2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Benim kanamam çatı muayenesinden sonra başladı canım baya zorladı ebe

Gozunuz aydin allah anali babali buyutsun

Cok gecmis olsun arkadasim allah biran once annene sifa versin. Dogunca da anneye ihtiyac var. Demek baskin yapti minisler :) allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
Saol canim guzel dileklerin icin amin inşallah bnde dun gittim doktora gebelik kolestazindan suphelendi safra asidi ve karaciger enzimleri testi istedi 6 güne cikiomus sonuclar kaşıntı icin krem werdi Enazindan rahatlatir diye Birde ciger gelistirici igne vuruldu bnde dedim doktora test sonucu cikana kadar dogurmazsam Iyidir :)

Arkadaşlar bu çatı muaynesi illa elle mi oluyor ultrasondan anlaşilmiyor mu. Ben 1 yıl önce açık çikolata kisti ameliyatı kasım da da laporoskopi oldum normal doğum yapmamalıymışım buna rağmen gene de çatı muayenesi olur mu ve kaç aydan sonra oluyor. CanEs sana da geçmiş olsun inş biraz daha dayanır minişler. Hangi hastanede yatıyorsun

Iyi olmus kasinti kremi arkadasim. Insallah test sonucunda normal gelir. Dr dogum icin tarih verdimi? Dogumun nasil olacak?
Bende bugun gittim benimki iyisin diyip yolluyor hep. Dedimki stresliyim bana gun verin hicbirsey bilmiyorum dogumum nasil olacak ne zaman olucak? Zorlaniyorum artik sanci gelip gidiyor. Planli dogum istiyorum dedim. Rica minnet Sezeryan spinal olacak dedi. Gun verme taraftari degil istiyorki 39 da dogurayim. Sinirlerim tepemde israr edincede temmuz 12 yada 13 diyor. Bir yandanda durmazda o kadar diyor. Tam cildircam. Biri popo gelis biri cene gelis. O yuzdende kitlenirler normal olmaz diyor. Iyi ama dedim ben normal dogum zaten istemiyorum. o zaman durmazda suyum gelir kanamam baslarsa gelirim ama o durumda epidural yada spinale alabiliyormusunuz dedim bu defada diyorki dogum baslamis olursa yapamayiz spinal yada epidural artik diyor. Allah askina anlayan varsa bana anlatsin. Normal dogumum olmazmis ama verdigi gun 23 gun sonra. Ama o tarihede beklemezmis aslinda eeeee. Suyum gelir kanamam gelirse gidecekmisim ama dogum baslarsa normal dogum olurmus. Girtlaginimi sıksam ne yapsam bilemiyorum. Bu arada verdigi tarihte 38+3 oluyorum. Nasil duracaksa

Benimde aynı senin gibiydi ve ince bir zarla ayrıldılar . 2 yolk sac varsa zarla ayrılır diye okumuştum bende nette . Ayrıca bende de geç dollenme vardı şimdi adet tarihime yetişti canim muhtemelen senin de yetişir
Heh gunlerdir benim arayip nette bulamadigimi okumussun valla cok rahatladim. 2 yolk varsa zar mutlaka olur dedi dun bi kadin da bana Iyi ozamn smdi tamamdir. Peki haftasina ne zaman yetismeye basliyo

Uzme kendini canim tek yumurta ikizlerinde oluyor genelde olsun Saglikla gelsinler de cabucak toparlarlar İnşallah Annesi icini ferah tut

Bakalim canim ins iyi gelir de rahatlatir benim dokturum da tarih wermedi sonuclar ciksin konusalm dedi agrim sertlesmem oluo dedim ama yok illa sonuc ciksin dedi vermedi Bnm kesin sezeryan canim Haftaya verir tarih kesin. Senin doktorun neyi bklio anlamadim sonucta Sende Kafan da net bisiler olsun istiosun neyse ki agrin sancin yok bkle bakalm canim stres yapma Sende Wardir bir bildigi doktorunun

benim bebişler aralarında 450 gr var ona ragmen doktor hafta olarak gerilemedikçe sorun olmaz dedi çift yumurta ikizleri ben bi kaç hastaneye sorum sende sor istersen için rahat eder canım

İnşallah canım normalde özel kliniğe gidiyorum acile devlete geldik

Hayirli olsun canim rabbim anali babali buyutsun cok kalmazlar insallah kuvozde

Arkadaşlar bu ciğer geliştirici iğneyi doktorum 30.haftada yapcaz demişti bi ay önce sorduğumda. Bugün bi arkadaş da kafamı karıştırdı iğnenin 15 gün etkisi varmış ve 15 güne doğm olmazsa tekrarlanyormuş ve ne kadar çok yapılırsa bebeklerde beyin hasarı oluştıryormş dedi doğrumudur bu. Öyle olsa niye yapılsn ki dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…