsaydım daha az acı çekerdim belki dedim
Valla bu is sans bende sezeryan oldum simdi doktor bebeklere bakarken sezeryanindan sorun var diyor ne olmussa artik zarari varmi bisi anlamadim anlatmadi yani zor isler

Valla bu is sans bende sezeryan oldum simdi doktor bebeklere bakarken sezeryanindan sorun var diyor ne olmussa artik zarari varmi bisi anlamadim anlatmadi yani zor isler
Önceki doğumun ile bu gebeliğin yakınmı o yüzdenmi acaba. Ne sorun olabilirki sana rahatsızlık vermeyen. Ne bileym ağrı sızı bişey olurdu. Önemli bişey değildir inşallah.

Kızlar karaciger enzimlerim yuksek cikti cerrahpasa ya yönlendirdi doktorum acil gebelik kolestazindan suphelendi ursactive baslatti aranzda basina gelen warmi 36.haftaya grdim cok tedirginm bebeklere Zarar verirmi diye kaşıntı Dan heryerim Yara oldu kaniyor artik

Geçmiş olsun canım bende çok kaşınıyodum ben hepatit b taşıyısıyım aynı zamanda karaciğer enzimlerinden şüphelenmiştik ama yükselmemişti şükür öle olsa bile ilaç kullanıp takip altına alıyoruz demişti doktorum korkma bişe olmaz inş. Senin haftanda çok güzel Bi sorun olmaz bence ama takip edilsin mutlaka

Önceki doğumun ile bu gebeliğin yakınmı o yüzdenmi acaba. Ne sorun olabilirki sana rahatsızlık vermeyen. Ne bileym ağrı sızı bişey olurdu. Önemli bişey değildir inşallah.
6.5 yil arasi ama dedigin gibi agri yok bisi yok anlayamadim ki bende onemli olan bebeklere sorun yaratmasin yada yerini daraltmasin.sezeryanda olsan sorun kalabiliyormus demek garip.20.hafta peritenolojide randevum var tekrar ona bir sorucam bekliyorum

arkadaşlar merhaba 19 haftalık ikizlerime hamileyim ve kanamam oldu hastaneye gittim ilac serum vs durdurdular ama erken doğum teklikesinden korkuyorum benim gibi olan var miydi dogumunuz kacinci haftada olmuştu? doktorum sürekli yatmami söyledi cok korkuyorum

Benim başıma gelmedi ama kanaması olup son haftalarına gelen çok okudum . İlaç tedavisi ile devam ettiler . Dilerim Allahtan öyle birşey yasamazsin canım

Benim başıma gelmedi ama kanaması olup son haftalarına gelen çok okudum . İlaç tedavisi ile devam ettiler . Dilerim Allahtan öyle birşey yasamazsin canım
amin canim insallah suanlik durdurdular yok kanama ama her an yine olucak diye panik oluyorum inşallah devam eder böyle olmaz kanamam son haftaya kadar saglikla alalim hepimiz kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…