• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Shopareekiz Shopareekiz buralarda misin . Bir an aklima doğurmuş olabileceğin geldi . Daha 2 günün vardı ama sürpriz yapmayı seven bebekler bizimkiler :)
Canım burdayım :) sancılarım hafif var yatıyorum son hazırlıklar yapılıyor işte heyecan dorukta gerçekten :) ısrarla bekletiyorum bebisleri dursunlar 2 gün daha :)

Kızlar benimde kontrolüm vardı bugün biri baya geride kalmış dedi, gerçi iyi ölçüm yapamıyorum bebek çok içerde ultrason iyi göstermiyor demişti. Başına gelen varmı bu durum? çok endişelendim
Canım kasar muz ananas yeşil salatalık yiyin bol su icin ve yatın cocuklar toparlayacaktır olur öyle arada artık beslenme zamanları arttıkça daha cok ihtiyaç duyuyorlar yemeğe sıkma canını

Merhaba ikizlere hamile olan hanimlar,
Bebekleriniz hamilelik boyunca ikiside ayni mi gelisti? Yoksa biri digerinden hep kücükmü gelisiyor?
Her bebeğin ve her annenim vücudu farklıdır. Bu bünyeden bünyeye değişiyor aynı kilo almak gibi. Dengeli beslendiğin ve kendini yormadığın takdirde ve doktorunu dinlediğin takdirde herhangi bir sıkıntı yaşamaZsın. Çünkü ikizlerin ne zaman ne olacağı belli olmuyor her türlü sürprizlerle karşılaşabiliyorsun

Her bebeğin ve her annenim vücudu farklıdır. Bu bünyeden bünyeye değişiyor aynı kilo almak gibi. Dengeli beslendiğin ve kendini yormadığın takdirde ve doktorunu dinlediğin takdirde herhangi bir sıkıntı yaşamaZsın. Çünkü ikizlerin ne zaman ne olacağı belli olmuyor her türlü sürprizlerle karşılaşabiliyorsun
Tesekkürler cevap verdiginiz icin. Benim ikizlerden biri bastan beri hep geriden geliyor. Bir iki gün kücük dedi doktor

Morincil bebekler nasil merak ettik
Canim cok tesekkur ederim. Aksam gormeye gittim,birtanesi yedigini kusuyordu ilk defa bugun hic kusmamis şükür. Biride solunum destegi aliyordu destegin kademesini azaltmislar sonucu gözlemliceklermis. O yavrum bugun ilk defa gozlerini acti,karnimdayken onlarla konustugum gibi konustum,uzun uzun gozlerimin icine bakti.içim eridi..Annelik nasil bi duyguymus boyle.Ah rahmetli annem dedim,kiymetini bilememişim..:KK42:

2 günde 3 kilo aldım yalnız kızlar ful ödem bacaklarım ayaklarım öyle şişki anlatamam nasıl iner acaba
31. Haftada bende 2gun hastanede kaldigimda cigee gelistiriciyi,serumlari,igneleri dayadilar bende ayni senin gibi oldum. Hastaneden cikinca gunluk 4lt ye yakin su ictim,tuzu nerdeyse sifira indirdim,ayaklarimi uzatarak dinlendim 1 haftada normale döndü vücudum

Canım kasar muz ananas yeşil salatalık yiyin bol su icin ve yatın cocuklar toparlayacaktır olur öyle arada artık beslenme zamanları arttıkça daha cok ihtiyaç duyuyorlar yemeğe sıkma canını
Önerilerini dikkate alacağım canım teşekkür ederim, aslında son haftalarda çok stresliyim acaba onunda etkisi varmı? odaları henüz hazır değil ev işi yapmak istiyorum ama yapamıyorum aşırı bel ağrısı var, yardım edecek kimsem yok aslında var ama umursayan yada arayıp soran yok, bu işler nezaman nasıl bitecek diye kendi kendimi yiyorum çok sinirliyim hep herşey üstüme üstüme geliyor ve oturup ağlıyorum hep

Çatlayacağı varsa çatlıyor yatıp dinlenin boşverin benim 3 gün kaldı Doğuma etekler tutuştu gerçekten göbeğim bacaklarıma değiyor benim ve artık kaburgalarıma değdiklerini cok rahat hissediyorum allah herkese kolaylık versin cok zormuş ya
Ayy canim masallah planli dogum güzel olur,ben apartopar gittigim icin hicbisey anlamadim:( hayirlisiyla kucagina al yavrularini

Bi kaç gün önce nst ye girdim kadının biri geldi oda nst ye girecek bana bakarak Ayyy bnde bu kadar catlamismiyim diyo hemşireye bn şok dengesiz ya :))ne var yani bnm iki tane minnosum var orda hih:110:
Terbiyesiz kadin.. cok sinirlendim suan :bicak: Ben nst ye girdigimde rahatsizlik vermemek icin kimsenin karnina bakmiyordum, hem bakmis hemde edepsizce yorum yapmis:kusmuk:

Masaj yapa yapa baya indirdim ^^ yalnız kızlar karnım aşağı düştü taşımakta aşırı zorlanıyorum bebeğin kafası kasıkta duruyor resmen :s ayağa kalktığım an çıkıverecek gibi çok yukarıdaydı kaburgalarımı eziyorlardı şimdi tamamen aşağıdalar ve düşecek gibiler böyle olup bekleyen oldumu
Canim gerekmedikce hic kalkma hep yat,32 haftayla 34 haftadaki dogum arasinda coookk fark oluyor.enazindan 2hafta daha kalsinlar icinde

Canim gerekmedikce hic kalkma hep yat,32 haftayla 34 haftadaki dogum arasinda coookk fark oluyor.enazindan 2hafta daha kalsinlar icinde
Karnımın aşağıda olmasını çok yadırgıyorum karnım boşalmış hafiflemiş gibi inşallah biraz daha dayanırlar şu temmuzu görmek istiyorum

arkadaşlar merhaba 19 haftalık ikizlerime hamileyim ve kanamam oldu hastaneye gittim ilac serum vs durdurdular ama erken doğum teklikesinden korkuyorum benim gibi olan var miydi dogumunuz kacinci haftada olmuştu? doktorum sürekli yatmami söyledi cok korkuyorum :KK43:
Benim 15 haftalarda olmustu sonra kanamam olmadi ama dinlendim ev isi yapmadim yemek wc banyo sadece su an 29 haftadayim nts de agrilarim cikti korkuyorum heran olur diye dikkat et sende kendine

Canim cok tesekkur ederim. Aksam gormeye gittim,birtanesi yedigini kusuyordu ilk defa bugun hic kusmamis şükür. Biride solunum destegi aliyordu destegin kademesini azaltmislar sonucu gözlemliceklermis. O yavrum bugun ilk defa gozlerini acti,karnimdayken onlarla konustugum gibi konustum,uzun uzun gozlerimin icine bakti.içim eridi..Annelik nasil bi duyguymus boyle.Ah rahmetli annem dedim,kiymetini bilememişim..:KK42:
Ah canim insallah daha daha iyi olacaklar.sevindim valla.allahim yardim etsin.sen sut olayina yogunlas en cok ona ihtiyaclari olacak canim uzulme.

Back