2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kizlar bisey sirabilirmiyim ben haftalarimi hesapladigimda transfer gününü baz alıyorum ama doktora gidince utrasyonda bi hafta fazla cikiyor bana göre 10. Haftadayim onlara göre de 11 . hafta onlarda adett tarihimi baz aliyorlar diyecegim o ki siZ hangisini baz aliyorsunuz

Kaçıncı gün embriyosuydu bunlarda hesaplamada etkili oluyor sanırım IsikOlsun 16 aralık en son reglim 4 ocakta iki adet 5. Gün embriyosu transferi bugün tam 25 haftalık hamileyim ist drumda eskişehirdeki drumda öle hesapladi.

Benim canimm 3 gun embriyosuydu zaten test gunune kadar 15 oluyor bende öyle hesaplıyorum ama utrasyonda surekli bi hafta fazla cikiyor anlamdim

Kizlar bugun 33+0 olduk doktor kontrolum vardi, bebeklerim bir haftada hic kilo almamis gecen hafta 1900 2000 kg ölçülmüslerdi bugunde aynilar,doktorum kilolari degil haftalari onemli dedi ama yinede cok üzüldüm.boyle bi durum yasayan oldumu

Balım aramızda tam 1 hafta var bende 34+0 oldum ve 33 ken bebeklerim seninkilerle aynı kilodaydı. Sıkıntı etme önemli olan gelişsinler sadece gerisi gelir İnan bana hiç sıkıntı etme kendinde doktorun tarih verdimi sana

Kizlar rabbim saga saglim bebeklerinize kavustursun evim kucuk sizce park yatak alip ikisini birden mi yatiriyim kucuk besiklerdenmi aliyim siz neler aldiniz ne onerirsiniz

Kızlarıma kavuştum :) 1900 ve 2100 olarak doğdular. Küveze girmediler. Emzirme kısmını çözmeye çalışıyoruz beraber. :)
Gözünüz aydın, 1-2 gün azıcık zayıflıyorlar sonra çabucak büyüyorlar annesi. Allah iyi günlerde sağlıkla sizlerle büyütsün.

Gözünüz aydınnn allah analı babalı büyütsün...bende aldım kuzularımı çok Şükür...
@phuket79 Dta82
Ohh çok şükür bin şükür nasıl sevindim anlatamam. Allahım esirgesin yavrularımızı, 3 paşa ile eşin ile herşey gönlünce olsun inşallah, çok duygulandım. Sabrın sonu selamet canım. Allah iyi günlerde büyütmeyi nasip etsin.

Kizlar rabbim saga saglim bebeklerinize kavustursun evim kucuk sizce park yatak alip ikisini birden mi yatiriyim kucuk besiklerdenmi aliyim siz neler aldiniz ne onerirsiniz
Canım ben bir tane park yatak aldım 4-5 ay birlikte yatarlar diye düşünüyorum kimaraştırmalatıma göre anne karnında birlilte oldukları için doğumdan sonra birbirlerne temas etmek isterlermiş. Zaten 4-5 ay dan sonra dönmeye başladılarmı istesekte aynı beşikte yatıramayız o zaman da bir park yatak daha almayı düşünüyorum. Pratik hafif istedğin odaya çek gibi bana rahat geldi.kullanan arladaşlarm da park yatak tavsiye etiiler hep. Karar senin tabikide

Ikiz gebisleri merhaba tatile giden ya da gitmeyi planlayan var mi aranızda yada uzun yolculuk yapmış olan sıkıntı oluyormu ikiz gebeliklerinde seyahat.gebelik öncesi yaptırmış olduğumuz bir rezervasyon var ama o zaman 22 haftalık oluyorum insallah.sizce uzun yolu kaldirabilirmiyiz

Canim üzülme olcümlerde yanlış olabilir yani geçen hafta gittiğinde yanlış olmuş olabilir büyüdü ler artık iki tane olcumde zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…