- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 333
- 35
- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.401
Benim kanamam çatı muayenesinden sonra başladı canım baya zorladı ebeBende kanamayla hastaneye yatmıştım. Ciğer geliştirici, kan nakli için 5 gün geciktirip öyle doğuma aldılar ama haftam iyiydi ve çok sancı çıktı. Yoksa daha uzun süre geciktirirlerdi. Kanaman durduysa çok endişelenmemeye çalış. İkiz gebelikte oluyor ne yazık ki ve bende nedenini hiç bulamadılar.
Gozunuz aydin allah anali babali buyutsunArkadaslar yazan herkese tesekkur ederim,tek tek etiketleyemedim. Bebeklerimden oglen haber alicam,insallah cok uzun sure birakmak zorunda kalmamson haftalarindaki arkadaslar noolurr hicbisey yapmayin hep yatin,ben istirahat ediyodum ama simdiki aklim olsa hic kipirdamazdim. Nasip boyleymis,duada unutmayim
Cok gecmis olsun insallah vazgecmislerdir gelmektenBenim kanamam çatı muayenesinden sonra başladı canım baya zorladı ebe
Geçmiş olsun canım inş. Bir iki hafta daha dayanır bebişlerinŞimdilik geciktirmeye çalışıyorlar doğuma almadılar ama baya korkuttular. Çiğer geliştirici yaptılar her ihtimale karşı bekliyorum biri birşey dermi acaba diye
Canim kanaman cati muayenesinden sonra geldiyse ne sikayetle gittin hastaneye. Nst ye mi girdin sanci cikti? Ne oldu yani?Yemek yememe izin verdiler yırttık sanırım ama ebe çatı muayenesinde kan akıttı halada acıyor ne öküz insanlar yahu
Saol canim guzel dileklerin icin amin inşallah bnde dun gittim doktora gebelik kolestazindan suphelendi safra asidi ve karaciger enzimleri testi istedi 6 güne cikiomus sonuclar kaşıntı icin krem werdi Enazindan rahatlatir diye Birde ciger gelistirici igne vuruldu bnde dedim doktora test sonucu cikana kadar dogurmazsam Iyidir :)Cok gecmis olsun arkadasim allah biran once annene sifa versin. Dogunca da anneye ihtiyac var. Demek baskin yapti minisler :) allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
Iyi olmus kasinti kremi arkadasim. Insallah test sonucunda normal gelir. Dr dogum icin tarih verdimi? Dogumun nasil olacak?Saol canim guzel dileklerin icin amin inşallah bnde dun gittim doktora gebelik kolestazindan suphelendi safra asidi ve karaciger enzimleri testi istedi 6 güne cikiomus sonuclar kaşıntı icin krem werdi Enazindan rahatlatir diye Birde ciger gelistirici igne vuruldu bnde dedim doktora test sonucu cikana kadar dogurmazsam Iyidir :)
Heh gunlerdir benim arayip nette bulamadigimi okumussun valla cok rahatladim. 2 yolk varsa zar mutlaka olur dedi dun bi kadin da bana Iyi ozamn smdi tamamdir. Peki haftasina ne zaman yetismeye basliyoBenimde aynı senin gibiydi ve ince bir zarla ayrıldılar . 2 yolk sac varsa zarla ayrılır diye okumuştum bende nette . Ayrıca bende de geç dollenme vardı şimdi adet tarihime yetişti canim muhtemelen senin de yetişir
gittin mi doktoraGozunuz aydin allah anali babali buyutsun
Ağrıdan kilitlendim kaldım canım karnım acıdı bayaCanim kanaman cati muayenesinden sonra geldiyse ne sikayetle gittin hastaneye. Nst ye mi girdin sanci cikti? Ne oldu yani?
Uzme kendini canim tek yumurta ikizlerinde oluyor genelde olsun Saglikla gelsinler de cabucak toparlarlar İnşallah Annesi icini ferah tutArkadaslar buyuk ihtimalle haftaya doguma alacak doktorum33+3 falan olacagim ama bebeklerin biri daha geriden geliyor. Bu haftalarda dogum yapanlar kac kiloydu bebekleriniz neler bekliyor beni tahmini fikirlerinize ihtiyacim var. Normalde 34 hedef ama 36 yi gorebiliriz diyorduk ani oldu bana da
Bakalim canim ins iyi gelir de rahatlatir benim dokturum da tarih wermedi sonuclar ciksin konusalm dedi agrim sertlesmem oluo dedim ama yok illa sonuc ciksin dedi vermedi Bnm kesin sezeryan canim Haftaya verir tarih kesin. Senin doktorun neyi bklio anlamadim sonucta Sende Kafan da net bisiler olsun istiosun neyse ki agrin sancin yok bkle bakalm canim stres yapma Sende Wardir bir bildigi doktorununIyi olmus kasinti kremi arkadasim. Insallah test sonucunda normal gelir. Dr dogum icin tarih verdimi? Dogumun nasil olacak?
