2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ah canim benimm bende diyorum bu kiz neden hic yaZmiyor. Demek dogum yaptin. Hayirli ugurlu olsun. Dun doktorum haftan cok iyi demisti bana senle de biz ayniyiz. Hic endiselenme emin ol ki cok kalmazlar. Bu kadar uzme kendini. Sutun gelecegi varsada gelmicek uzuntuden stresten. Dikislerin acisi bugun dahada hafifler. Yurudukce iyilesirsin derler. Bi bakmissn bikac gune koynundalar. Allahim guc kuvvet versin onlara da bian once ciksinlar.

Benimde biri rahiz agzini kapamis belliyorum insallah cikarlar
Bana ikisi de aşağıda dedi tedirginim inşallah canım inşallah çıkar
Hayırlı olsun şimdiden maşallah Doğum haftanız çok güzel darısı başımıza hastalıklarına da çok geçmiş olsun Doğumdan sonra birşeyin kalmaz inşallah Allah sağlıkla kucağına versin
Kızlar ben acildeyim yatış verdiler kanamam var sabaha alacaklar sanırım bebekleri çok korkuyorum
Canım kötü düşünme inşallah sağlıkla kavuş yavrularına bol bol dua oku Rabbim korusun meleklerini

Ah canım bu ara minikler aceleci hep hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün sütünde gelir daha sıcak sütlaç yeyince süt indirir diye duymuştum bir dene sürekli sağ bir de Yok diye bırakma benim eltim 34. Hafta da Doğum yaptı ama onun tekti hiç küvöze bile girmedi seninkiler de kısa sürede çıkar bence sen moralini bozma ki onlarda iyi olsun

Ah canim tez zamanda sahlikla kavus yavrularina insallah

Şimdilik geciktirmeye çalışıyorlar doğuma almadılar ama baya korkuttular. Çiğer geliştirici yaptılar her ihtimale karşı bekliyorum biri birşey dermi acaba diye

Arkadaslar yazan herkese tesekkur ederim,tek tek etiketleyemedim. Bebeklerimden oglen haber alicam,insallah cok uzun sure birakmak zorunda kalmam son haftalarindaki arkadaslar noolurr hicbisey yapmayin hep yatin,ben istirahat ediyodum ama simdiki aklim olsa hic kipirdamazdim. Nasip boyleymis,duada unutmayim

Nasip kuzum. Alnimiza ne yazildiysa onu yasiyoruz. İnsallah cok guzel haberler alirsin. Burdaki teyzelerini de habersiz birakma :)

Kızlar mrb dün gece progestanı fitil olarak olarak koyduktan 2 3 saat sonra wc ye gittiğimde sümüklü Bi akıntı geldi şimdide sabahtan beri az az geliyor doktorum da izinde arayıp soramadım normalmi acaba son muayenede idrarda iltihap çıkmıştı biraz onun için 2 tane fitil yazmıştı geçen hafta kullandım bitti acaba ondanmı yoksa nişan mı geliyor ki

Pembe veya kirmizili bi akinti mi ? Degilse enfeksiyondan dolayi olabilir.

Canim hateket etmekle olmuyor bu is doktorlar da biz yatmayi kisi kendini suclamasin diye veroyoruz yada bizi suclamasin diye o yuzden kaderin onune kimse gecemez ama yinede iste annelik

Şimdilik geciktirmeye çalışıyorlar doğuma almadılar ama baya korkuttular. Çiğer geliştirici yaptılar her ihtimale karşı bekliyorum biri birşey dermi acaba diye
Bende kanamayla hastaneye yatmıştım. Ciğer geliştirici, kan nakli için 5 gün geciktirip öyle doğuma aldılar ama haftam iyiydi ve çok sancı çıktı. Yoksa daha uzun süre geciktirirlerdi. Kanaman durduysa çok endişelenmemeye çalış. İkiz gebelikte oluyor ne yazık ki ve bende nedenini hiç bulamadılar.

M Magnolia5 gelen progestan fitil su gibi sarımsı bir akıntısı var bende de geliyor gece koyuyorum sabah ilaçın dış kabı bile ilk idrarla çıkıyor. Acayip terletiyor sıkıntıya sokuyor beni

M Magnolia5 gelen progestan fitil su gibi sarımsı bir akıntısı var bende de geliyor gece koyuyorum sabah ilaçın dış kabı bile ilk idrarla çıkıyor. Acayip terletiyor sıkıntıya sokuyor beni
Gebeliğin başından beri kullanıyorum progestanı terleme ve su gibi akıntı yapıyor bende de evet ama bu biraz farklı olunca kafam karıştı inş kötü bişe değildir

Hamilelikte akimti miktari ve rengi surekli degisiyor hormonlara bagli olarak. Bi sorunun isareti degildir ama yinede icin rahat etsin sor doktoruna
Teşekkür ederim canım doktorum yurtdışında olcam tflnm kapalı olur bişe olursa acile nöbetçi doktora görün dedi dediğin gibi Bi sorunun değildir inş. Serviks kısaltması olduğu için herşey inceler oldum rabbim hepimize zamanında doğum nasip etsin

Çok teşekkür ediyorum kalmaz inşallah bir şeyim, ayrıca inşallah hepiniz böyle zamanında Doğum yaparsınız, herkesin baktım da ne çok derdi var, Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…