2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar otururken bnm göbegim bacaklarıma degiyo nerdeyse göbegim de koltuğa oturacak bnlesizinde öyle mi :)

Kızlar otururken bnm göbegim bacaklarıma degiyo nerdeyse göbegim de koltuğa oturacak bnlesizinde öyle mi :)

Direk aklıma gelen soru çatlak var mı çatlak :)) benim senden 1ay gerideyim dizlerime dokunuyor sivri baya göbek . Seninkini düşünemiyorum koltuğa da değer yakında :))

2 günde 3 kilo aldım yalnız kızlar ful ödem bacaklarım ayaklarım öyle şişki anlatamam nasıl iner acaba

Serumlarin etkisi geçer birkaç gune muhtemelen canım . Sen dogurmadigina sukret :)) hedefimiz en az 34 :)) tabii yinede Allah hayırlı zaman neyse o gün nasip etsin

Direk aklıma gelen soru çatlak var mı çatlak :)) benim senden 1ay gerideyim dizlerime dokunuyor sivri baya göbek . Seninkini düşünemiyorum koltuğa da değer yakında :))
Olmaz mı canım ilk hamileliğim de krem yağ kullanmadıgim halde hiç catlamayan bn bunda yag kullandigim halde acayip catladim bnm de çok sivri

Olmaz mı canım ilk hamileliğim de krem yağ kullanmadıgim halde hiç catlamayan bn bunda yag kullandigim halde acayip catladim bnm de çok sivri

Ya sorma bende de başladı 6. Ayda .Yarık gibi olanları gordum korkuyorum o yüzden . Su an inceler ama sonradan sonraya genislerl muhtemelen . Dediğin gibi kremmis yağmış çokta faydası yok gibi

Ya sorma bende de başladı 6. Ayda .Yarık gibi olanları gordum korkuyorum o yüzden . Su an inceler ama sonradan sonraya genislerl muhtemelen . Dediğin gibi kremmis yağmış çokta faydası yok gibi
Çatlayacağı varsa çatlıyor yatıp dinlenin boşverin benim 3 gün kaldı Doğuma etekler tutuştu gerçekten göbeğim bacaklarıma değiyor benim ve artık kaburgalarıma değdiklerini cok rahat hissediyorum allah herkese kolaylık versin cok zormuş ya

Çatlamaya ne zaman başladın sorsam. İki hamileliğimde hiç çatlamadm 3. Hamileliğim şu an çatlamam diye teselli ediyordum kendimi iki kez esnedm küçüldm deri esnekleşti artık diyr. Desene güvenmemek lazm :))

Aman iyi canim sen icino ferah tut. Saglikla dogarlar insaallah. Ben de hastaneden ciktim. Akimi normale döndü

2 3 hafta oldu canim bnde ilk hamileliğimde çatlamadm ikiz farkli oluyo bnce bunda catladim

Beni de doguma gittim sanıyor hastanedekiler. Tek olup 9 aylik olanlar kadar olmusum meger. Evde durdugimdan ben normal sanıyordum
Bnde artık evden dışarı hiç çıkamıyorum ve bn buna hiç alışkın değilim zor gelio şimdi sanırım bu duruma alışmak lazım forumdan sonra da böyle olacak büyük ihtimal

Ayy sen bitirdin ne guzel . Heyecandan gece uyuyamiyorsundur . Burada doğum yapan oldukca biz bile heyecanlanıyoruz :) Rabbim yardımcınız olsun gönlüne göre versin canım benim

2 3 hafta oldu canim bnde ilk hamileliğimde çatlamadm ikiz farkli oluyo bnce bunda catladim
Bi kaç hafta sonra bende hazır olaym o halde:))hayırlısı ya sağlıklı olsunlarda inşallah bebeklerimiz. Çatlak patlak onların bize hediyesi olsun.güreşe çıkacak gibi yağlanıyorum her gün olacağı varsa olur:))

Ayy sen bitirdin ne guzel . Heyecandan gece uyuyamiyorsundur . Burada doğum yapan oldukca biz bile heyecanlanıyoruz :) Rabbim yardımcınız olsun gönlüne göre versin canım benim
Allah hepimize yardım etsin canım benim bol bol yatın gerçekten en faydası o hareket bizim çocuklara yaramıyor son günlerim inş küvöze girmezler 36. Haftada büyük ihtimal 2500 ün üZerinde olcaklar ama emin olamıyorum biraz o konuda tedirginlik var onun haricinde heyecanla bekliyorum :)

İllaki 2500 olmasını neden istiyorlar ki bunun sebebi ne emme mi yada küveze almamak için mi ?

Sen kaç haftaliksin arkadaşım kunyen görünmüyor

Bi kaç gün önce nst ye girdim kadının biri geldi oda nst ye girecek bana bakarak Ayyy bnde bu kadar catlamismiyim diyo hemşireye bn şok dengesiz ya :))ne var yani bnm iki tane minnosum var orda hih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…