- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.261
İyiyiz canım, kilo aldırmaya çalışıyorum geceler yoğun:)) sabaha karşı 2-3 saat uyuyorlar kesintisiz ben de o zaman uyuyorum gün içinde gelen giden oluyor. Uykusuzluk hat safhada ama dayanılıyor ben Zaten hamilelikten idmanlıyım. Şaka maka yarın 2 haftalık olacağız, Doğumdan hafif sarkık bir göbek dışında pek bir rahatsız edecek bişey kalmadı. Sevişip duruyorum minnak kuzularla
Merhaba arkadaslar biberon aldiniz mi? Cam mi almak lazim? Mamajo kullanan var mi? Benim kucuk olan bebegin gelisimi iyice yavaslamis. Bir haftada sadece 20 gram almisyarin ciger gelistirici olacagim. Doktorum haftaya bile alabiliriz suyu azalmaya baslamis dedi onun icin hazirlik yapmam lazim. Daha da hicbir sey yapmamistim iyiyim 35 leri görürüm diye
Doktorum da prof. Perinetolog ama ölçümlerde yanlislik olabilir mi ki? Sannci kanama hicbir sey yok simdiye kadar da hic olmadi ama gelisimleri hepsinden onemliymis demek ki33+3 de doğum yaptı arkadaşım . İkizlerinin maşallah var arada 300 gr farkla dogdular ama sağlıkları yerindeydi . Sadece 10gun kuvezde kaldılar . Allah seninde yardımcın olsun . İkiz gebelikte ne zaman neyle karsilasacagini bilemiyor insan . Sen yinede başka bir doktora muayene ol bence . Benim de geçen hafta 88 gr fark olmuş aralarında diye telaslandirdi beni . Bugun başka doktora gittim normaldi yolundaydi. Dilersen başkasına da görün
Durur durur insallah benim acilmam olduğu halde bakalım yarın ne diyecek bende tırsmıyor değilim ama en azından 36 yo bi görsek süper olur canımBen 30.haftada 4doz oldum daha Olmadim bayram Dan sonra duruma göre yine yaparz dedi bi diorum bana da gun versin bi diorum bi 10gun daha dursnlar Huff hayirlisi hakkimzda
Doktorum da prof. Perinetolog ama ölçümlerde yanlislik olabilir mi ki? Sannci kanama hicbir sey yok simdiye kadar da hic olmadi ama gelisimleri hepsinden onemliymis demek ki
Verdi canım kullanıyorum doktorumlada görüştüm bi müddet böyle olabilir dedi bebekler için sıkıntı yok şükür ama istirahat et dedi bazı kişilerde fitilden kaynaklı bu sorunu yaşıyormuş bendede bundan kaynaklımı diye düşünmeye başladımCanim ben 12 haftama girdim bende çok şükür lekelenme falan olmadi bi doktora randuvu al canim ben progesteron hap kulaniyom eminim doktorunda sana vermiştir
Canım dr Bora’na yenidoğan biberon aldım 2 tane avent smothie emzik aldım cok sıkıntı etme çanta işi kolay iş hemen hakkedersin inş almak istediğin bişi varsa sor ben tamamladım benim çanta kapıda hazır da duruyor :)Merhaba arkadaslar biberon aldiniz mi? Cam mi almak lazim? Mamajo kullanan var mi? Benim kucuk olan bebegin gelisimi iyice yavaslamis. Bir haftada sadece 20 gram almisyarin ciger gelistirici olacagim. Doktorum haftaya bile alabiliriz suyu azalmaya baslamis dedi onun icin hazirlik yapmam lazim. Daha da hicbir sey yapmamistim iyiyim 35 leri görürüm diye
Emzik de almadim. Bunlara bakayim emzikler de mi yenidogan canim? Hastane çıkışı set aldim ikiser tane onlari utuleyecegim. Sut sagma pompasi siparisi verdim daha gelmedi. Premature bez mi almaliyiz sizce?Canım dr Bora’na yenidoğan biberon aldım 2 tane avent smothie emzik aldım cok sıkıntı etme çanta işi kolay iş hemen hakkedersin inş almak istediğin bişi varsa sor ben tamamladım benim çanta kapıda hazır da duruyor :)
Bizde aynı duyguları yaşadık, o günleri görücez mi, nasıl geçecek aylar hele hele son haftalar aman Doğum korkusu nasıl bakıcam nasıl yapıcam derken günlerin o anda geçmiyor gibi gelirken askında ne kadar çabuk geçtiğini düşünüyorum şimdi.. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallahYa sizden bunları duyunca kendi başıma gelmis gibi hayallere daliyorum :) uykuya duskunum ama onları da çok heyecanla bekliyorum . Çok başka bir duyguymus ikiz hazırlığı :)) sizin gibi yazacak miyiz ki bizlerde :)
