- 24 Mayıs 2016
- 501
- 415
- 103
- 35
- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.381
Ah canim benimm bende diyorum bu kiz neden hic yaZmiyor. Demek dogum yaptin. Hayirli ugurlu olsun. Dun doktorum haftan cok iyi demisti bana senle de biz ayniyiz. Hic endiselenme emin ol ki cok kalmazlar. Bu kadar uzme kendini. Sutun gelecegi varsada gelmicek uzuntuden stresten. Dikislerin acisi bugun dahada hafifler. Yurudukce iyilesirsin derler. Bi bakmissn bikac gune koynundalar. Allahim guc kuvvet versin onlara da bian once ciksinlar.Hanimlar sabah kontrolum vardi,hersey yolunda diye yazmistim.Eve gidip kahvaltimi yaptim birden suyum geldi,acil doguma alindim.Daha 34+1 dik,biraz daha bekleselerdi iyi olacaktibebeklerimin biri 2200 biri 2400 müș ama 2400 olan galiba solunum destegi aliyor. Küvozdeler,nekadar kalacaklar bilmiyorum hâla şoktayim neye ugradigimi sasirdim.Yemek yedigim icin genel anestezi olamadim spinal oldu,karnimin dikisleri cok aciyor henuz ayaga kaldirmadilar nasil yürücem bilmiyorum. Süt sagma denemeleri yaptik sadece damla geldi bana dua edin,bebeklerim cok uzun kalirlar diye korkuyorum. Bu haftalrda dogum yapan tecrubeli anneler varmi kac gun kaldilar kuvozde
Bana ikisi de aşağıda dedi tedirginim inşallah canım inşallah çıkarBenimde biri rahiz agzini kapamis belliyorum insallah cikarlar
Hayırlı olsun şimdiden maşallah Doğum haftanız çok güzel darısı başımıza hastalıklarına da çok geçmiş olsun Doğumdan sonra birşeyin kalmaz inşallah Allah sağlıkla kucağına versinArkadaşlar hepinize merhaba, Perşembe günü doğumum olacak inşallah, 21 Haziran'da sezaryen olacağım, kızlar gelecek... ancak son iki haftadır başıma gelenler 37-38 haftadır yaşadığım hamilelik serüvenimin en ağrılı günleri oldu... başına gelmiş olan var mı bilmiyorum ama öncelikle bir hafta önce nezle oldum... sesim kısıldı... öksürük hapşırık... derken Bayram'ın 2. Günü bütün vücudum kabardı kaşındı döküntüler başladı, deli gibi kaşınmaya başladım... puppp denen dilimizde kurdeşen olan şey başıma gelmişti... her yanım hala kıpkırmızı ve sinek ısırığı gibi kabarmış halde... Doğumdan sonra geçecek dedi doktorum... hepinize selamlar, Doğuma gireceklere başarılar :)
Canım kötü düşünme inşallah sağlıkla kavuş yavrularına bol bol dua oku Rabbim korusun melekleriniKızlar ben acildeyim yatış verdiler kanamam var sabaha alacaklar sanırım bebekleri çok korkuyorum
Ah canım bu ara minikler aceleci hep hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün sütünde gelir daha sıcak sütlaç yeyince süt indirir diye duymuştum bir dene sürekli sağ bir de Yok diye bırakma benim eltim 34. Hafta da Doğum yaptı ama onun tekti hiç küvöze bile girmedi seninkiler de kısa sürede çıkar bence sen moralini bozma ki onlarda iyi olsunHanimlar sabah kontrolum vardi,hersey yolunda diye yazmistim.Eve gidip kahvaltimi yaptim birden suyum geldi,acil doguma alindim.Daha 34+1 dik,biraz daha bekleselerdi iyi olacaktibebeklerimin biri 2200 biri 2400 müș ama 2400 olan galiba solunum destegi aliyor. Küvozdeler,nekadar kalacaklar bilmiyorum hâla şoktayim neye ugradigimi sasirdim.Yemek yedigim icin genel anestezi olamadim spinal oldu,karnimin dikisleri cok aciyor henuz ayaga kaldirmadilar nasil yürücem bilmiyorum. Süt sagma denemeleri yaptik sadece damla geldi bana dua edin,bebeklerim cok uzun kalirlar diye korkuyorum. Bu haftalrda dogum yapan tecrubeli anneler varmi kac gun kaldilar kuvozde
Canim alah yardimcun olsunKızlar ben acildeyim yatış verdiler kanamam var sabaha alacaklar sanırım bebekleri çok korkuyorum
Ah canim tez zamanda sahlikla kavus yavrularina insallahHanimlar sabah kontrolum vardi,hersey yolunda diye yazmistim.Eve gidip kahvaltimi yaptim birden suyum geldi,acil doguma alindim.Daha 34+1 dik,biraz daha bekleselerdi iyi olacaktibebeklerimin biri 2200 biri 2400 müș ama 2400 olan galiba solunum destegi aliyor. Küvozdeler,nekadar kalacaklar bilmiyorum hâla şoktayim neye ugradigimi sasirdim.Yemek yedigim icin genel anestezi olamadim spinal oldu,karnimin dikisleri cok aciyor henuz ayaga kaldirmadilar nasil yürücem bilmiyorum. Süt sagma denemeleri yaptik sadece damla geldi bana dua edin,bebeklerim cok uzun kalirlar diye korkuyorum. Bu haftalrda dogum yapan tecrubeli anneler varmi kac gun kaldilar kuvozde
