• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

@Dta82 @Emotionn35 phuket79 phuket79 ve dogum yapmis diger tecrübeli hanimlar süt sagmayla ilgili herkes farkli bisey söylüyor,simdiden lansinoh ciftli elektrikli alip hastane cantama koyayimmi yoksa dogumdan sonra duruma göremi alinir yada hastane tipimi kiralamak gerekir o_O tecrübelerinize dayanarak bizi aydinlatirmisiniz:confused:
Bende ameda çiftli pompa var ama ben ameda elit hastane tipi kiraladım hiç acıtmıyor tam boşaltıyor ilk günden bana lazım oldu bebekte memeyi boşaltanıyo ilk günler güçsüz oluyo hiç kafana takma kirala sütün durumuna göre ya alırsın yada kiralamayla devam edersin

Nerden kiralaniyor canim? Hastaneden mi? Hastane tipi olanlar cok pahali piyasada

yok canım hastaneden değil, biz koşuyolu'nda bir yerden kiraladık. madela diye internette arattığımızda bulduk yeri. aylık 175 liraydı galiba. 5000 liralık da senet imzalattılar, teminat olarak.

Kızlar bana bi yardımcı olun lütfen

Dün doktordaydim tıpta . Bebeklerin arasındaki gr farkı 88 olmuş . Doktor tüm evraklarimi aldı . Aralarındaki fark açılmış dedi . Belgelerin incelenecek falan dedi . Ya 88 gram da ne var ki . Tek yumurta ikizleri benimkiler normal değil mi durum ???

Ayrıca 16 kilo aldığım icin hemen spora başla dedi . Ben 46 ile hamile kaldım 62 yim ama spor yapılacak kadar iri durmuyorum . Zaten agrilar da başladı eklem yerlerinde artık .
Bu kadar fark çok değil bence neden bu kadar abartti acaba.ikizlerde spor yapmak tehlikeli diye biliyorum heran doğumu tetikler diye

yok canım hastaneden değil, biz koşuyolu'nda bir yerden kiraladık. madela diye internette arattığımızda bulduk yeri. aylık 175 liraydı galiba. 5000 liralık da senet imzalattılar, teminat olarak.
Ay ben hiç okumadım o kağıtları kesin bende senet imzaladım Ataşehir sen kiraladım bende ahh ne imzaladım acaba satsalar haberim olmıycak

Kizlar bisey sormak istiyorum tup bebek olan ikiz annelere ben cumartesi vajinal jeli bırakıyorum doktor ondan sonra progesteron hep verdi gece yatmadan once1 tane alacam ama korkuyorum jeli birakmaya jeli birakip benim gibi hapa gecen var mi

Kizlar bisey sormak istiyorum tup bebek olan ikiz annelere ben cumartesi vajinal jeli bırakıyorum doktor ondan sonra progesteron hep verdi gece yatmadan once1 tane alacam ama korkuyorum jeli birakmaya jeli birakip benim gibi hapa gecen var mi
Evet canim bende 3. Aydan sonra jeli birakip progestan hapa basladim hâla ona devam ediyorum.jelin kullanimi daha sıkıntili,hap rahat oluyor

Bende 12. Haftada jeli bıraktım 22. Haftada rahim azğı uzunluğunun kısalmasıyla progestan 200mg başladim. Ağız yoluyla değil vajinal yolla alıyorım hergün 1 tane ve şükür işe yaradı 31 mmden 49mm çıktı . Vajinal almak zor oluyor ve beni acayip terletiyor inş şifa olur

Bende 12. Haftada jeli bıraktım 22. Haftada rahim azğı uzunluğunun kısalmasıyla progestan 200mg başladim. Ağız yoluyla değil vajinal yolla alıyorım hergün 1 tane ve şükür işe yaradı 31 mmden 49mm çıktı . Vajinal almak zor oluyor ve beni acayip terletiyor inş şifa olur
Sağol canimm inşallah Allah razi olsun

Ben de 12. Haftaya kadar kullandim simdi gece yatarken hap aliyorum dr o sekilde verdi

Arkadaşlar dua Topigime katılır mısınız
Tüp bebek tedavisine basladim.. Rabbim hepinize bebislerinizi sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin
Hayirlisiyla bende ikiz olmasını çok isterim
İkiz bebek annesi olmak çok özel bir duygu olmalı
Maşallah bebislerinize

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...enim-icin-okur-musunuz.1077220/#post-56350908
Ayy insllah rabim bu ramazanin hürmetine seninde gönlünden gecini verir sana insallah dualarimdasin canim

Arkadaşlarm şimdi ben detaylı ultrasyona göre 30 doktorumun ultrasyonuna göre 29 adet tatirihime göre 28 haftalık hamileyim hangisni takip etcem ben kafam allak bullak oldu. Adetimde aslında öyle çok gelmemişti en son o yüzden de aklım karıştı. Soruyor beni görenler arkadaş akraba kaç haftalık diye 28-30 arası diyorumm her doktora gittiğimde 3 ileri bi geri diyorum eşim gülüyor. Çoğu kişide doğum bebeklern gelişimine gmre oluyor detaylıyı takip et diyor

Arkadaşlarm şimdi ben detaylı ultrasyona göre 30 doktorumun ultrasyonuna göre 29 adet tatirihime göre 28 haftalık hamileyim hangisni takip etcem ben kafam allak bullak oldu. Adetimde aslında öyle çok gelmemişti en son o yüzden de aklım karıştı. Soruyor beni görenler arkadaş akraba kaç haftalık diye 28-30 arası diyorumm her doktora gittiğimde 3 ileri bi geri diyorum eşim gülüyor. Çoğu kişide doğum bebeklern gelişimine gmre oluyor detaylıyı takip et diyor
Canimm bende o derten muzdaribim surekli bi hafta fazla cikiyor ama doktor genelde galiba gelisimlerini adet tarihlerini baz aliyor sen doktoruna uy en iyisi

Canimm bende o derten muzdaribim surekli bi hafta fazla cikiyor ama doktor genelde galiba gelisimlerini adet tarihlerini baz aliyor sen doktoruna uy en iyisi
Yanlız değilmişim demek. Sen kaç haftalıksın canım. Allah yardımcımız olsn 1 hafta 15 gün de olsa zamanı geldğnde inşallah kucağmıza alacağız da insanın kafasını kurcalıyor dimi:))

Yanlız değilmişim demek. Sen kaç haftalıksın canım. Allah yardımcımız olsn 1 hafta 15 gün de olsa zamanı geldğnde inşallah kucağmıza alacağız da insanın kafasını kurcalıyor dimi:))
Doktora gore 12 ama transferime gorde 11. Hafta benimde yazimi okursan ilk arkadaslara ben bu derdimi paylastim simdi 12 haftalik diye söylüyorum en azindan bi haftayi bellestende olsa atlattm ;)

Back