- 31 Ocak 2018
- 417
- 148
- 23
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.281
Insaallah canim bakalimSen iyi düşün canım girmezler inş. Bende bulunsun die aldım ztn canım iki küçük doğsunlar bakalım alacaklarını biberonu
Evet canim tek yumurta benimkiler. Hemde en nadir rastlanilan türünden :) aralarinda zar yok. Bircok riskimiz vardi ama sukur ki bisi olmadan bugunlere geldik. Akinti bende de artti. Kasik agrim cok yok ama belim cok fena yuruyemiyorumAa canim senin tek yumurtami.tek yumurtalarda daha erkene dogum tarihi veriyorlar galiba degilmi. Benimki cift yumurta ama buara surekli adet agrisi gibi agrim oluyor gece karnim sertlesiyo ve akintim baya artti,bunlarin hepsi dogumun yaklastginin belirtisi galiba.Sende durum ne
Benim cift yumurta ama senden daha sorunlu gecti gebeligim:) bu isler nasip kismet.. benimde yarin kontrolum var,haber verelim birbirimizeEvet canim tek yumurta benimkiler. Hemde en nadir rastlanilan türünden :) aralarinda zar yok. Bircok riskimiz vardi ama sukur ki bisi olmadan bugunlere geldik. Akinti bende de artti. Kasik agrim cok yok ama belim cok fena yuruyemiyorumyarin kontrolumuz var bakalim
Ne durumda paşalar. Senin cift miydi ? Doktor erken alicaz felan demiyor onlarin dayanabildigi yere kadar beklicez diyor canim
Olsun kotu gunler geride kaldi. Saglikla alicaz insallah kucagimiza. Benim randevum 16:15 te. Haber veririm canim. Sen de yaz mutlaka. Bu arada cinsiyetler neydi senin soylemis miydin hatirlayamadimBenim cift yumurta ama senden daha sorunlu gecti gebeligim:) bu isler nasip kismet.. benimde yarin kontrolum var,haber verelim birbirimize
Benim sabah 9da,yazarim insallah. İkiside erkek :) seninkiler neOlsun kotu gunler geride kaldi. Saglikla alicaz insallah kucagimiza. Benim randevum 16:15 te. Haber veririm canim. Sen de yaz mutlaka. Bu arada cinsiyetler neydi senin soylemis miydin hatirlayamadim
Benimkilerde erkek :) tek yumurtalar ayni cinsiyet oluyor zaten. Uyandigim gibi giricem siteye. Merak ediyorum :) hayirli guzel haberlerle gel insallahBenim sabah 9da,yazarim insallah. İkiside erkek :) seninkiler ne
Ay Benimde sabah 9 da :))) herkesin yârin kontrol günü :)Benim sabah 9da,yazarim insallah. İkiside erkek :) seninkiler ne
Hepimiz yazalim yarin kontrolden sonra :)Ay Benimde sabah 9 da :))) herkesin yârin kontrol günü :)
Canim sonucu yaz mutlaka,hayirli haberler alalim insallahAy Benimde sabah 9 da :))) herkesin yârin kontrol günü :)
Amin canim insallah insallahSağlıkla alırız insallah kucagimiza
Aaa gerçekten mi oysaki diğerlerinin neden yapıldığı bile belli değil ya zeytinyagi o yuzden bana masum gelmisti neyse dikkatli olmak lazim tesekkurler bilgi icin
Bizde aynı duyguları yaşadık, o günleri görücez mi, nasıl geçecek aylar hele hele son haftalar aman Doğum korkusu nasıl bakıcam nasıl yapıcam derken günlerin o anda geçmiyor gibi gelirken askında ne kadar çabuk geçtiğini düşünüyorum şimdi.. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Benim doktorum ilk zamanlardan beri ikizde normal dogumun riskli oldugunu ve sezaryenle dogurtacagini soyluyordu ama ben yinede acaba normal olurmu diye dusunuyordum.Fakat gecen hafta kontrolumde ikisininde başı yukardaydi ve artik yerleri daraldigi icin başaşagi dönmezlermis,dolayisiyla normal dogum ihtimalim sifirlandi.Son zamanlarda bu grupta dogum yapan arkadaslarda hep sezaryen oldu ama nadirde olsa normal dogum yapan ikiz annelerini okudumMerhaba kızlar, bende ikiz bekliyorum sizler gibi. Merak ettiğim konu çoğunluk sezaryenmi olacak? Doktorlarınız ne öneriyor bu konuda
Henüz yağ ve şampuan kullanmaya başlamadım sadece su ile yıkadım daha sonra bebe yağı mustela almıştım onu kullanacağım. Mama olarak hastane aptamil 1 numara vermisti kutu bitene kadar devam ediyorum ama bende sma yada smilac ile devam edebilirim.Kızlar Doğum yapan anneler bebek yağı konusunda düşünceleriniz tutumunuz nedir? Ve mama takviyesi yapan varsa hangi marka tercih editorsunuz? Hipp organik veriyorum fakat kilo aldırmıyor bebeklere gibi yorumlar duyuyorum.
Ben avent biberon almıştım yaninda hastaneye götürdüm ama hemşireler lansinoh yenidoğan daha iyi ondan alın dediler bizde lansinoh aldık zaten hastanede steril ediyorlar.Merhaba arkadaslar biberon aldiniz mi? Cam mi almak lazim? Mamajo kullanan var mi? Benim kucuk olan bebegin gelisimi iyice yavaslamis. Bir haftada sadece 20 gram almisyarin ciger gelistirici olacagim. Doktorum haftaya bile alabiliriz suyu azalmaya baslamis dedi onun icin hazirlik yapmam lazim. Daha da hicbir sey yapmamistim iyiyim 35 leri görürüm diye
Bez olarak pampers prematüre 7. Paketi bitirdim ben 0 numara aldım bebeklerimin kilosu 2680 ve 2950gr.di boylar haftaya göre uzun olduğu için 1 numara büyük geldi bende 0 numara devam ediyorum halen.Emzik de almadim. Bunlara bakayim emzikler de mi yenidogan canim? Hastane çıkışı set aldim ikiser tane onlari utuleyecegim. Sut sagma pompasi siparisi verdim daha gelmedi. Premature bez mi almaliyiz sizce?
Benim dr. ikiside baş geliş olsaydı sende kan sulandırıcı iğne kullanmasaydın normal doğum olabilirdi dedi ama iğneden ötürü bana spinal bile.yapılmadı genel.anestezi aldım.Benim doktorum ilk zamanlardan beri ikizde normal dogumun riskli oldugunu ve sezaryenle dogurtacagini soyluyordu ama ben yinede acaba normal olurmu diye dusunuyordum.Fakat gecen hafta kontrolumde ikisininde başı yukardaydi ve artik yerleri daraldigi icin başaşagi dönmezlermis,dolayisiyla normal dogum ihtimalim sifirlandi.Son zamanlarda bu grupta dogum yapan arkadaslarda hep sezaryen oldu ama nadirde olsa normal dogum yapan ikiz annelerini okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?