2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bna da spinal dedi genel anestezi olacağım

Aminnn cnm çok tşk ederim güzel dileklerin için

Güzel dilekleriniz için çok tşk ederimmm tek tek etiket yapamadım kusura bakmayın valla pertim gözünüzü korkutmayayım ama tecrübeli bir anne olarak epey bir zorlanıyorum allah yardımcımız olsun

Canim benimkiler de 50'ser gram almislar 1 haftada ben de kötü oldum. Bir de benimkinin biri epey kucuk. Biri 1750digeri 1380 31+1 im

C
CAnim annemgil 5 6 ay sonra besik getirme var bizde indan getirecekler oda almayi planliyolar yani ya simdi kucuk 2 tane olacak yada 1 tane park alacam odamda kucuk

Güzel dilekleriniz için çok tşk ederimmm tek tek etiket yapamadım kusura bakmayın valla pertim gözünüzü korkutmayayım ama tecrübeli bir anne olarak epey bir zorlanıyorum allah yardımcımız olsun
Ben tecrübesiz bi anne adayi olarak yalniz bakamazmiyim yani uykularimi sorun oluyor,ne konuda sıkıntı

Canim benimkiler de 50'ser gram almislar 1 haftada ben de kötü oldum. Bir de benimkinin biri epey kucuk. Biri 1750digeri 1380 31+1 im
Balik yagi bebege kilo aldiroyor sanirim.benim oglumda da bazen hic kilo almamis cikiyordu sacma sapan olcumler her doktor farkli olcerdi ama doktor kordon vb sorun gormezse ki olsa soyler olcum sapitabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…