• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canim ya yinede sen daha iyi bilirsin ama bebekler tam anlamiyla aslinda ciger gelisimini 38 de tamamliyormus. 34 diye diretme doktora birak 1 yada 2 hafta daha disini siksan bebislerini kuvezden tam anlamiyla kurtarmis olursun. Inan hepimiz zorlaniyoruz. hepimizde farkli farkli sorunlar var. Benim bildigim kadariyla bebekler dogmadan bilemiyorlar kuveze girermi girmezmi akciger tam manasiyla gelistimi gelismedimi. Bende 37 yi gorme pesindeyim en azindan prematurelikten cikmis olurlar. Tabiii dururlarsa
Geçen cuma gittim kontrole 3 hafta sonraya verdi 29 unda gidicem ozaman ne diyecek bakalım ben gene kendimi sıkmaya çalışırım nolur bende bilmiyorum

Geçen cuma gittim kontrole 3 hafta sonraya verdi 29 unda gidicem ozaman ne diyecek bakalım ben gene kendimi sıkmaya çalışırım nolur bende bilmiyorum
Yani en azından yine dayanmaya calis biraz biz kesin erken demiyoruz ama gerçekten küvözde 1 hafta anne karnında bir güne bedelmiş allah o günleri göstermesin ama bi yakının ailen yanındaysa en azından hep yat hiç kalkma bir süre zaman çabuk geçer doktorun zaten söyler sana

Yani en azından yine dayanmaya calis biraz biz kesin erken demiyoruz ama gerçekten küvözde 1 hafta anne karnında bir güne bedelmiş allah o günleri göstermesin ama bi yakının ailen yanındaysa en azından hep yat hiç kalkma bir süre zaman çabuk geçer doktorun zaten söyler sana
Annem yanımda canım hiç kalkmıyorum zaten ona rağmen zorlanıyorum birde yalnız kalsam hiçbirşey yapamazmışım. Çalıştığım için yatmak okadar zor geliyorki vakit hiç geçmiyor. Ben arkadaştan sonra kötü oldum anne karnında hayatlarını kaybedince sürekli bi korku oluştu içimde ondanda doğsunlar istiyorum aslında

Hiicc merak etme:) ben 10 kilo almama ragmen kendimi patetes cuvali gibi hissediyorum,yatakta dönerken bile esim yardim ediyor :eek: Ki daha 3 hafta oncesine kadar temizlik yemek her isimi kendim yapiyodum,hamile oldugumu unutup merdivenlerden hizli hizli iniyodum.. o eski halimden eser yok simdii:KK70:

Wayyy be demek öyle oldu :)) siz dogurcaksiniz biz patates cuvalina döneceğiz :) sıra sıra :))

Annem yanımda canım hiç kalkmıyorum zaten ona rağmen zorlanıyorum birde yalnız kalsam hiçbirşey yapamazmışım. Çalıştığım için yatmak okadar zor geliyorki vakit hiç geçmiyor. Ben arkadaştan sonra kötü oldum anne karnında hayatlarını kaybedince sürekli bi korku oluştu içimde ondanda doğsunlar istiyorum aslında
Öyle düşünme ,onlar iyi olacaklar zaman çabuk geçiyor rabbimin izniyle bişeyleri kalmayacak insallah iyi olacaklar sen sıkıntı etme ne kadar olumsuz düşünürsen o kadar olumsuzu çağırırsın hiç öyle düşünme çünkü oldu da allah korusun erken alınmalarını istersin doktor ok der alır ama gelişimleri tamamlanmamış olursa vicdan aZabı çekersin daha cok

Hakkindan hayirlisi arkadasim. Ay canim ya korkma her gebelik farkli her dogum farkli. Bazen bende birseyler duyunca vesvese yapiyorum ama yanlis yapiyoruz. Insallah cok guzel olacak hersey. birer birer alacagiz meleklerimizi kucaklarimiza.

Slm arkadaşlar. Bende 14+2 ikizlere hamileyim. Bu zamanlarda ve onumuzdeki surecte Yaptirmamiz gereken test igne vs. Var mı. Tecrubeli arkadaslar paylaşabilir mi. Çok teşekkürler.

Kızlar kaşıntı sorunu yasayan warmi bikac gundur çok kötüyüm Gecen aylarda karaciger enzimlerine bakildi sıkıntı yok ama simdi bu kaşıntı ne anlamadim uyutmuo bile :KK43:(
Canım ihmal etme benim kolestaz şüphesiyle aynen karaciğer enzimlerin yüksek çıktı 1 hafta daha bekletmedi hemen aldı, bende hatır hutur kaşındım. Öncesinde benimde yoktu hiçbirşeyim, doktorunla görüş bekletmeden

Canım ihmal etme benim kolestaz şüphesiyle aynen karaciğer enzimlerin yüksek çıktı 1 hafta daha bekletmedi hemen aldı, bende hatır hutur kaşındım. Öncesinde benimde yoktu hiçbirşeyim, doktorunla görüş bekletmeden

Kaşıntı bölgesel miydi . Yani sadece gobegimde var . Bugüne kadar onca test yapıldı birşey çıkmadı . Acaba anlaşılmıyor mu . Ya da çatlak başlangıcından dolayı mı bu kasintilar :işsiz:

Ben boyle bi kaşıntı gormedim ya her bi noktam kasinio yarin randevum bakalim ne dicek yarin 34+5 oluyorz kuvoz tehlikemz warmi hala canim ya:(

Kaşıntı bölgesel miydi . Yani sadece gobegimde var . Bugüne kadar onca test yapıldı birşey çıkmadı . Acaba anlaşılmıyor mu . Ya da çatlak başlangıcından dolayı mı bu kasintilar :işsiz:
Sadece göbekse normal gerilmeden dolayı, çatlakta yakındır o vakit, çatlaksız ikiz gebelik göbişi düşünemiyorum;)

Ben boyle bi kaşıntı gormedim ya her bi noktam kasinio yarin randevum bakalim ne dicek yarin 34+5 oluyorz kuvoz tehlikemz warmi hala canim ya:KK43:
Umarım değildir ama benim öyleydi önemli bir belirti hem ikiz gebelikte %22 kolestaz görülüyor ve genelde son haftalarda çıkıyor. Küvöz ise kara kaplı kutu inan bak benim biri 2.080 gr doğdu girmedi, haftanda kötü değil gayet iyi, stresleme kendini.

Kızlar Doğum yapan anneler bebek yağı konusunda düşünceleriniz tutumunuz nedir? Ve mama takviyesi yapan varsa hangi marka tercih editorsunuz? Hipp organik veriyorum fakat kilo aldırmıyor bebeklere gibi yorumlar duyuyorum.

Kızlar Doğum yapan anneler bebek yağı konusunda düşünceleriniz tutumunuz nedir? Ve mama takviyesi yapan varsa hangi marka tercih editorsunuz? Hipp organik veriyorum fakat kilo aldırmıyor bebeklere gibi yorumlar duyuyorum.
Ben kızımda bebe yağını sadece masaj falan yapacagimda yada vücudunda kuru yer farkettiğimde kullanmıştımsimdi olsa zeytinyagikullanirim. zaten yumuşacık oluyor tenleri bebe yagi hava aldırmıyormuş gozenekleri tikiyor gibi geliyor bana.. mama konusunda hiçbir fikrim yok geçen markette aptamilin 1 kutu fiyatının 50 tl olduğunu gorunceki soktayim hala ;)

Bebek yagi kullanıyorum çok yumuşak oluyir ciltleri mama olarakta aptamil veriyorum

Back