Nasip kuzum. Alnimiza ne yazildiysa onu yasiyoruz. İnsallah cok guzel haberler alirsin. Burdaki teyzelerini de habersiz birakma :)Arkadaslar yazan herkese tesekkur ederim,tek tek etiketleyemedim. Bebeklerimden oglen haber alicam,insallah cok uzun sure birakmak zorunda kalmamson haftalarindaki arkadaslar noolurr hicbisey yapmayin hep yatin,ben istirahat ediyodum ama simdiki aklim olsa hic kipirdamazdim. Nasip boyleymis,duada unutmayim
Dogum yapmadin yani dimi canim. Hadi bakalim insallah vazgecmislerdir gelmekten :)Şimdilik geciktirmeye çalışıyorlar doğuma almadılar ama baya korkuttular. Çiğer geliştirici yaptılar her ihtimale karşı bekliyorum biri birşey dermi acaba diye
Pembe veya kirmizili bi akinti mi ? Degilse enfeksiyondan dolayi olabilir.Kızlar mrb dün gece progestanı fitil olarak olarak koyduktan 2 3 saat sonra wc ye gittiğimde sümüklü Bi akıntı geldi şimdide sabahtan beri az az geliyor doktorum da izinde arayıp soramadım normalmi acaba son muayenede idrarda iltihap çıkmıştı biraz onun için 2 tane fitil yazmıştı geçen hafta kullandım bitti acaba ondanmı yoksa nişan mı geliyor ki
Insallah kalirlar daha duamizdasiniz canimŞimdilik geciktirmeye çalışıyorlar doğuma almadılar ama baya korkuttular. Çiğer geliştirici yaptılar her ihtimale karşı bekliyorum biri birşey dermi acaba diye
Canim hateket etmekle olmuyor bu is doktorlar da biz yatmayi kisi kendini suclamasin diye veroyoruz yada bizi suclamasin diye o yuzden kaderin onune kimse gecemez ama yinede iste annelikArkadaslar yazan herkese tesekkur ederim,tek tek etiketleyemedim. Bebeklerimden oglen haber alicam,insallah cok uzun sure birakmak zorunda kalmamson haftalarindaki arkadaslar noolurr hicbisey yapmayin hep yatin,ben istirahat ediyodum ama simdiki aklim olsa hic kipirdamazdim. Nasip boyleymis,duada unutmayim
Bende kanamayla hastaneye yatmıştım. Ciğer geliştirici, kan nakli için 5 gün geciktirip öyle doğuma aldılar ama haftam iyiydi ve çok sancı çıktı. Yoksa daha uzun süre geciktirirlerdi. Kanaman durduysa çok endişelenmemeye çalış. İkiz gebelikte oluyor ne yazık ki ve bende nedenini hiç bulamadılar.Şimdilik geciktirmeye çalışıyorlar doğuma almadılar ama baya korkuttular. Çiğer geliştirici yaptılar her ihtimale karşı bekliyorum biri birşey dermi acaba diye
Yok canım açık sarı gibi hamile değilken ovulasyon döneminde gelen akıntı gibi hiç olmamıştı gebeliğin başından beri korktum birazPembe veya kirmizili bi akinti mi ? Degilse enfeksiyondan dolayi olabilir.
Gebeliğin başından beri kullanıyorum progestanı terleme ve su gibi akıntı yapıyor bende de evet ama bu biraz farklı olunca kafam karıştı inş kötü bişe değildir
Hamilelikte akimti miktari ve rengi surekli degisiyor hormonlara bagli olarak. Bi sorunun isareti degildir ama yinede icin rahat etsin sor doktorunaYok canım açık sarı gibi hamile değilken ovulasyon döneminde gelen akıntı gibi hiç olmamıştı gebeliğin başından beri korktum biraz
Teşekkür ederim canım doktorum yurtdışında olcam tflnm kapalı olur bişe olursa acile nöbetçi doktora görün dedi dediğin gibi Bi sorunun değildir inş. Serviks kısaltması olduğu için herşey inceler oldum rabbim hepimize zamanında doğum nasip etsinHamilelikte akimti miktari ve rengi surekli degisiyor hormonlara bagli olarak. Bi sorunun isareti degildir ama yinede icin rahat etsin sor doktoruna
Çok teşekkür ediyorum kalmaz inşallah bir şeyim, ayrıca inşallah hepiniz böyle zamanında Doğum yaparsınız, herkesin baktım da ne çok derdi var, Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar...Hayırlı olsun şimdiden maşallah Doğum haftanız çok güzel darısı başımıza hastalıklarına da çok geçmiş olsun Doğumdan sonra birşeyin kalmaz inşallah Allah sağlıkla kucağına versin
Yok canım gelmediler bu gecede yatıcam yarına Allah kerim ^^Dogum yapmadin yani dimi canim. Hadi bakalim insallah vazgecmislerdir gelmekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?