- Konu Sahibi marbling817
- #10.441
Allah yardimcin olsun saglikla insallahKızlar ben acildeyim yatış verdiler kanamam var sabaha alacaklar sanırım bebekleri çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimcin olsun saglikla insallahKızlar ben acildeyim yatış verdiler kanamam var sabaha alacaklar sanırım bebekleri çok korkuyorum
Canim normal bu veriler. Ama karin cevresinin zayif olmasi kordon bagiyla alakaliymis. Dopplerini ölçüyor mu senin doktorun? Ona da arada bakmalari lazim. Ama dedigin gibi proflar vaka gibi goruyor her ayrintiyi. Ben de ciger gelistirici icin geldim hafif agri var gelisimi de yavas diye hastanede kaliyorum. Doktorum prof. baskasina hic gitmedim ben de uyuyorum riske atmayalim diye iste. Belki normal bir klinige gitsem normal sayilacakYa canım demin dosyaları iyice inceledim bütün olcumleri aşağı yukarı aynı . Ama abdominal çevre yani karın çevrelerini birini 25 diğerini 26+5ölçmüş . O esnada ben tam 27. haftama girmistim.Karın çevresinden dolayı gelisim geriliği denmiş muhtemeln . Ama gr farkları 66 iken nasıl 2 hafta fark olur . Burada kendi doktorum hep 1 haftalık fark olcuyor . Hatta son gittiğimde 2sefer olctu ve yine 1 hafta fark var dedi . Acaba tıp da yanlış mı ölçüldü olabilir mi . Ya walla basım öyle agriyor ki dusunmekten
Allah yardimcin olsun insallah hersey guzel olur saglikli olsunlarda kuvezde kalsinlar nisey olmaz benim arkadasimin iki gun gelmedi sonra sütü geldiHanimlar sabah kontrolum vardi,hersey yolunda diye yazmistim.Eve gidip kahvaltimi yaptim birden suyum geldi,acil doguma alindim.Daha 34+1 dik,biraz daha bekleselerdi iyi olacakti bebeklerimin biri 2200 biri 2400 müș ama 2400 olan galiba solunum destegi aliyor. Küvozdeler,nekadar kalacaklar bilmiyorum hâla şoktayim neye ugradigimi sasirdim.Yemek yedigim icin genel anestezi olamadim spinal oldu,karnimin dikisleri cok aciyor henuz ayaga kaldirmadilar nasil yürücem bilmiyorum. Süt sagma denemeleri yaptik sadece damla geldi bana dua edin,bebeklerim cok uzun kalirlar diye korkuyorum. Bu haftalrda dogum yapan tecrubeli anneler varmi kac gun kaldilar kuvozde
Gunaydin arkadasim nasilsin? Taburcu ettilermi seni? Kanaman durdumu?Geçen sene ümitin gecesi 300 dü canım şuan asla karşılayamam ondan devlete geldim
Hadi gozun aydin canim allaha emanet olŞimdi eve geldim taburcu olduk çok şükür kızlar biraz daha vaktimiz var demekki ^^ karnım aşağı indi ama kaburgalarım falan rahatladı az daha dayansınlar inşallah :)
Canim normal bu veriler. Ama karin cevresinin zayif olmasi kordon bagiyla alakaliymis. Dopplerini ölçüyor mu senin doktorun? Ona da arada bakmalari lazim. Ama dedigin gibi proflar vaka gibi goruyor her ayrintiyi. Ben de ciger gelistirici icin geldim hafif agri var gelisimi de yavas diye hastanede kaliyorum. Doktorum prof. baskasina hic gitmedim ben de uyuyorum riske atmayalim diye iste. Belki normal bir klinige gitsem normal sayilacak
Canım sağlıklıysa hiç takma benimkiler biri 3200 gözüküyordu diğeri 2700 doğduklarında 1940 kızım 3200 oğlum doğdu yanılma payı var.sağlıklı olması için dua edin kilo alınıyor geçte olsa. Yarım gün kuvezde kaldı kızım.3800 doğup solunum sıkıntısı yüzünden hastanede yatan bebekler var.kaldıki biz ikiz doğuruyoruz
Sevindim canim 2 hafta daha dursa daha iyi olur tabiŞimdi eve geldim taburcu olduk çok şükür kızlar biraz daha vaktimiz var demekki ^^ karnım aşağı indi ama kaburgalarım falan rahatladı az daha dayansınlar inşallah :)
Hep ayniyiz canım ödem heryer imiz bidaha kanaman olmaz ins 2 3 hafta da dişimızı sıkalim çoğu gitti azi kaldi:))2 günde 3 kilo aldım yalnız kızlar ful ödem bacaklarım ayaklarım öyle şişki anlatamam nasıl iner acaba
