2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ben bilmiyorum nedir ne degildir de bana hic vurulmadi o igne. yarin 35+1 olucaz bundan sonrada vurmaz diye dusunuyorum

Benim doktorum da erken yaptirmadi canim. Maalesef benim bebeklerden biri durmayacak gibi bu hafta yaptirdik igneyi muhtemelen haftaya da dogum olacak
Eger bebeklerin durumu ve senin rahim boyun vs. Uygunsa acele etme

Benim doktorum da erken yaptirmadi canim. Maalesef benim bebeklerden biri durmayacak gibi bu hafta yaptirdik igneyi muhtemelen haftaya da dogum olacak
Eger bebeklerin durumu ve senin rahim boyun vs. Uygunsa acele etme
İyi oldu öğrendğim o halde herşey yolundaysa 30. Haftada gerek yok iğneye diye özetleyebilirz dimi. Çok güzel olduğu kadar zormuş ta ikiz yolculuğu allahm yardımcımız olsn hepimizn

İyi oldu öğrendğim o halde herşey yolundaysa 30. Haftada gerek yok iğneye diye özetleyebilirz dimi. Çok güzel olduğu kadar zormuş ta ikiz yolculuğu allahm yardımcımız olsn hepimizn
Bi skntin yoksa neden yaptırıyor ki dr un kasılma olur açılman olur sancin olur tedbir amaçlı yapılır bide 15 gün değil canım bnm dr um Vurulduktan sonra tekrar vurulmasi icin 1 ay geçmesi lazım aradan dedi

Bi skntin yoksa neden yaptırıyor ki dr un kasılma olur açılman olur sancin olur tedbir amaçlı yapılır bide 15 gün değil canım bnm dr um Vurulduktan sonra tekrar vurulmasi icin 1 ay geçmesi lazım aradan dedi
Pzartesi kontrolm var. İnşallah herşey yolundadır doktorum 30 haftayı bi görelm konuşuruz demişti yani belki takip edecek risk görürse yapacak bilmiyorum. Sadece bi arkadaş bugn iğnenin etkisi buymuş bide 15 günde tekrarlanyormuş deyince kafama takıldı soraym dedm.

benim bebişler aralarında 450 gr var ona ragmen doktor hafta olarak gerilemedikçe sorun olmaz dedi çift yumurta ikizleri ben bi kaç hastaneye sorum sende sor istersen için rahat eder canım
Beninkklerinn arasında 1 hafta fark var canım . Aralarında 88 gr da değil 66 gr varmış ben kilolari yanlış tutmusum kafamda . Ama geride diyor . Biri 8 persentil , diğeri 17 persentilmis . Persentil hesaplanıyor mu peki sizin bebeklerde canım. 10 un altina düşünce riskli oluyormus

9 90masalperisi90 canım bebeklerinin arasındaki hafta farkı ne ? Bende 1 hafta görünüyor . Her hafta muayene artık dedi . Sıkıntılı gördü . Bebeklerden biri 8 persentil , diğeri 17 persentilmis . Sen biliyor musun bu persentil olayını

Kızlar genel olarak soruyorum bilgisi olan cevaplasin lütfen . Basım agriyor artık sorun mu var diye dusunmekten

Geçen hafta gittiğimde hatırlarsanız 88 gr fark var demiştim . Bugun yine muayeneye gittim.Aslinda o fark 66 ymis . Ama bebeklerde yapılan incelemede A bebek 8 persentil , B bebek 17 persentil çıkmış . O yüzden tüm belgelerimi alıp konseye sunmuslar . 9 ayrı doktor incelemiş ve her hafta muayene yapılsın kararina varılmış . Transfüzyon belirtisi yok , suları iyi vs diğer şeyler yolunda ama arada büyüme farki olduğu için takip edeceğiz dedi bugün .

Ya içim daraldi. Kendi doktorum herşey normal diyor . Profosor birinde gelişim geriliği var diyor . İçimde rahat . Ama malum Dr profosor olunca içime sinmiyor üzülüyorum yinede

Sonuca variyorum . Persentil hesaplaması yapılıyor mu sizde . Muhtemelen boy kilo vs dusuk . Çünkü başka bir açıklama yapmıyorlar

Benimkiler de bir hafta ya da 5 gun oluyordu ama son iki hafta açıldı canim. Simdi 10 güne yaklasti herhalde kilo farklari 460 gram falan oldu. Persentil büyüme oranlari galiba canim. Benim doktorum pek tıp dili kullanmiyor. Aralarinda kilo ve su farklarinin yuzdelikleri uzerinden anlatiyor. Ben surekli haftalik gelmistim onlem amacli ama hayirlisi bakalim. Korkma simdiden onemli olan ikisinin de duzenli kilo almasi

Allah allah fark cok azmis aslinda. Proflar daha cok inceliyor canim benim de baslarda oyleydi ama yine de tek yumurta ikizi olunca 20. Haftadan beri haftalik takip oldu. Ha işe yaradi mi icimiz rahat etti yoksa olan yine oluyor. Bak bir anda kucuk olan bebegin gelisimi yavasladi. Ama senin haftan da ileri takip ettir bence de ne zaman ne olacagi belli olmuyor

Ya canım demin dosyaları iyice inceledim bütün olcumleri aşağı yukarı aynı . Ama abdominal çevre yani karın çevrelerini birini 25 diğerini 26+5ölçmüş . O esnada ben tam 27. haftama girmistim.Karın çevresinden dolayı gelisim geriliği denmiş muhtemeln . Ama gr farkları 66 iken nasıl 2 hafta fark olur . Burada kendi doktorum hep 1 haftalık fark olcuyor . Hatta son gittiğimde 2sefer olctu ve yine 1 hafta fark var dedi . Acaba tıp da yanlış mı ölçüldü olabilir mi . Ya walla basım öyle agriyor ki dusunmekten

Canim bende bugun dr daydim benim aralarinda fark 400 gr olmus ama benim dr ne tuhaf birsey goruyor nede biri ileri biri geri gibi konusmuyor. Gayet iyiler diyor. Onceden farklari 50 gr di. 3 hafta sonra fark 250 gr olmustu. Bugunde 400 gr olmus farklari. Ama dr hic sıkınti yada ileri geri birsey demiyor bana

Ah canım yaa inşallah benimde bir sıkıntım yoktur

Yoktur yoktur icini ferah tut. Dr larda bazen abartiyor. Zaten ikizlerin biri digerinden buyuk olur hep. Stres yapma sen kendi doktorun bi problem gormuyor zaten

Evet canım içimde rahat ama böyle duyunca endiseleniyorum tabii . Neyse bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak

Canım sağlıklıysa hiç takma benimkiler biri 3200 gözüküyordu diğeri 2700 doğduklarında 1940 kızım 3200 oğlum doğdu yanılma payı var.sağlıklı olması için dua edin kilo alınıyor geçte olsa. Yarım gün kuvezde kaldı kızım.3800 doğup solunum sıkıntısı yüzünden hastanede yatan bebekler var.kaldıki biz ikiz doğuruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…