Bende bugun gittimbenimki iyisin diyip yolluyor hep. Dedimki stresliyim bana gun verin hicbirsey bilmiyorum dogumum nasil olacak ne zaman olucak? Zorlaniyorum artik sanci gelip gidiyor. Planli dogum istiyorum dedim. Rica minnet Sezeryan spinal olacak dedi. Gun verme taraftari degil istiyorki 39 da dogurayim. Sinirlerim tepemde israr edincede temmuz 12 yada 13 diyor. Bir yandanda durmazda o kadar diyor. Tam cildircam. Biri popo gelis biri cene gelis. O yuzdende kitlenirler normal olmaz diyor. Iyi ama dedim ben normal dogum zaten istemiyorum. o zaman durmazda suyum gelir kanamam baslarsa gelirim ama o durumda epidural yada spinale alabiliyormusunuz dedim bu defada diyorki dogum baslamis olursa yapamayiz spinal yada epidural artik diyor. Allah askina anlayan varsa bana anlatsin. Normal dogumum olmazmis ama verdigi gun 23 gun sonra. Ama o tarihede beklemezmis aslinda eeeee. Suyum gelir kanamam gelirse gidecekmisim ama dogum baslarsa normal dogum olurmus. Girtlaginimi sıksam ne yapsam bilemiyorum. Bu arada verdigi tarihte 38+3 oluyorum. Nasil duracaksa
Gecmis olsun canim Suan icin Enazindan yirtmissin:) İnşallah bekler Minikler yorma kndini Sende stres yapma hayirlisi hakkimizdaAğrıdan kilitlendim kaldım canım karnım acıdı baya
Kızlar bana bi yardımcı olun lütfen
Dün doktordaydim tıpta . Bebeklerin arasındaki gr farkı 88 olmuş . Doktor tüm evraklarimi aldı . Aralarındaki fark açılmış dedi . Belgelerin incelenecek falan dedi . Ya 88 gram da ne var ki . Tek yumurta ikizleri benimkiler normal değil mi durum ???
Ayrıca 16 kilo aldığım icin hemen spora başla dedi . Ben 46 ile hamile kaldım 62 yim ama spor yapılacak kadar iri durmuyorum . Zaten agrilar da başladı eklem yerlerinde artık .
İnşallah canım normalde özel kliniğe gidiyorum acile devlete geldikArkadaşlar bu çatı muaynesi illa elle mi oluyor ultrasondan anlaşilmiyor mu. Ben 1 yıl önce açık çikolata kisti ameliyatı kasım da da laporoskopi oldum normal doğum yapmamalıymışım buna rağmen gene de çatı muayenesi olur mu ve kaç aydan sonra oluyor.CanEs sana da geçmiş olsun inş biraz daha dayanır minişler. Hangi hastanede yatıyorsun
Hayirli olsun canim rabbim anali babali buyutsun cok kalmazlar insallah kuvozdeHanimlar sabah kontrolum vardi,hersey yolunda diye yazmistim.Eve gidip kahvaltimi yaptim birden suyum geldi,acil doguma alindim.Daha 34+1 dik,biraz daha bekleselerdi iyi olacaktibebeklerimin biri 2200 biri 2400 müș ama 2400 olan galiba solunum destegi aliyor. Küvozdeler,nekadar kalacaklar bilmiyorum hâla şoktayim neye ugradigimi sasirdim.Yemek yedigim icin genel anestezi olamadim spinal oldu,karnimin dikisleri cok aciyor henuz ayaga kaldirmadilar nasil yürücem bilmiyorum. Süt sagma denemeleri yaptik sadece damla geldi bana dua edin,bebeklerim cok uzun kalirlar diye korkuyorum. Bu haftalrda dogum yapan tecrubeli anneler varmi kac gun kaldilar kuvozde
Ağrıdan kilitlendim kaldım canım karnım acıdı baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?