Kalp atisindan anlasiliyor canim. Cift yumurtada da iki kese gorunuyormus. Benimki tek kese iki kalp atisi vardiMerhaba arkadaşlar Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler yavrularını doğumu yaklaşanlar da sağlıkla kuzularına kavuşsunlar inşallah benim gibi yolun başında olan veya Doğuma zamanı olanlara da hayırla tamamına erdirsin Rabbim inş
Ben özellikle normal yolla ikiz bebek bekleyen annelere sormak istiyorum bebeğinizin çift yumurta ya da tek yumurta ikizi olduğu nasıl anlaşıldı acaba
Direk 2 ayrı kese gördük canım biz sonra kalp atışı sonra plasentaları ayrı ayrı gördük çok net belli oluyorduMerhaba arkadaşlar Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler yavrularını doğumu yaklaşanlar da sağlıkla kuzularına kavuşsunlar inşallah benim gibi yolun başında olan veya Doğuma zamanı olanlara da hayırla tamamına erdirsin Rabbim inş
Ben özellikle normal yolla ikiz bebek bekleyen annelere sormak istiyorum bebeğinizin çift yumurta ya da tek yumurta ikizi olduğu nasıl anlaşıldı acaba
Canım geçmiş olsun moralini bozmamaya çalış toparlar miniğin allahın izniyle haftanda kötü değil bana 28 de bile alabiliriz demişlerdi 30 ları göremem die korkuyordum şükür 30 olcaz iki gün sonra rabbim bilir en doğru zamanı sen canını sıkma ben avent cam biberon aldım iki tane küçükMerhaba arkadaslar biberon aldiniz mi? Cam mi almak lazim? Mamajo kullanan var mi? Benim kucuk olan bebegin gelisimi iyice yavaslamis. Bir haftada sadece 20 gram almisyarin ciger gelistirici olacagim. Doktorum haftaya bile alabiliriz suyu azalmaya baslamis dedi onun icin hazirlik yapmam lazim. Daha da hicbir sey yapmamistim iyiyim 35 leri görürüm diye
Biz 10.haftada ogrendik. Tek kese 2 bebek vardi cok sasirdik :) aralarinda zar da yok benimkilerin. Sukur bu gunlere geldik. Mucize bebeklerimMerhaba arkadaşlar Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler yavrularını doğumu yaklaşanlar da sağlıkla kuzularına kavuşsunlar inşallah benim gibi yolun başında olan veya Doğuma zamanı olanlara da hayırla tamamına erdirsin Rabbim inş
Tesekkurler canim. Ben de inceliyorum ama acaba dogumdan sonra mi alsan zatem küvöze girerler diyorum. Cok aradayim. Allah hepimize yardim etsin. Stresli bir surecCanım geçmiş olsun moralini bozmamaya çalış toparlar miniğin allahın izniyle haftanda kötü değil bana 28 de bile alabiliriz demişlerdi 30 ları göremem die korkuyordum şükür 30 olcaz iki gün sonra rabbim bilir en doğru zamanı sen canını sıkma ben avent cam biberon aldım iki tane küçük
Aa canim senin tek yumurtami.tek yumurtalarda daha erkene dogum tarihi veriyorlar galiba degilmi. Benimki cift yumurta ama buara surekli adet agrisi gibi agrim oluyor gece karnim sertlesiyo ve akintim baya artti,bunlarin hepsi dogumun yaklastginin belirtisi galiba.Sende durum neBiz 10.haftada ogrendik. Tek kese 2 bebek vardi cok sasirdik :) aralarinda zar da yok benimkilerin. Sukur bu gunlere geldik. Mucize bebeklerim
Sen iyi düşün canım girmezler inş. Bende bulunsun die aldım ztn canım iki küçük doğsunlar bakalım alacaklarını biberonuTesekkurler canim. Ben de inceliyorum ama acaba dogumdan sonra mi alsan zatem küvöze girerler diyorum. Cok aradayim. Allah hepimize yardim etsin. Stresli bir surec
Aaa gerçekten mi oysaki diğerlerinin neden yapıldığı bile belli değil ya zeytinyagi o yuzden bana masum gelmisti neyse dikkatli olmak lazim tesekkurler bilgi icinBende bir kere Zeytinyağı surmustum tüm vücudu kabarmisti alerji gibi . Doktor Zeytinyağinin ağır geldiğini söylemişti canım
Insulin degil ama kan sulandirici yapiyorum her gun ilk basta kabullenemesem de alistim artik kol bacak gobekten yapabiliyorsun ama en az aciyan yer gobek ben surekli gobegimden yapıyorum püf nokta olarak yavaş yavaş yapmanı ve eğer kilon yoksa kas içine inmemeye calismani tavsiye ederim gerçi ınsulin iğnesinin ucu biraz daha kısa ilk başlarda çok morardım ama şimdi sadece iğne yerleri belli oluyor allah yar ve yardımcımız olsunBen bugün insulin e başlıyorum çok da tedirginim bakalım nasıl yapacağım aramızda kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?