- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.921
Aminnn hep beraber inşallah çok tşk ederim
Gözün aydin..zamani gelince darısı bizlerin başına ınsallahKızlarıma kavuştum :) 1900 ve 2100 olarak doğdular. Küveze girmediler. Emzirme kısmını çözmeye çalışıyoruz beraber. :)
Ne mutlu sana hayırlı olsun Canım benim allah uzun ömürler versin :)Kızlarıma kavuştum :) 1900 ve 2100 olarak doğdular. Küveze girmediler. Emzirme kısmını çözmeye çalışıyoruz beraber. :)
Gözün aydın canım küveze girmemelerine çok sevindim Saglikla aldin kucagina çok șükür Darisi bizim basimiza :)Kızlarıma kavuştum :) 1900 ve 2100 olarak doğdular. Küveze girmediler. Emzirme kısmını çözmeye çalışıyoruz beraber. :)
Gözün aydın canım sonunda kavustunuz
Benim canimm 3 gun embriyosuydu zaten test gunune kadar 15 oluyor bende öyle hesaplıyorum ama utrasyonda surekli bi hafta fazla cikiyor anlamdimKaçıncı gün embriyosuydu bunlarda hesaplamada etkili oluyor sanırımIsikOlsun 16 aralık en son reglim 4 ocakta iki adet 5. Gün embriyosu transferi bugün tam 25 haftalık hamileyim ist drumda eskişehirdeki drumda öle hesapladi.
Son adet tarihini hesaplıyo canım bnm dr daBenim canimm 3 gun embriyosuydu zaten test gunune kadar 15 oluyor bende öyle hesaplıyorum ama utrasyonda surekli bi hafta fazla cikiyor anlamdim
Ay canim gozun aydin. Allah anali babali buyutsun masallahKızlarıma kavuştum :) 1900 ve 2100 olarak doğdular. Küveze girmediler. Emzirme kısmını çözmeye çalışıyoruz beraber. :)
Balım aramızda tam 1 hafta var bende 34+0 oldum ve 33 ken bebeklerim seninkilerle aynı kilodaydı. Sıkıntı etme önemli olan gelişsinler sadece gerisi gelir İnan bana hiç sıkıntı etme kendinde doktorun tarih verdimi sanaKizlar bugun 33+0 olduk doktor kontrolum vardi, bebeklerim bir haftada hic kilo almamisgecen hafta 1900 2000 kg ölçülmüslerdi bugunde aynilar,doktorum kilolari degil haftalari onemli dedi ama yinede cok üzüldüm.boyle bi durum yasayan oldumu
Gözünüz aydın, 1-2 gün azıcık zayıflıyorlar sonra çabucak büyüyorlar annesi. Allah iyi günlerde sağlıkla sizlerle büyütsün.Kızlarıma kavuştum :) 1900 ve 2100 olarak doğdular. Küveze girmediler. Emzirme kısmını çözmeye çalışıyoruz beraber. :)
Ohh çok şükür bin şükür nasıl sevindim anlatamam. Allahım esirgesin yavrularımızı, 3 paşa ile eşin ile herşey gönlünce olsun inşallah, çok duygulandım. Sabrın sonu selamet canım. Allah iyi günlerde büyütmeyi nasip etsin.
Canım ben bir tane park yatak aldım 4-5 ay birlikte yatarlar diye düşünüyorum kimaraştırmalatıma göre anne karnında birlilte oldukları için doğumdan sonra birbirlerne temas etmek isterlermiş. Zaten 4-5 ay dan sonra dönmeye başladılarmı istesekte aynı beşikte yatıramayız o zaman da bir park yatak daha almayı düşünüyorum. Pratik hafif istedğin odaya çek gibi bana rahat geldi.kullanan arladaşlarm da park yatak tavsiye etiiler hep. Karar senin tabikideKizlar rabbim saga saglim bebeklerinize kavustursun evim kucuk sizce park yatak alip ikisini birden mi yatiriyim kucuk besiklerdenmi aliyim siz neler aldiniz ne onerirsiniz
Canim üzülme olcümlerde yanlış olabilir yani geçen hafta gittiğinde yanlış olmuş olabilir büyüdü ler artık iki tane olcumde zor olurKizlar bugun 33+0 olduk doktor kontrolum vardi, bebeklerim bir haftada hic kilo almamisgecen hafta 1900 2000 kg ölçülmüslerdi bugunde aynilar,doktorum kilolari degil haftalari onemli dedi ama yinede cok üzüldüm.boyle bi durum yasayan oldumu
Gözünüz aydınnn allah analı babalı büyütsün...bende aldım kuzularımı çok Şükür...
Bayrama bebeklerinle girecegin için çok sevindim . Küvez günlerini de atlattin şükürler olsun . Allah evde de yardımcınız olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?