2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ya sizden bunları duyunca kendi başıma gelmis gibi hayallere daliyorum :) uykuya duskunum ama onları da çok heyecanla bekliyorum . Çok başka bir duyguymus ikiz hazırlığı :)) sizin gibi yazacak miyiz ki bizlerde :)

Ben 2 adet chicco nun plastik 60 ml lik biberonunu aldım . Büyük biberonda cam ile plastik arasında kaldım . Çünkü kısımda 2 tane kırıldı cam . Kaliteli ürünün ( chicco, avent , Dr Browns ) plastiği de iyi olur, sanırım plastik alacağım

Doktorum da prof. Perinetolog ama ölçümlerde yanlislik olabilir mi ki? Sannci kanama hicbir sey yok simdiye kadar da hic olmadi ama gelisimleri hepsinden onemliymis demek ki

Ben 30.haftada 4doz oldum daha Olmadim bayram Dan sonra duruma göre yine yaparz dedi bi diorum bana da gun versin bi diorum bi 10gun daha dursnlar Huff hayirlisi hakkimzda
Durur durur insallah benim acilmam olduğu halde bakalım yarın ne diyecek bende tırsmıyor değilim ama en azından 36 yo bi görsek süper olur canım

Doktorum da prof. Perinetolog ama ölçümlerde yanlislik olabilir mi ki? Sannci kanama hicbir sey yok simdiye kadar da hic olmadi ama gelisimleri hepsinden onemliymis demek ki

Canım benim doktorum da tipta prof canım . Aralarında 80 gr vardı . 2hafta sonra muayenemde 88 olmus fark. Ve bana 100 gr ma yaklastin risk falan diye evraklarimi aldı yaa. Haftaya tekrar gel dedi . Walla ya çok pimpirikli yada abartti . Yarın bir daha gidecegim . Birde devlete gidiyorum. Bugün devlettekine gittim o da olctu birini 1095 diğerini 1040 dedi . Ama 88 olsa da normal dedi . Şimdi ben hangisine inanayim :)

Canim ben 12 haftama girdim bende çok şükür lekelenme falan olmadi bi doktora randuvu al canim ben progesteron hap kulaniyom eminim doktorunda sana vermiştir
Verdi canım kullanıyorum doktorumlada görüştüm bi müddet böyle olabilir dedi bebekler için sıkıntı yok şükür ama istirahat et dedi bazı kişilerde fitilden kaynaklı bu sorunu yaşıyormuş bendede bundan kaynaklımı diye düşünmeye başladım

Canım dr Bora’na yenidoğan biberon aldım 2 tane avent smothie emzik aldım cok sıkıntı etme çanta işi kolay iş hemen hakkedersin inş almak istediğin bişi varsa sor ben tamamladım benim çanta kapıda hazır da duruyor :)

Merhaba arkadaşlar Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler yavrularını doğumu yaklaşanlar da sağlıkla kuzularına kavuşsunlar inşallah benim gibi yolun başında olan veya Doğuma zamanı olanlara da hayırla tamamına erdirsin Rabbim inş
Ben özellikle normal yolla ikiz bebek bekleyen annelere sormak istiyorum bebeğinizin çift yumurta ya da tek yumurta ikizi olduğu nasıl anlaşıldı acaba

Emzik de almadim. Bunlara bakayim emzikler de mi yenidogan canim? Hastane çıkışı set aldim ikiser tane onlari utuleyecegim. Sut sagma pompasi siparisi verdim daha gelmedi. Premature bez mi almaliyiz sizce?

Ya sizden bunları duyunca kendi başıma gelmis gibi hayallere daliyorum :) uykuya duskunum ama onları da çok heyecanla bekliyorum . Çok başka bir duyguymus ikiz hazırlığı :)) sizin gibi yazacak miyiz ki bizlerde :)
Bizde aynı duyguları yaşadık, o günleri görücez mi, nasıl geçecek aylar hele hele son haftalar aman Doğum korkusu nasıl bakıcam nasıl yapıcam derken günlerin o anda geçmiyor gibi gelirken askında ne kadar çabuk geçtiğini düşünüyorum şimdi.. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah

Kalp atisindan anlasiliyor canim. Cift yumurtada da iki kese gorunuyormus. Benimki tek kese iki kalp atisi vardi

Direk 2 ayrı kese gördük canım biz sonra kalp atışı sonra plasentaları ayrı ayrı gördük çok net belli oluyordu

Canım geçmiş olsun moralini bozmamaya çalış toparlar miniğin allahın izniyle haftanda kötü değil bana 28 de bile alabiliriz demişlerdi 30 ları göremem die korkuyordum şükür 30 olcaz iki gün sonra rabbim bilir en doğru zamanı sen canını sıkma ben avent cam biberon aldım iki tane küçük

Biz 10.haftada ogrendik. Tek kese 2 bebek vardi cok sasirdik :) aralarinda zar da yok benimkilerin. Sukur bu gunlere geldik. Mucize bebeklerim

Tesekkurler canim. Ben de inceliyorum ama acaba dogumdan sonra mi alsan zatem küvöze girerler diyorum. Cok aradayim. Allah hepimize yardim etsin. Stresli bir surec

Biz 10.haftada ogrendik. Tek kese 2 bebek vardi cok sasirdik :) aralarinda zar da yok benimkilerin. Sukur bu gunlere geldik. Mucize bebeklerim
Aa canim senin tek yumurtami.tek yumurtalarda daha erkene dogum tarihi veriyorlar galiba degilmi. Benimki cift yumurta ama buara surekli adet agrisi gibi agrim oluyor gece karnim sertlesiyo ve akintim baya artti,bunlarin hepsi dogumun yaklastginin belirtisi galiba.Sende durum ne

Bende bir kere Zeytinyağı surmustum tüm vücudu kabarmisti alerji gibi . Doktor Zeytinyağinin ağır geldiğini söylemişti canım
Aaa gerçekten mi oysaki diğerlerinin neden yapıldığı bile belli değil ya zeytinyagi o yuzden bana masum gelmisti neyse dikkatli olmak lazim tesekkurler bilgi icin

Mrb kızlar sürekli takipteyım ama yazmaya fırsatım olmuyo yogunm 32+2 günlük ikizlerime gebeyim aşırı derecede baskı hissediyorum alt tarafta sanki bebisler itiyor gibi acaba bu haftalarda normalmi korkuyorm lütfen cevap verirmisiniz

Ben bugün insulin e başlıyorum çok da tedirginim bakalım nasıl yapacağım aramızda kullanan var mı
Insulin degil ama kan sulandirici yapiyorum her gun ilk basta kabullenemesem de alistim artik kol bacak gobekten yapabiliyorsun ama en az aciyan yer gobek ben surekli gobegimden yapıyorum püf nokta olarak yavaş yavaş yapmanı ve eğer kilon yoksa kas içine inmemeye calismani tavsiye ederim gerçi ınsulin iğnesinin ucu biraz daha kısa ilk başlarda çok morardım ama şimdi sadece iğne yerleri belli oluyor allah yar ve yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…