2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

6.5 yasinda ama cozemedim pretanalog da ki randevumda sorucam o prof da bir baksin buda prof ama univ de agzindan bazen zor laf cikiyor keyfine artik.

Maalesef benimki de öyle . Sorularima gecistirici cevaplar veriyor bazen . Öğren bakalım nedenmiş . Tıpta abartabiliyorlar bence yani fazla ayrıntıya giriyorlar . İyi mi kötü mü bilemiyorum

Kuzular benim bugun ayrintili ultrasyonum vardi bebeklerim hep geride cikiyo sadece 1 hafta onde ciksinlar bu duruma baya uzuluyorum yetemiyorum sanirim normalde 21+5 ti ama biri 20+3 biri 20+5 geriden gelen varmıydı sizlerde acaba

Kızlar benimde kontrolüm vardı bugün biri baya geride kalmış dedi, gerçi iyi ölçüm yapamıyorum bebek çok içerde ultrason iyi göstermiyor demişti. Başına gelen varmı bu durum? çok endişelendim

amin canim insallah suanlik durdurdular yok kanama ama her an yine olucak diye panik oluyorum inşallah devam eder böyle olmaz kanamam son haftaya kadar saglikla alalim hepimiz kucağımıza

Canım tek gebelik bir stresse ikiz gebelik kat kat stres oluyor . Her doktor riskten bahsediyor . Dolayısıyla pek rahat huzurlu günü geçmiyor insanın . Bir şeyi atlattım diyorsun bska şeyle karşılaşılıyor :)) yeterli sağlıkla alalım da :)

Stres yapma yoktur allahn izniyle bişey.baya olmuş arası aslında. Önemli ciddi biley olsa söylerdi doktor sanırım. Bi tanıdığım 6 yılda 4 sezeryan oldu maşallah turp gibi. Allah yardımcın olsn seninde

Merhaba arkadaşlar nefes almada zorluk çekiyorum Karnım büyüdükçe nefes almak iyice zor gelmeye başladı ve iyice tikanirsam kusma başlıyorum benim gibi olupta Dr.U bilgi veren varmı benim kontrolum salı günu o zamana kadar sizin Bilginizden yararlanmak istedim

Sırt üstü yatarken nefesim kesiliyor ama normalde öyle birşey yok . Sende surekli ise bi soyle doktoruna bari en azından için rahat eder

Kuzular benim bugun ayrintili ultrasyonum vardi bebeklerim hep geride cikiyo sadece 1 hafta onde ciksinlar bu duruma baya uzuluyorum yetemiyorum sanirim normalde 21+5 ti ama biri 20+3 biri 20+5 geriden gelen varmıydı sizlerde acaba

Bugüne kadar hep geride çıktıysa sıkıntı yapma çünkü geç dollenmedir . Haftasinda gidip gerilerse doktorlar sikintiyi o zaman söylüyor

Baya geride kalmış dediği ne kadarlik bir hafta gerilik canım

Maalesef benimki de öyle . Sorularima gecistirici cevaplar veriyor bazen . Öğren bakalım nedenmiş . Tıpta abartabiliyorlar bence yani fazla ayrıntıya giriyorlar . İyi mi kötü mü bilemiyorum
Aynen ama iste tipta doktora gitmekte faydali acil bisi olunca oraya gidiyorsun yada unv ye yonlendiriyorlar e orda da bir doktorun olmasi iyi arti allah korusun erken dogum da unv hastaneleri donanimli valla benim ozel hastanelere pek guvenim kalmadi.

Stres yapma yoktur allahn izniyle bişey.baya olmuş arası aslında. Önemli ciddi biley olsa söylerdi doktor sanırım. Bi tanıdığım 6 yılda 4 sezeryan oldu maşallah turp gibi. Allah yardımcın olsn seninde
Oh masallah.yok onu stres yapmiyorum malum ikiz gebelikte bir suru sorun oluyor artik bu onem konusunda geride kaliyor :) allahim hepimize yardim etsin de saglikla zamaninda doguralim.

Evet ya ultrason fobim oldu artik benim.oglumda 3 doktora gidiyordum bazi sorunlardan dolayi ama bu ikizlerde her gidis de sorun masallah bos yok :) gitmesemmi artik falan demeye basladim ki tek doktora dusurdum bunda doktoru :)

Bilmem ki cigerde bir hirilti yada enfeksiyon rahatsizligin varmiydi.gebeliklemi ilgili ki.birden basladiysa gugus hastaliklarina da bir dinlet istersen.

Oh masallah.yok onu stres yapmiyorum malum ikiz gebelikte bir suru sorun oluyor artik bu onem konusunda geride kaliyor :) allahim hepimize yardim etsin de saglikla zamaninda doguralim.
Aminn inşallah canım. İlerledikce haftalar her hafta yeni bişey çıkıyo inAn. Hareketlendiklernde bile sürekli pür dikkat dinliyosun biri az hareket etti diğeri az neden. Fazla ayakta kalıyosn kasık ağrısı oluyo acaba bişey mi oldu. Varya dinledikce çıkıyo bişeyler. Ben saldım artık akışına bıraktım. Allahım ne yazdıysa o olur bize dikkat etmek kalıyor verdiyse biZe bu muciZeleri. Sağ salim kucağmza alalım.

Canım ben yaşadım hâlâ daha devam ediyor. Doktoruma sordum daha erken haftalardı başladığnda 20 gibi daha çok erken ilerleyen zamanlarda ciğerlere baskı yaptıklarından olabilirdi ama şu an erken bi göğüs doktoruna görün çok rahatsızsan demişti. Şu an 30 a geldm dinlendğim süre rahatm birde yemeği yavaş ve az ama sık yersem rahatm. Birden çok yersem boğulacak gibi nefessiz kalıyorum:))dinlen sürekli uzan bakalm faydası olacakmı olmazsa bi göğüs doktoruna görün istersen doktooruna danışıpta

Merhaba ikizlere hamile olan hanimlar,
Bebekleriniz hamilelik boyunca ikiside ayni mi gelisti? Yoksa biri digerinden hep kücükmü gelisiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…