Canım sırf bebekler zayıf diye gelişim geriliği denmesine o kadar gıcık oluyorum ki ilk hamileliğimi zehir ettiler bu yüzden kızım beşinci aydan sonra hep geriden geldi ben başka drlara da gittim hele biri bu çocuk doğduğunda her türlü olabilir hazırlıklı olun dedi ve duran çocuğu 34. Hafta da Almaya kalktı kaçtım hemen 39. Haftamı doldurduğumda sezaryenle doğum yaptım 2.750 doğdu VE gayet sağlıklı bir bebekti şimdide dört yaşında kilosu hala çok değil çünkü yapısı o ama boyu yaşıtlarına göre uzun bile kolay kolay da hastalanmaz maşallahı var hiç kafana takma sen hamileliğinin tadını çıkarYa canım insanın canını sikan durum gelişim geriligi var denmesi . Yani bu sanki gerçekten ciddi birsey gibi koyuyor insana . Hani konduramiyorum 66 gramdan nasıl geri yaptılar falan diye . Etsinler bakalım takip . Ne sonuca varacaklar
Canım sırf bebekler zayıf diye gelişim geriliği denmesine o kadar gıcık oluyorum ki ilk hamileliğimi zehir ettiler bu yüzden kızım beşinci aydan sonra hep geriden geldi ben başka drlara da gittim hele biri bu çocuk doğduğunda her türlü olabilir hazırlıklı olun dedi ve duran çocuğu 34. Hafta da Almaya kalktı kaçtım hemen 39. Haftamı doldurduğumda sezaryenle doğum yaptım 2.750 doğdu VE gayet sağlıklı bir bebekti şimdide dört yaşında kilosu hala çok değil çünkü yapısı o ama boyu yaşıtlarına göre uzun bile kolay kolay da hastalanmaz maşallahı var hiç kafana takma sen hamileliğinin tadını çıkar
Oyle tatlim cok zormus hem ilk hem surpriz hem ikiz benimkiler. Artik surpriz yumurta diyorumEvet canım doppler ölçülüyor . 1 momun altında normal diyor . Her hafta ölçülecek . 2 haftada birdi şimdi kontroller sıklaştı . Sana da çok geçmiş olsun zor bir bekleyiş ikiz hamilelik bunu da yaşadık gorduk
İnşallah canım ebe zorla kanattı zaten baya canımı acıttı sağolsun. Allah tan kanamam çabuk durdu devam etmedi. Bu ayaklar inmezse yürüyemem kıvrım yerleri acıyor 4 tuzlu serumdan sonra birden şişti görünce şok oldum serumda sol elimdeydi elimde davul gibi oldu 1 tane çizgi yoktu elimdeHep ayniyiz canım ödem heryer imiz bidaha kanaman olmaz ins 2 3 hafta da dişimızı sıkalim çoğu gitti azi kaldi:))
Iyi bari rahatlamissin.kadina gidip sorsaydin ne yaptin formulu ne diye :)Kızlar doktordan geldim . Kendi doktoruma da gösterdim konseyden gelen sonuçları falan . Tıpta çok incelediğini söyledi . Orada ufacık seyler bile konseye sunuluyormus . İçini ferah tut dedi . Tıp dilinde bir bebek diğerinden gr olarak az olunca gelişim geriliği deniyor ama bu fark normal dedi . Onlar ayrintilarada çok dikkat ediyormuş .Yine de normal olduğunu doktor ağzından duymak daha da rahatlatıyor insanı . Esimde bende iyi bari dedik çıktık :)
Bu arada bugün burada bir doğum olmuş ikiz dogumu. Bebeklerden biri 3.300 diğeri 3 kilo doğmuş 37. Haftada :)) hay masallahhhh :))
Bn bu hamileliğim de öyle aşırı ödem olmadım ama ilk hamileliğin de nerdeyse eşimin terliği bile olmayacaktı ayaklarıma :) ):) ayakkabı hı giyemezdim geniş terlik alıp her yere onla gidiodum:))İnşallah canım ebe zorla kanattı zaten baya canımı acıttı sağolsun. Allah tan kanamam çabuk durdu devam etmedi. Bu ayaklar inmezse yürüyemem kıvrım yerleri acıyor 4 tuzlu serumdan sonra birden şişti görünce şok oldum serumda sol elimdeydi elimde davul gibi oldu 1 tane çizgi yoktu elimde
Hayirlisi boyleymis canim suclama kndini olacagin onune gecilmioki yakin zamanda kavusursun İnşallah miniklerine dualarimiz sizinle ❤Arkadaslar yazan herkese tesekkur ederim,tek tek etiketleyemedim. Bebeklerimden oglen haber alicam,insallah cok uzun sure birakmak zorunda kalmam son haftalarindaki arkadaslar noolurr hicbisey yapmayin hep yatin,ben istirahat ediyodum ama simdiki aklim olsa hic kipirdamazdim. Nasip boyleymis,duada unutmayim