- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.941
Ne kadar uzun yol .eğer hamileliğin zde sknti yoksa dr git der bana 5 saatlik yola dinlene dinlene git bişe olmaz dedi gitmiştimIkiz gebisleri merhaba tatile giden ya da gitmeyi planlayan var mi aranızda yada uzun yolculuk yapmış olan sıkıntı oluyormu ikiz gebeliklerinde seyahat.gebelik öncesi yaptırmış olduğumuz bir rezervasyon var ama o zaman 22 haftalık oluyorum insallah.sizce uzun yolu kaldirabilirmiyiz
Gozunuz aydin allah bağışlasın darısı da biz bekleyenlere inşallah :))Kızlarıma kavuştum :) 1900 ve 2100 olarak doğdular. Küveze girmediler. Emzirme kısmını çözmeye çalışıyoruz beraber. :)
Kizlar rabbim saga saglim bebeklerinize kavustursun evim kucuk sizce park yatak alip ikisini birden mi yatiriyim kucuk besiklerdenmi aliyim siz neler aldiniz ne onerirsiniz
Saol canim. Bana gün vermedi, 31de erken dogum riski gecirdigim icin hep kendileri gelirler gözüyle bakiyo sanirim :) bugun kendileri gelmezlerse diye sordum 37de aliriz dedi. Enazindan 34ü tamamlarsan küvöze gerek kalmayabilir dedi. Birde cevremdeki herkes epiduralin riskli oldugunu ve kesinlikle genel anestezi olmam gerektigini söylüyor ama doktoruma sordum gündüz saatlerinde olurda güvendigim bir anestezi uzmani olursa kesinlikle spinal tavsiye ederim,spinalin yan etkileri daha az dedi.siz nedusunuyosunuz bukonudaBalım aramızda tam 1 hafta var bende 34+0 oldum ve 33 ken bebeklerim seninkilerle aynı kilodaydı. Sıkıntı etme önemli olan gelişsinler sadece gerisi gelir İnan bana hiç sıkıntı etme kendinde doktorun tarih verdimi sana
Saol canim. Bana gün vermedi, 31de erken dogum riski gecirdigim icin hep kendileri gelirler gözüyle bakiyo sanirim :) bugun kendileri gelmezlerse diye sordum 37de aliriz dedi. Enazindan 34ü tamamlarsan küvöze gerek kalmayabilir dedi. Birde cevremdeki herkes epiduralin riskli oldugunu ve kesinlikle genel anestezi olmam gerektigini söylüyor ama doktoruma sordum gündüz saatlerinde olurda güvendigim bir anestezi uzmani olursa kesinlikle spinal tavsiye ederim,spinalin yan etkileri daha az dedi.siz nedusunuyosunuz bukonuda
Son adetarihi canim dogru olanBenim canimm 3 gun embriyosuydu zaten test gunune kadar 15 oluyor bende öyle hesaplıyorum ama utrasyonda surekli bi hafta fazla cikiyor anlamdim
Merhaba bende internetten arastirmistim aralarindaki fark epiduralde katater takiliyor o katater yardimiyla yeniden uyusma yada agri kesici yapilabiliyo. Ama spinelde katater takilmadigi icin belinizden vurulan ilk uyusturma ignesiyle kaliyorsunuz. Etkisi gecene kadar yani.Ben spinalle epiduralin farkını bilmiyorum.ne farkları oluyor acaba?
Ben de yatak konusunda boyle dusunuyorum. Mantikli geliyorCanım ben bir tane park yatak aldım 4-5 ay birlikte yatarlar diye düşünüyorum kimaraştırmalatıma göre anne karnında birlilte oldukları için doğumdan sonra birbirlerne temas etmek isterlermiş. Zaten 4-5 ay dan sonra dönmeye başladılarmı istesekte aynı beşikte yatıramayız o zaman da bir park yatak daha almayı düşünüyorum. Pratik hafif istedğin odaya çek gibi bana rahat geldi.kullanan arladaşlarm da park yatak tavsiye etiiler hep. Karar senin tabikide
Canim uzulme yanlis olcmus olabilir doktor. Persembe gunu benimkilerin kilosu da ayni cikmisti. Demkki haftalarina gore iyi kilolari.bakarsin bu hafta daha cok alirlar.Kizlar bugun 33+0 olduk doktor kontrolum vardi, bebeklerim bir haftada hic kilo almamisgecen hafta 1900 2000 kg ölçülmüslerdi bugunde aynilar,doktorum kilolari degil haftalari onemli dedi ama yinede cok üzüldüm.boyle bi durum yasayan oldumu
Canım ben 36+1 im bugün kiloları 2200_2400 çıktı. Yani sana göre ne kadar az ama hiç sorun etmedi doktor ikizleede böyle olur dedi.Kizlar bugun 33+0 olduk doktor kontrolum vardi, bebeklerim bir haftada hic kilo almamisgecen hafta 1900 2000 kg ölçülmüslerdi bugunde aynilar,doktorum kilolari degil haftalari onemli dedi ama yinede cok üzüldüm.boyle bi durum yasayan oldumu
Anladım cnm benim t3-4 normal değer de bana da ilaç başlanmıcak demek ama çok bulantım var senin de varmıydı şimdi ne durumdasınIlk başlarda benimde tsh düşük t3 yüksekti bhcg ye bağlı baskılama oluyormuş halen 15 günde bir tsh t3 t4 baktiriyorum t3 duzel di ama tsh yavas yavas duzeliyor ilac baslanmadi
Maşallah arkadaşım sağ salim kavuş yavrularına inşallahArkadaşlar benim doğum tarihi de belli oldu. Bayram girdiği için ve kadilmalarim az az başladığı için çarşamba günü sezeryan oluyirum inşallah.
Teşekkur ederim canım amin inşallahMaşallah arkadaşım sağ salim kavuş yavrularına inşallah
Arkadaşlar benim doğum tarihi de belli oldu. Bayram girdiği için ve kadilmalarim az az başladığı için çarşamba günü sezeryan oluyirum inşallah.
Ayyy ne guzel. Saglikla al insallah kucagina canim benim :)Arkadaşlar benim doğum tarihi de belli oldu. Bayram girdiği için ve kadilmalarim az az başladığı için çarşamba günü sezeryan oluyirum inşallah.
36+3 oluyor kiloları az ama inşallah kuveze girmesinlerGüzel zamana gelmissin zaten canım hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah
Çok tesekkur ederimAyyy ne guzel. Saglikla al insallah kucagina canim benim :)
Benim ilk bebeklerim oda takimi alacaz ranza almayi dusunuyorum ailem alacak odam baya kucuk su kucuk besikler de gozume hos gozukuyo park yatakdada biri birini uyandirir dediler kafam corba oldu vallaBende şuan bir tane park yatak var . Çok kullanışlı olduğu söylendi hep . İlk çocuğunda sepet beşik almıştım hiç kullanamadım. Bunda çevreyi ve buradaki arkadaslari dinleyerek park yatak kullanmaya karar verdim . Sanıyorum ki park yataklar da boy boy . Bendeki çok büyük geldi gözüme .odada çok kaba duruyor. Bir sure bunu kullanıp iki küçük park yatağa gecebilirim bilemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?