- 17 Mayıs 2017
- 651
- 408
- 53
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.961
Bna da spinal dedi genel anestezi olacağımSaol canim. Bana gün vermedi, 31de erken dogum riski gecirdigim icin hep kendileri gelirler gözüyle bakiyo sanirim :) bugun kendileri gelmezlerse diye sordum 37de aliriz dedi. Enazindan 34ü tamamlarsan küvöze gerek kalmayabilir dedi. Birde cevremdeki herkes epiduralin riskli oldugunu ve kesinlikle genel anestezi olmam gerektigini söylüyor ama doktoruma sordum gündüz saatlerinde olurda güvendigim bir anestezi uzmani olursa kesinlikle spinal tavsiye ederim,spinalin yan etkileri daha az dedi.siz nedusunuyosunuz bukonuda
Hadi bakalim 2 bebek daha geliyor mutlu son saglikla gelsinler insallahArkadaşlar benim doğum tarihi de belli oldu. Bayram girdiği için ve kadilmalarim az az başladığı için çarşamba günü sezeryan oluyirum inşallah.
Aminnn cnm çok tşk ederim güzel dileklerin içinOhh çok şükür bin şükür nasıl sevindim anlatamam. Allahım esirgesin yavrularımızı, 3 paşa ile eşin ile herşey gönlünce olsun inşallah, çok duygulandım. Sabrın sonu selamet canım. Allah iyi günlerde büyütmeyi nasip etsin.
Çokta büyük bişey almadım 70-120 ebatları kibar yeterli. Yanıma da çekebilirm gece gündüz odaya getirirm misafir olmadığı sürece. Rahat olurBen de yatak konusunda boyle dusunuyorum. Mantikli geliyor
Canim ben decavit'in rahatsiz ettigini soyledim ama doktorum gaviscon kullan dedi. Baska bir hap onermedi. Eczane ile gorusecegim uğradığımdaTamam canim yazarim
Ayyy masaallah tatlim. Gözün aydinKızlarıma kavuştum :) 1900 ve 2100 olarak doğdular. Küveze girmediler. Emzirme kısmını çözmeye çalışıyoruz beraber. :)
Sen niye spinal istemiyosun canim,geneldede cok uzun sure uyanamama ve bas agrisi oluyor diye duydum.cok kararsizim herkes farkli bisey soyluyorBna da spinal dedi genel anestezi olacağım
Canim benimkiler de 50'ser gram almislar 1 haftada ben de kötü oldum. Bir de benimkinin biri epey kucuk. Biri 1750digeri 1380 31+1 imKizlar bugun 33+0 olduk doktor kontrolum vardi, bebeklerim bir haftada hic kilo almamisgecen hafta 1900 2000 kg ölçülmüslerdi bugunde aynilar,doktorum kilolari degil haftalari onemli dedi ama yinede cok üzüldüm.boyle bi durum yasayan oldumu
CAnim annemgil 5 6 ay sonra besik getirme var bizde indan getirecekler oda almayi planliyolar yani ya simdi kucuk 2 tane olacak yada 1 tane park alacam odamda kucukCanım ben bir tane park yatak aldım 4-5 ay birlikte yatarlar diye düşünüyorum kimaraştırmalatıma göre anne karnında birlilte oldukları için doğumdan sonra birbirlerne temas etmek isterlermiş. Zaten 4-5 ay dan sonra dönmeye başladılarmı istesekte aynı beşikte yatıramayız o zaman da bir park yatak daha almayı düşünüyorum. Pratik hafif istedğin odaya çek gibi bana rahat geldi.kullanan arladaşlarm da park yatak tavsiye etiiler hep. Karar senin tabikide
Hadi gozun aydin canim,bugun doktorumda kilolari onemli degil,onemli olan haftalari dedi.senin haftanda cok iyi masallahArkadaşlar benim doğum tarihi de belli oldu. Bayram girdiği için ve kadilmalarim az az başladığı için çarşamba günü sezeryan oluyirum inşallah.
Ben tecrübesiz bi anne adayi olarak yalniz bakamazmiyim yaniGüzel dilekleriniz için çok tşk ederimmm tek tek etiket yapamadım kusura bakmayın valla pertim gözünüzü korkutmayayım ama tecrübeli bir anne olarak epey bir zorlanıyorum allah yardımcımız olsun
Cok Sagol canimm o zaman ekstra bi haftayi daha geride biraktim :)Son adetarihi canim dogru olan
Sen şimdi iyisin demekki bende 27 +6 yim ama karnım çok büyüdü doktor harici dışarı çıkmıyorum ve gebelik şekerim cıktıMerak ediyorum hangi haftalardan itibaren zor geçiyor . Benim alışveriş konusunda da çok eskigim var . Bu hafta yapayım bari bir kısmını ?
:) tamam canim benimde eczaci tanidigim var bu elimdeki bitsin ona sorup alirim olmazsaCanim ben decavit'in rahatsiz ettigini soyledim ama doktorum gaviscon kullan dedi. Baska bir hap onermedi. Eczane ile gorusecegim uğradığımda
Bu arada sagolasin canim:) tamam canim benimde eczaci tanidigim var bu elimdeki bitsin ona sorup alirim olmazsa
Evet soyle dusun yumurtanin buyunesi de bebegin gelisim surecine dahil yani olgunlasan yumurta icin gecen surede 9 ay in bir parcasiCok Sagol canimm o zaman ekstra bi haftayi daha geride biraktim :)
Balik yagi bebege kilo aldiroyor sanirim.benim oglumda da bazen hic kilo almamis cikiyordu sacma sapan olcumler her doktor farkli olcerdi ama doktor kordon vb sorun gormezse ki olsa soyler olcum sapitabiliyor.Canim benimkiler de 50'ser gram almislar 1 haftada ben de kötü oldum. Bir de benimkinin biri epey kucuk. Biri 1750digeri 1380 31+1 im
Balik hapi kullaniyorum aslinda ama kordonlarina bakmadi hicBalik yagi bebege kilo aldiroyor sanirim.benim oglumda da bazen hic kilo almamis cikiyordu sacma sapan olcumler her doktor farkli olcerdi ama doktor kordon vb sorun gormezse ki olsa soyler olcum sapitabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?