2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Sadece göbekse normal gerilmeden dolayı, çatlakta yakındır o vakit, çatlaksız ikiz gebelik göbişi düşünemiyorum

Başladı çatlaklar maalesef . O kadarda yağ krem kullanmama ragmen oluyor işte . Sen nasılsın bebeklerin nasıl ? Geceler ne durumda :)

Bende bir kere Zeytinyağı surmustum tüm vücudu kabarmisti alerji gibi . Doktor Zeytinyağinin ağır geldiğini söylemişti canım

Slm hanımlar 13 haftalık ikizlerime hamileyim benim lekelenmelerim sizler bu durumu Nasıl yaşadınız istirahat ediyorum ama yinede devam ediyor yemek yeme su içmede problem yaşıyorum ceviz felanda yiyemiyorum bu durumu Nasıl aşacam yardım lütfen

Lekelenme varsa dikkat edin. Hep istirahat lazim. Ben iki kez yogun kanama yasadim. Hala hafif lekelenme oluyor bu ara azaldi. Hep dinlenme halindeyim. Cevizden bir ara tiksinmistim. Tekrar basladim yiyebiliyorum. Suyu da daha rahat iciyorum bir ara ben de zorlanmistim.

Kızlar Doğum yapan anneler bebek yağı konusunda düşünceleriniz tutumunuz nedir? Ve mama takviyesi yapan varsa hangi marka tercih editorsunuz? Hipp organik veriyorum fakat kilo aldırmıyor bebeklere gibi yorumlar duyuyorum.
Aptamil prematüre veriyorum mama, düşük ağırlıkta doğdukları için. Bebe yağıda daha kullanmadım. Organik, kimyasal içermeyen bir marka aldım ama gene de daha içime sinmedi harici bir şey sürmek ciltlerine.

Saol canim Verdigin bilgiler icin hayirlisi hakkimzda

Bende bugün 35 oldum yarın doktor randevum var Doğum için tarih verecek Canım ciğer geliştirici iğne oldun mu ? Benim doktorum ideal tarih 37 diyor
Ben 30.haftada 4doz oldum daha Olmadim bayram Dan sonra duruma göre yine yaparz dedi bi diorum bana da gun versin bi diorum bi 10gun daha dursnlar Huff hayirlisi hakkimzda

Çok yoğun bir şekilde değil ama hergün lekem geliyo sen progestan kullanıyormusun hala inşallah bende atlatıp bu dönemi düzenli bi şekilde devam ederim

Çok yoğun bir şekilde değil ama hergün lekem geliyo sen progestan kullanıyormusun hala inşallah bende atlatıp bu dönemi düzenli bi şekilde devam ederim
Canim ben 12 haftama girdim bende çok şükür lekelenme falan olmadi bi doktora randuvu al canim ben progesteron hap kulaniyom eminim doktorunda sana vermiştir

Başladı çatlaklar maalesef . O kadarda yağ krem kullanmama ragmen oluyor işte . Sen nasılsın bebeklerin nasıl ? Geceler ne durumda :)
İyiyiz canım, kilo aldırmaya çalışıyorum geceler yoğun:)) sabaha karşı 2-3 saat uyuyorlar kesintisiz ben de o zaman uyuyorum gün içinde gelen giden oluyor. Uykusuzluk hat safhada ama dayanılıyor ben Zaten hamilelikten idmanlıyım. Şaka maka yarın 2 haftalık olacağız, Doğumdan hafif sarkık bir göbek dışında pek bir rahatsız edecek bişey kalmadı. Sevişip duruyorum minnak kuzularla

Aynen bende sürmedim bebe yağı, memnun musun mamadan benimkiler hemen aldı sütü de mamayı da ama bakalım yarın tartı da göreceğiz performansı

Ben 30.haftada 4doz oldum daha Olmadim bayram Dan sonra duruma göre yine yaparz dedi bi diorum bana da gun versin bi diorum bi 10gun daha dursnlar Huff hayirlisi hakkimzda
Sizinlede 1 gun aramiz. Bende carsamba dr a gidicem gun versin istiyorum artik ayni sizin gibiyim. Bir yandanda 2 hafta dursa diyorum. Duruyursa dursunlar 2 hafta daha. yanliz gununu bilmek istiyorum artik. Bakalim ne diyecek. Top gibi yuvarlaniyorum. bebeklerimde tombik. cok zormus ikiz gebelik

Kizlar bende cok sukur bugun ikiz annesi oldugumu ogrendim. Bi onceki kontrolde tekti. Bi kesenin icinde 2 tane yolk sac her yolkta 1 bebek vardi kalpleri de duydyk ama arada bolme yoktu. Sonradan olacak mi hic sormadim doktora dogrusu yeni ogrendim oyle bi farklilik oldugunu

Merhaba arkadaslar biberon aldiniz mi? Cam mi almak lazim? Mamajo kullanan var mi? Benim kucuk olan bebegin gelisimi iyice yavaslamis. Bir haftada sadece 20 gram almis yarin ciger gelistirici olacagim. Doktorum haftaya bile alabiliriz suyu azalmaya baslamis dedi onun icin hazirlik yapmam lazim. Daha da hicbir sey yapmamistim iyiyim 35 leri görürüm diye

Gunde bir tablet aliyorum progestan. Kanama sonrasi ignesini de kullandim bir sure. Pruluton depot ignesini de 5 gunde bir duzenli yaptiriyorum. Hepimiz insallah rahat geciririz

Benim sonradan oldu canim . 9. Haftada arada zar gördük . Hayırlı olsun bebeklerin :)

33+3 de doğum yaptı arkadaşım . İkizlerinin maşallah var arada 300 gr farkla dogdular ama sağlıkları yerindeydi . Sadece 10gun kuvezde kaldılar . Allah seninde yardımcın olsun . İkiz gebelikte ne zaman neyle karsilasacagini bilemiyor insan . Sen yinede başka bir doktora muayene ol bence . Benim de geçen hafta 88 gr fark olmuş aralarında diye telaslandirdi beni . Bugun başka doktora gittim normaldi yolundaydi. Dilersen başkasına da görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…